- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Fiktivlife #203 üzenetére
Nincs külön állítási lehetőség, amit az Always on Displaynél beállítasz, az lesz a külső képernyőn is. Legalább is úgy látom. Itt:
-
consono
nagyúr
válasz
Fiktivlife #189 üzenetére
Ha az órás képernyőt lehúzod, ott van a fényerő állító csík a kapcsolók alatt. Vagy nem erre gondoltál? Nekem autó fényerő van beállítva, felhúzza magától, ha nagyon világos van. Az AOD fényerejét nem kerestem eddig.
-
insight
aktív tag
válasz
Fiktivlife #170 üzenetére
Flip 3 után váltottam, sokkal jobb az akkuidő, sokkal használhatóbb a külső kijelző, sokkal gyorsabb a telefon. Volt mellette S23 is, ahhoz képest gagyibb a kamera, de semmi más negatívumot nem tudnék mondani.
-
consono
nagyúr
válasz
Fiktivlife #172 üzenetére
Én teljesen elégedett vagyok azzal is, hozza, amit elvártam. Mindjárt keresek pár képet!
-
consono
nagyúr
válasz
Fiktivlife #170 üzenetére
Nálam csak működik simán a telefon, semmi gondom vele
Jobban bírja az akksi, mint az iPhone 12 Minim bírta, szóval azzal is elégedett vagyok. Mondjuk az is igaz, hogy én viszonylag keveset nyomkodom és sokat használom a külső képernyőt. Kicsit lehetne kevésbé magas kinyitva, de ez szerintem egyéni preferencia kérdése.
-
torrente777
tag
válasz
Fiktivlife #126 üzenetére
Nem részletes kuponnal 300 alatt meg lehetett venni az 512GB osat nekem 280E be van az 512GB os.
-
Wesiz
tag
válasz
Fiktivlife #105 üzenetére
ha az üzemidő rendben volt a flipnél akkor hogyhogy mégis csak két hétig volt nálad, mi nem tetszett benne?
-
-igu-
veterán
válasz
Fiktivlife #22 üzenetére
de talán azért, mert van egy vásárlói réteg, ahol ezek valamelyikére még mindig van igény
nálam pl. értesítési led nélküli készülék szóba se jöhet -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Fiktivlife #22 üzenetére
S2: led értesítés, jack csatlakozó, az infra később jött és volt benne rádió.
Miről beszélsz? -
punky10
addikt
válasz
Fiktivlife #22 üzenetére
"Mindig elmosolyodom rajta mikor egy tesztben kihagyhatatlanul odaértek hogy nincs értesítési LED, nincs infra, nincs jack csatlakozó, nincs rádió stb.."
És mindig elmosolyodom, mikor jön valaki, és elmondja, hogy se Ő, se a barátnője/barátja, és azoknak a kutyái, macskái, sőt még a kanári sem használja ezeket az elavult(bár filléres) dolgokat.
Képzeld, vannak akik még most is fm rádiót hallgatnak. Pl mert nincs net. Igen. Ma. Magyarországon. Ha kimozdulsz a főváros, vagy valamelyik megyeszékhely határán kívülre, tapasztalhatod Te is... Vagy a Jack... Anno vettem egy drága, de minőségi fülest, amit nem kell naponta töltőre tenni(elég a telefont és a tabletet) és így is tudok zenét hallgatni a munkába menet, jövet alatt.
Az értesítési LED amoled esetében valóban nélkülönözhető.
De nekem még sosem volt amoledes telefonom... Nekem jól jön... -
rep3at
őstag
válasz
Fiktivlife #22 üzenetére
Ebben látod igazat adok, ezek a technológiák mára kissé már túlhaladottak. Kicsit olyan mint régen Bognál az FM-rádió hiányának emlegetése minden azt nélkülöző mobil (pláne tablet) esetében. Ezeket a dolgokat ma már jórészt senki sem használja. Én személy szerint a tartozékok kihagyását a környezetvédelemre hivatkozva egy sokkal reálisabb problémának látom.
A telefon amúgy tetszik, kipróbálnám, de otthonra nem kéne, poros környezetben lévő munkavégzésnél megnézném azt a kijelzőt fél év múlva. Ja és ez a 25 wattos "gyorstöltés"..
-
Hallosz
senior tag
válasz
Fiktivlife #22 üzenetére
"odaértek hogy nincs értesítési LED, nincs infra, nincs jack csatlakozó, nincs rádió "
Nézzük el nekik, hiszen már régóta fiatalok...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest