- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok. Van még rajtam kívül valaki aki sima Watch-ról váltott Watch 3-ra? Mi a tapasztalat? Megérte? Nekem eddig szimpatikus a W3. (Az üzemidőt leszámítval
-
pruzsi
őstag
Üdv !
Miért van az hogy, időnként a pulzusmérő beragad percekre. Újraindítás sem használ neki. Továbbá azt is észrevettem pl hogy erőemelő edzésnel pár gyakorlat nem tetszik neki akkor nem mer befelyezem a gyakorlatot jó . De pl egy intenzív sétánal nincs gond vele . -
NeeKee
tag
válasz
LEVENTE 71 #231 üzenetére
Helló,
itt egy másik fórum, szintén Watch3, itt is van sok-sok infó.
-
LEVENTE 71
friss újonc
Sziasztok!
Én ma rendeltem meg.
Remélem, hogy fel pörög a fórum.
Jól jönnének a vélemények tapasztalatok. -
kaisers
aktív tag
A hívás elutasító üzenetek, egyszer csak eltűntek.
Útba tudna valaki igazítani, hogy hol tudom újra beállítani?
Valahogy ezt a beállítást sose találom meg...
Előre is köszönöm. -
Kékes525
félisten
Az alvást egyik óra sem tudja rendesen követni, mert nincs meg hozzá a megfelelő érzékelő. Mozgás érzékelővel nem lehet az alvást rendesen követni, biológiailag lehetetlen. Oda EEG kellene. Ez (is) csak marketing. A fitbit sense is rossz ebben. Nekem az van. Ezek az órák még gyerekcipőben járnak. A Fitbit Sense is tud egy csomó nagyon jó funkciót. Elméletileg. De azokat konzekvensen, stabilan már nem. Például másfél éve nem tudja az emeletek számát pontosan mutatni. Álmomban is már több emeletet járok. A többi funkció is olyan, hogy egyik nap mutat egy számot a másik nap meg nem. Szinkronizációja is katasztrofális. Meg kell nézni a fórumát, rettenetesen sok a panasz.
-
axlfsi
veterán
válasz
nokia3650365 #226 üzenetére
Na, akkor meg is vagyunk; én 0-24 használom (alvás monitor is), és ezért töltöm naponta, legkésőbb 30 óránként kb. (De akkor már sokszor belecsúszok a Power saving módba)
-
nokia3650365
aktív tag
2 naponta töltöm és napi kb 11 órát használom, így kb 22 óra folyamatos használat mellett merül le kb 10 százalékra.
-
zmtTom
aktív tag
Végül is egy általános használat mellett értesítések csak meg óra funkció, semmi GPS és egyéb, mennyi időközönként kell tölteni? Mert jött egy futár hozzánk és azt mondta hogy simán el megy 12 napot. Sajnos nehezen hiszem el...
-
axlfsi
veterán
Na igen, a MiBand6 sokkal tobbet mert a fenti pelda nap alkalmaval (majd 2 orat, mig a Watch3 alig negyed orat)...
Vajon a Band lehet akkor mar inkabb a mervado?
... de az meg masban nem jol mer! Elkepeszto, hogy nincs EGY okosora/karkoto, ami kiszolgalna minden igenyemet, de legalabbis, amire terveztek es amit igernek, MUKODNE...
UI.: a Band6-ot azert vettem legfokepp, mert ez mar kepes alvas kozben veroxigen szintet merni, melybol mar lehet kovetkeztetni az esetleges alvas apnoe-ra, legzeskimaradasra ... volt amikor sajnos joval rosszabb ertekem is volt (nem veletlen, hogy asszony neha meseli, miket hall tolem almomban
).
-
Yany
addikt
Hát igen, konkrétan defektes a Watch3 nálad is. Egyszerűen elcseszi. Mindegyik. Deep sleepet senkinek nem mér rendesen és a többi is elmászik, amit én nem tudtam csekkolni, mert nincs más ilyen eszközöm, csak a netre támaszkodtam, de a fentebb linkelt fórum sajnos nagyon alapos okkal jött létre és fogyasztóvédelmi aggályokat vet fel.
Köszönöm, hogy megosztottad a képet. Ne higgy neki, nem annyit alszol mélyen, ez már biztos.
-
axlfsi
veterán
válasz
Lacielvtárs #217 üzenetére
-
axlfsi
veterán
Persze, nincs benne semmi titok. Sőt, mutatom mindkettőt ...és sajnos, nagyon nem ugyanazt mérik - innentől kezdve, nem is tudom melyiknek higgyek, de ez így nincs rendben...
Általában 6 órákat alszom (heti és a havi átlag is a körül van), de most sikerült egy kicsit hosszabban aludni és ezt raktam be referenciának.
Kéne még egy Oura ring, de már nem vesz rá a fene...
-
axlfsi
veterán
Mindenesetre, sportoláshoz (monitoring) még mindig köröket (!) ver pl. egy MiBand 6-ra is akár, ami nemrég jelent meg.
Írom, mutatom a példát;
- Bal csuklómon Watch 3, jobbon MiBand 6
- Mindkettőn GPS használatával indítom a Cycling edzést (MiBand egy kicsit még bénázik is, mert nem talál azonnal GPS jelet, de kivárom), majd
- Indulok (Rákosrendező - Dunakeszi között mértem, miután megálltam, mindkettőt leállítottam).Íme az eredmény:
link MiBand 6
link Watch 3Mindenki döntse el a látottak alapján... Én személy szerint el sem hittem, hogy a Band nem volt képes rendes geotrackingre sem(!)... Ezen elképedtem (innen mentem tovább Sződligetre, azon a szakaszon már logolt 2-3 km-t (5%-a sem a teljes útszakasznak🤷♂️), de ugyanolyan semmitmondó riportot kaptam... (már be sem teszem)
Lehet naponta kell tölteni egyeseknek az órát, de még mindig nem tudnék jobbat venni, az a nagy helyzet (hangsúlyozom: fizetés és yt prémium nálam nem szempont).
-
axlfsi
veterán
válasz
Lacielvtárs #212 üzenetére
Sajnos az akkuidő egy nagy achilleszi sarka a terméknek; én is csak azért és úgy tudom megoldani az éjszakai monitorozást, hogy napközben, munkaidőben, van lehetőségem az iróasztalomnál töltésre, ... de sokan (hál'stennek) nem ilyen nyomorúságos ülőmunkát végeznek - ott nem egyszerű, valóban.
-
Lacielvtárs
nagyúr
igen igaz hogy kevesebbet tud, de ami nagyon érdekes hogy én egy évig használtam a watch 3-at, és soha nem használtam sem az EKG-t sem a vérnyomás mérést.
persze ez nem a samsung óra hibája, viszont amire használtam, az miatt az akku idő volt a legnagyobb prblémám
alvás monitorra esélytelen volt használni ha azt akartam hogy napközben a kezemen legyen és éjjel töltöm.
ezzel nem le szólni kívánom a Samsung óráig, mert nekem megvolt mint a három széria, egy év alatt, mindegyiket kipróbáltam, de maradok annál hogy a fiókban lévő vérnyomásmérővel mérem a vérnyomásom ha kellene, az óra legyen az amire tudom használni
arról nem is beszélve hogyha mágneses szíjat tettem a samu watch 3-ra akkor meghülyült az óra lünettája -
axlfsi
veterán
válasz
Lacielvtárs #210 üzenetére
Én ahogy néztem, az új Huawei is még mindig "butább" ... sajnos. Egyrészt a Huawei (HarmonyOS) miatt is nekem kiesik, de ezekben nincs SPO2, EKG, és vérnyomásmérés - én pl. EZEK miatt váltottam ERRE a készülékre és engem nem érdekel a vele való fizetés - csak, hogy hozzak ellenpéldát is, a mostanában felmerülő problémákra az órával kapcsolatban.
+ nálam az alvásmonitoring jól működik (a fentebb linkelt külföldi fórum is hónapokkal ezelőtti OP-tal indult, esetleg volt firmware, amivel nem volt tökéletes(?), nem tudom, de most nekem jó.
Hja, YT prémium vezérlésre sincs szükségem...
Akkuidő ami katasztrófa, de ez van, hozzá lehet szokni.
Számomra még mindig nincs jobb okosóra a piacon, illetve a Samsung Note 10+ miatt is örülök az ökoszisztémának, ...
Talán év végén az AW7 hoz majd forradalmian új újítást (vércukor), de addig tuti maradunk barátok.
-
Yany
addikt
Oké, mostanra teljesen kiábrándultam.
Mielőtt bárki venne Watch 3-at:
1. NEM, nem lehet Mo-n fizetni vele annak dacára, hogy hardveresen és szoftveresen is alkalmas lenne rá a készülék. Android alapú eszközök, Apple termékek mennek faszán, de az egyik piacvezető, a Samsung ezt képtelen volt megoldani idehaza.
2. A sleep trackingje defektes megjelenése óta. És ez annyira így van, hogy a kicsi és a nagy Watch 3-as is tökéletesen szar deep sleep-et trackel: részletesen. Nem csak szar, de a Samsung részéről feedback sincs az ügyben.
3. Ha youtube premium vagy music előfizető vagy, hiába van az órában eSIM, zenéket onnan nem tudsz streamelni, csak a csöppnyi memóriájába másolgatva a zenéidet, vagy Spotify-jon megy.Nekem kritikusan fontos lett volna mindegyik, és hiába szoktam alaposan utána járni a dolgoknak, ezzel az órávan nagyon csöcsre futottam.
Szerettem volna a Samsung magyarország élő chatjében tájékoztatást kapni a fenti témákban, ügyintézőig sem jutottam el. A browserben futott végtelenségig a chat és a kezdeti generál kérdéseken túljutva a bottal az ügyintéző már nem érkezett meg. Szóval support is nagyon faja. Samsung, ez a lendület nálam a vég kezdetét jelzi, pedig hűtőtől a sütőlapon át a telefonjaimig egy csomó termékem van tőlük, de asszem egyre kevesebb lesz. Skacok, bocs a rantért, de remélem a rinya mögött sok potenciális vásárló látja a hasznos információt is és legalább átgondolja, hogy tényleg ez kell-e neki.
-
mSchumi87
senior tag
Jott egy uj frissités ma R840XXU1BUE3
-
Yany
addikt
válasz
Balzak83 #200 üzenetére
Amit eddig kiderítettem, hogy Watch 3 esetén csak a Samsung Pay áll(na) rendelkezésre, amit a telefon segítségével kell az órára telepíteni, de a telón a Galaxy Wear programban nem látható a Samsung Pay telepítését kezdeményező opció. Jó eséllyel az a gond, hogy Magyarországon nem támogatott. De bakker, létezik, hogy a magyar piacon sok éve működő gigacég ezernyi eszközt magába foglaló ökoszsisztémája ellenére képtelen megoldani, hogy fizetni lehessen vele Magyarországon, míg a Google oprendszerével (Google Pay) és Apple eszközökkel megy minden faszán? Azért kérdezem, mert mivel még csak most érkezett meg az óra, és ez a hiányosság esélyesen dealbreaker és visszaküldöm. Az egyik legjobb rész pont a fizetés lenne nekem, mert futásoknál nem akarok se telót, se pénztárcát magammal vinni. No meg nagyon nehéz elhinnem, hogy pont a Samsungnak nincs megoldása erre itthon és remélem, hogy csak rosszul keresek.
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Eddig egy Watch 2-t használtam/használok, elég nagy megelégedéssel. Lehet, váltanék egy Watch3-ra és érdekelnének a tapasztalatok, mert máshol láttam mindent
. A dolgot bonyolítja, hogy iPhone-al van használva - ezt mennyire támogatja az új eszköz? Főként az új funkciókra gondolva...
(amit nem támogatott, anélkül tudtam eddig élni, pl hívásfelvétel)
Köszönöm szépen!
-
Yany
addikt
Sziasztok, 2 napja jött meg a Watch 3-asom. Szeretnék vele fizetni. Hogy tudom megoldani?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Most látom csak, hogy az órából van Galaxy Watch3 eSIM-es meg nem eSIM-es. Honnan lehet kideríteni, hogy az enyém melyik? Ajándékba kaptam, a dobozáról nem sok minden derül ki....
-
egykori
őstag
Sajnos, ez a Wifi körüli kérdés eléggé zavaros, akárhány véleményt hallok, olvasok, a bizonytalanság csak nő.
De lehet, hogy most ez könnyebben megoldódik, lányomnak nem nagyon nyerte meg a tetszését az ajánlatom, mármint ahogy kinéz az óra, úgyhogy ejtem a témát.
Köszi azért a segítséget! -
VGYke
addikt
Gondolom igen, de majd a tapasztaltabbak megmondják.
Én a következőt próbáltam és ez működött: Mint később kiderült, a cégnél hagytam a telefonom, ami wifi-re csatlakozott. Haza ugrottam és otthon vettem észre hogy nincs nálam a telefon. Óráról (ami ugye már az otthoni wifi-re csatlakozott) felhívtam a kollégámat, nézze már meg a telefonomat, nincs e az asztalomon. Először azt hitte szivatom, hiszen a "telefonomról" hívtam. Aztán megnézte és ott volt és pislogott... -
egykori
őstag
Üdv,
A lányomnak szeretnék venni egy watch3, a kisebbik, de nem eSim-es változatot. A munkahelyén az épületben van Wifi, és az lenne a kérdésem, hogy működne az értesítések órára küldése akkor is, ha nem éppen abban a helyiségben tartózkodik, ahol a telefonja van? -
VGYke
addikt
Sziasztok! Az nem oldható meg az órán, hogy a Viber és Duo hívásokat is kezelje, kijelezze és mint a 007-es, órába beszélve lehessen a hívásokat bonyolítani?
-
VGYke
addikt
Nálam, Samsung A51 telefonon Galaxy Store-ban egyik sem érhető el. Keresőbe beírva, Galaxy Phone Control-ra egyáltalán nincs találat, a Camera Controller találata: Phone Camera Controller Pro Provider
Ez azért lehetséges, mert maga a telefon nem támogatja az általad javasolt programokat? -
VGYke
addikt
Sziasztok! Vezérli valaki az órával a Samsung telefon kameráját? Google barátunk azt mondja, hogy a Galaxy Store -ból telepíteni kell a Camera Controller alkalmazást. Csak hogy én azt nem találom...
Szóval ki mivel vezérli a telefon kamerát? -
szalai112
senior tag
válasz
Lacielvtárs #183 üzenetére
kösszönöm
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A telekomos watch3 okosóra, acél vagy alu? -
kaisers
aktív tag
Vki fizet ezzel a típussal nfc használattal?
-
torrente777
tag
XEH Régióra update érkezett.
-
VGYke
addikt
válasz
mSchumi87 #177 üzenetére
Köszönöm! Hogyan is kell újra kalibrálni a vérnyomás mérést a 30 vagy mennyi napos javasolt idő előtt?
Belépek az órában a vérnyomás mérésbe de nem indítom, belépek a telefonban a vérnyomás adatok lekérdezésbe, felteszem a másik karomra a hivatalos vérnyomásmérőt, elindítom a hivatalos jobb karos mandzsettás vérnyomás mérést és az óra érzékeli hogy máshol mérem a vérnyomást? Vagy hogy kell kalibrálni ismét? -
VGYke
addikt
Köszönöm! Más kérdés, vérnyomás mérés! 3 napig semmi probléma, a 4. napon elkezdte azt irkálni hogy nincs jel vagy ilyesmi (nem jegyeztem meg), tegyem fel normálisan az órát. Persze az óra ugyan úgy van viselve mint eddig. Találkozott már valaki hasonlóval?
A többi funkció (pulzus, sressz, véroxigén) mérés működik. -
VGYke
addikt
03.12. óta vagyok tulajdonosa, egy Samsung A51-el párosítva.
Első kérdésem (biztos lesz még sok):
Ha Telefon-óra BT párosítva van és autóba ülök ahol van BT kihangosító meg AndrodAuto, ezt hogyan oldjátok meg? Telefonon új csatlakozás az autóhoz, vagy hogyan? -
nokia3650365
aktív tag
Tegnap vettem egy ilyen órát.
Vérnyomásmérővel kalibráltam, aránylag pontosnak tűnik a mért érték egyenlőre. -
Yager01
senior tag
válasz
torrente777 #164 üzenetére
Root nincs. Régió is hu. Sztem
-
mSchumi87
senior tag
válasz
torrente777 #170 üzenetére
Aha Koszi szépen
-
mSchumi87
senior tag
válasz
Lacielvtárs #167 üzenetére
tegnap az elso kalibrálás nekem is, de a rekalibrálas nem mukodik, neked igen?
-
mSchumi87
senior tag
Nektek ma mukodik a Samsung Health Monitor? Tegnap minden mukodot rendesen ma meg semmi, pedig nem valtoztattam semmit rajta.
-
Yager01
senior tag
válasz
torrente777 #162 üzenetére
Note10+. Működik azzal amit küldtél. A gyári frissítés..stb miért nem akar működni? Ez miben különbözik?
-
torrente777
tag
Ha nem megy rakd fel ezt a health monitort és menni fog: [link]
-
smog86
senior tag
válasz
Lacielvtárs #157 üzenetére
Végül is a mai nap frissült az óra.
-
kaisers
aktív tag
Lehet vhogy beállítani, hogy magától váltson óra számlapot?
Pl.: Estére (20.00-tól) egy másik számlapot használjon, majd reggel vissza vált. -
mSchumi87
senior tag
Na végre:
Samsung expands Galaxy Watch 3 blood pressure and ECG tracking to 31 countries
[link] -
buci30
addikt
Sziasztok
Már nem rugóm mi az igaz így ide írok mivel itt van aki használja és...
Szóval van a sima watch és az eSIM változat.
A Samsungot hívtam ők mást mondtak mint egy Samsung boltba ez az érdekes...
Szóval egy sima Watch3 ami ugye nem Lte és nem eSIM csak Bluetooth és wifi képes.
A kérdés Wi-Fi témába lenne:Akkor ha én mondjuk itthon hagyom a telefonom ami Wi-Fi-re van csatlakozva, és az órával tegyük fel elmegyek otthonról de egy olyan helyen vagyok ahol free wifi van.
Akkor az értesítéseket megkapom az órára ha csörög a telefonom otthon mint bejövő hívás?
Vagy csak akkor ha Bluetooth hatótávba van mind kettő készülék, vagy pedig egy azonos wifi hálózaton?Vagy akkor is megkapom ha otthon wifin van a telefon én pedig az órával xy helyen vagyok de ugyan úgy wifin?
A Samsung boltba azt mondták így is atmegy a hívás és értesítés ha mind kettő készülék wifin van független attól hogy nem egy wifi hálózat az!
Samsung oldalt hívtam ott azt mondták ez csak akkor lehet ha eSIM képes órát veszek. -
sirály69
őstag
válasz
torrente777 #147 üzenetére
-
torrente777
tag
Watch 2 eladva bejelentkezem hozzátok 1 watch 3 al remélem megérte a váltás
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Ma kaptam meg az órát nos lenne elsőre 2 kérdésem,
hol lehet újraindítani az órát?
ha leveszem az órát a állandó pulzus mérés miért ragad be az utolsó adatnál miért nem -"- van helyette vagyis semmi? -
SeatZola
őstag
Srácok!
Akár mit csinálok, nem megy az órámon a vérnyomásmérés. Tizen 5.5.0.1. Az EKG megy, de a vérnyomás nem. Most csináltam egy teljes visszaállítást is, újra húztam mindent, de nem megy. A Retail Mode telepítése során azt írja ki, hogy nem sikerült telepíteni. Másoknál megy?
-
NeeKee
tag
válasz
Mr. Erikszon #138 üzenetére
Helló, a watch 3 ára is folyamatosan csökken - és a piacon is nagy az árrés. Érdemes körülnézni, hol vennéd az órát, és figyelni az árak alakulását.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok szerintetek most hogy megjelent a watch3 esni fog az ára a watch2-nek?
Szemezgetek egy galaxy watch2 42mm-el de reménykedem benne, hogy még esni fog picit az ára.
Max karácsonyig várok vele hátha hátha...nektek mi a véleményetek, egyáltalán van rá esély, hogy essen? -
SeatZola
őstag
Beállítottam a videó alapján. Tökéletesen működik az EKG is.
-
kaisers
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #127 üzenetére
Na holnap hozzák az új órát, akkor ki is próbálom
-
kuk@c
tag
válasz
Lacielvtárs #133 üzenetére
-
kuk@c
tag
válasz
Szia!
Kipróbáltam a vid alapján, de valami nem oké. Elindítom az egyik majd a másik app-ot is. Az órán nem jelenik meg a progi, a telón lévő sem talál kompatibilis órát.
Mit bénázok el?
@
-
sirály69
őstag
válasz
Lacielvtárs #130 üzenetére
-
-
sirály69
őstag
válasz
LTE verzión ha megcsinálom, eltűnik az eSIM ?
-
Lacielvtárs
nagyúr
szia, nekem ezen hsz alapján, ott lévő videón és a videó leírásban található két app telepítésével, már használom watch 3-on az EKG és a vérnyomás mérés
-
kaisers
aktív tag
Valaki aktiválta már rajta a vérnyomás mérés funkciót valahogy?
-
smog86
senior tag
-
sirály69
őstag
válasz
Lacielvtárs #121 üzenetére
Visszavittem (09.03.) a telekomnak, de a mai napig nem kaptam vissza a pénzt
-
sirály69
őstag
válasz
Lacielvtárs #119 üzenetére
Nem amiatt.
15 napon belüli vásárlástól való elállás .... -
sirály69
őstag
-
Lacielvtárs
nagyúr
nekem a 44mmes van abból is, igazából nálam egy napot sem bírnak ki, talán mondhatni hogy reggel 5:30-tól bírja mondjuk olyan 5 óréig délután.
ebben benne van reggeli 30 perc bringa ilyenkor internetről zene hallgatás, és GPS mérés, edzés mérés
majd nyolc óra irodai munka, egész végig nincs bekapcsolt kijelző, csak kézemelésre kapcsol be a kijelző.
majd hazafelé van még egy óra bringázás, ami ugyan csak internetes zene, valamint gps, edzés mérés
amikor hazaérek, változó de olyan 30-37 % között van így az aksi, tehát estig már nem szokta kibírni nekem...
most is a kezemen 59% van már az aksi.
folyamatos a pulzus figyelés is
ilyenkor hazaérek, felveszem a másikat, ezt töltőre rakom, este leveszem a töltőről és repülő üzemmódban marad egész éjjel, majd reggel indulás előtt feltöltöm 100 %-ra.
az alvásom az active 2-vel mérem
mondhatni a két órával jön ki nálam az egy napos üzemidő -
válasz
Lacielvtárs #115 üzenetére
Köszi!
És milyen az akkuidő az Active2-nél? Abból a kisebb vagy nagyobb verzió van meg? Nekem az első Active van, az 2-3 napot megy max, egy töltéssel (3 nap csak akkor, ha leveszem éjszakára).
-
Lacielvtárs
nagyúr
nekem van sima watch van active 2 és most vettem meg a watch 3-at
igaz épp most szeretném tudni hogy a watch 3-on lévő spotyfy miért nem tölti be a borítóképeket, míg a másik kettő pedig betölti...
valamit be kellene állítanom?
hát ha tud valaki itt segíteni nekem, amit előre is köszönökaz akku idő, szinte teljesen ugyanaz mint az active 2-nél...
szinte percre pontosan ugyanakkor merül le, ugyanolyan használati móddal.
a 45mm-est vettem meg, ESIM-est. -
válasz
Lacielvtárs #109 üzenetére
Melyik az a mindhárom?
Milyen az akkuideje? A nagyobb verziót vetted?
-
NeeKee
tag
Sziasztok,
Valahogy megoldható a Samsung Pay használata? Óráról fizetni, mint az apple órákkal?
Köszi a válaszokat -
dionaea
őstag
válasz
Lacielvtárs #109 üzenetére
Mik a tapasztalatok?
Melyik szintet hozza? -
Lacielvtárs
nagyúr
eddigi tapasztalataim
[link]
a kettes topikba írtam eddig mert nem találtam ezt a topikot...
amúgy a 3-asra nekem nem ment fel a vérnyomás mérő app, ahogy az active 2-re felment. -
rgabesz55
kezdő
válasz
sirály69 #103 üzenetére
Félig, mert ugye a multiSIM is kap egy saját telefonszámot, viszont működik rajta a csomagom. Ezért fizetek azt hiszem 990 Ft-ot plusszba. (Mondjuk már nem, mert a táblánál lemondtam kihasználatlansága miatt.)
Viszont én azt szeretném és úgy látom értelmét, hogy mondjuk ugyanaz a telefonszám működik az órán is (egyszerre két eszközön tehát), mint a telefonomon és nem kell ezért 2 előfizetést fenntartanom.
Legyen a telefonszámom XY, elhúzok otthonról úgy, hogy a telefont otthon hagyom, de a kezemen ott pihen az LTE óra, akkor ha hívnak XY számon azt feltudjam venni az órán és működjön a mobilnet is.
Nagyon elrugaszkodott gondolat vagy tud így működni? -
-
rgabesz55
kezdő
@sirály69 Remélem ezzel a körrel jobban jársz!
Egy dologban segítsen nekem, aki tud! Nem teljesen tiszta ez az eSIM dolog.
Ha ez az alap (telekom) számom kiegészítéseként működik, akkor miért akar mindenáron extra telefon+net csomagot rám sózni a telekom?
Nem az van, hogy ezt az eSIM-es verziót hozzákapcsolom a telefonomhoz és vígan működik mindkét eszköz azon az egy előfizetésemen, ugyanazzal a számmal?
Illetve, ha nem telekomnál szerzem be az eSIM-es verziót, akkor is működik az ottani előfizetésemmel? -
sirály69
őstag
Az új óra tesztelése folyik....
Jelenleg csak kékfog van bekapcsolva. WIFI, LTE, GPS nincs.
Így első töltéssel pontosan 3 napot bírt ki...
Még megvárok 2 töltési ciklust és jöhet a LTE teszt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android játékok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- GTA V
- Micro Four Thirds
- Megújult a PROHARDVER!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest