- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Ez szerintem simán ON hiszen Samsung okosórához kapcsolódik.
[link] Ez alapján 5-100% 70 perc, kb apple watch gyorstöltés szint, de a xiaomi vagy oneplus sem tud sokkal jobbat.
Egy kis matek: nagyon egyszerű, mindig egy picit többet kell töltéskor beletölteni az órába mint amennyit aznap fel fogsz az használni, így lényegében nem fogod lemeríteni. Valójában csak annyit kellene amennyit fel fogsz használni, de mivel senki sem akar ezzel foglalkozni és véletlen lemerülni sem ezért kell a biztonsági tartalék.Értsd: ha aod nélküli 2-3 nap az üzemidő, akkor az napi 33-50% energiafelhasználás. Azaz naponta bele kell tölteni 40-60 százalékot (a tartalék miatt). Ezt a fenti töltési sebesség mellett simán tudja tisztálkodás vagy reggeli készülődés alatt szerintem (nyilván attól függ kinek ez mennyi idő).
Én Oneplus Watch 2-t használok, reggeli tisztálkodásra teszem fel tölteni minden nap 20-30 percre és sose kell a töltéssel foglalkoznom. Őszintén szólva hiányolom a 80%-os töltési limitet mert az óra üzemideje nekem 3 nap (alvásfigyeléssel és aod nélkül), a töltési sebesség meg hivatalos adatok szerint 0-100% 60 perc így gyakorlatilag teljesen felesleges a mindennapokban az óra teljes kapacitása, nem használok annyi energiát edzéssel sem. 20-30 perc tisztálkodás alatt legalább 40-60%-ot beletölt, őszintén szólva nem figyelem mert szükségtelen.
Összehasonlításként egy Apple Watch SE 2022-ről jövök, lassú töltéssel és jóval gyengébb üzemidővel. Na ott ez nem működött, reggel nem töltött bele eleget és alvás előtt rá kellett töltenem aminek az lett a vége hogy sokszor elaludtam óraviselés nélkül. Na meg egy napközbeni 90 perces edzés után már nézegetni kellett az aksit mert annyira gyenge volt. Na ez kínlódás. A gyorstöltéssel és betonstabil 1 napos üzemidővel nem az, amennyiben leveszed a napi tisztálkodáshoz vagy alváshoz.Az akkudegradációval meg nekem az a bajom hogy ezek a kütyüket amúgy sem használjuk tovább 4-5 évnél, így ugyanúgy lecseréled azt amit naponta kellett tölteni meg azt is amit havonta.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Mi Band 6 aktivitásmérő
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Apple Watch 7 45mm Midnight Aluminium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest