Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zotya 80

csendes újonc

válasz GoodSpeed #56 üzenetére

Először is, számomra ez nem drága. S9-et akartam, de végül úgy döntöttem számomra teljesen felesleges annak a teljesítménye, a szokásos dolgokra használva játék nélkül kidobott pénz lenne az a proci.
    Másodszor 180-ért vettem az ajándék FreeBuds FE-vel együtt, ennyiért nincs alternatíva úgy gondolom.

Harmadszor ebből a tesztelő szerinti laggolásból az lett, mintha ez egy használhatatlan lassú hulladék lenne, ahol fél perceket kell várni mindenre és két weboldal megnyitásával meg lehetne állítani a gépet.
    A köznapi használatban (böngésző, youtube, dokumentum szerkesztés, film, stb. ) ugyanúgy minden azonnal történik, mint egy csúcsgépnél, ez a gyenge soc duma elképesztő mértékben el van túlozva.

Negyedszer, abszolút nem jellemző rám az elfogultság, szerintem az általánosítás után az egyik legkárosabb emberi dolog. Ez a tab sem tökéletes, nekem leginkább a kijelzőjével van gondom bizonyos esetekben, amiről viszont a teszt nem is írt, csak tech2 Laci videójában látható, hogy este sötétben filmet nézve kis fényerőn bizony a fekete szín bőven zavaróan szürke.

Ötödször, igen hosszú távra tervezek a tabbal, simán ki fogom használni az 5 év szoftverfrissítést. A használat során nem adódott egyszer sem olyan körülmény, amikor akár csak eszembe jutott volna, hogy vissza kéne adni.

Fenntartom, hogy fontos használóként korrekt képet adni erről a tabról, ha valaki ilyet szeretne, tudjon képet kapni róla. Eddig nagyrészt olyan tulajdonságokat olvashattunk, amik nem fedik a valóságot, olyanok által írva, akik csak képen láttak ilyen tabot. Azaz pontosan úgy, ahogy minden teszt után minden fórumban az első pár száz hozzászólásnál. Igazából én vagyok a hülye, hogy a fotelhuszárok közé keveredtem, csak pár hét után kellett volna ide jönni, amikor már valós Hús vér tulajdonosokkal lehet valós tapasztalatok alapján eszmét cserélni.

Új hozzászólás Aktív témák