- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya 80
csendes újonc
válasz
GoodSpeed #56 üzenetére
Először is, számomra ez nem drága. S9-et akartam, de végül úgy döntöttem számomra teljesen felesleges annak a teljesítménye, a szokásos dolgokra használva játék nélkül kidobott pénz lenne az a proci.
Másodszor 180-ért vettem az ajándék FreeBuds FE-vel együtt, ennyiért nincs alternatíva úgy gondolom.Harmadszor ebből a tesztelő szerinti laggolásból az lett, mintha ez egy használhatatlan lassú hulladék lenne, ahol fél perceket kell várni mindenre és két weboldal megnyitásával meg lehetne állítani a gépet.
A köznapi használatban (böngésző, youtube, dokumentum szerkesztés, film, stb. ) ugyanúgy minden azonnal történik, mint egy csúcsgépnél, ez a gyenge soc duma elképesztő mértékben el van túlozva.Negyedszer, abszolút nem jellemző rám az elfogultság, szerintem az általánosítás után az egyik legkárosabb emberi dolog. Ez a tab sem tökéletes, nekem leginkább a kijelzőjével van gondom bizonyos esetekben, amiről viszont a teszt nem is írt, csak tech2 Laci videójában látható, hogy este sötétben filmet nézve kis fényerőn bizony a fekete szín bőven zavaróan szürke.
Ötödször, igen hosszú távra tervezek a tabbal, simán ki fogom használni az 5 év szoftverfrissítést. A használat során nem adódott egyszer sem olyan körülmény, amikor akár csak eszembe jutott volna, hogy vissza kéne adni.
Fenntartom, hogy fontos használóként korrekt képet adni erről a tabról, ha valaki ilyet szeretne, tudjon képet kapni róla. Eddig nagyrészt olyan tulajdonságokat olvashattunk, amik nem fedik a valóságot, olyanok által írva, akik csak képen láttak ilyen tabot. Azaz pontosan úgy, ahogy minden teszt után minden fórumban az első pár száz hozzászólásnál. Igazából én vagyok a hülye, hogy a fotelhuszárok közé keveredtem, csak pár hét után kellett volna ide jönni, amikor már valós Hús vér tulajdonosokkal lehet valós tapasztalatok alapján eszmét cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jól néz ki, sokoldalú a szoftver, de ahhoz képest, hogy Fan Edition, elég drágán mérik és nincs benne sok rajongani való.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest