- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
rankesz #37186 üzenetére
az első mondatod az kérdő volt.
én azt TAGADOM.Neked melyik a kedvenc női testrésed ??
(avagy rejtvényfejtéskor a feleség kérdezi a férjet:
- Sexre használt női testnyílás, 4 betű, milehetaz ?
-viszintes vagy függőleges?
-Vizszintes.
-Akkor SZÁJ )de komolyra fjordítva, amongyá mán konkrétumot, soroljad azokat a réseket .
midbe törtek be eddig az ótlukon keresztül.
a neve nem azért luk, mert rés van rajtaa használt androidos alkalmazásaidban látatlanban több biztonsági rés van .
szerintem -
Iomega
addikt
válasz
rankesz #37188 üzenetére
Ha küldesz egy cikket, ahol ezt szépen részletezik, hogy mennyire nem biztonságos az Outlook levelező, akkor azt szívesen elolvasnám.
Azért mert személy szerint úgy gondolod, hogy nem biztonságos, az számomra még nem teljesen meggyőző, csak egy vélemény. Azért nem fogom nem használni.
Sokan hallanak innen-onnan mondjuk fals infót és azt kezdik el terjeszteni, sorra mondják tovább a negatívumot, ami nem feltétlenül igaz, ezt hívják kacsának.
Ha valami konkrétumot tudsz mondani, az már inkább támpont, mint egy légből jött információ.
-
nggabi
félisten
-
korpicschess
veterán
válasz
rankesz #36576 üzenetére
Nem még nem, elég necces kibontani kicsit, meg a gépekhez sem értek, de akkor majd ma megcsinálom.
Megnéztem a garit egyébként a hivatalos honlapon, és 2013/05/25-ig van.
Köszi a helpet!
Emlékszem anno azt mondtam a TP2-re, hogyha billentyűzet nélkül, ilyen vastag lenne, és ezeket tudná, akkor ez lenne az álomtelefon... háhsagit:
Lehet. SGS-re lesz CM9? Mert O2X-re igen...(legalábbis remélem... több helyen olvastam, bár mondjuk a hivatalos CM7 support bár ősz elején leállt, most is van január 7-ei build)
Meg itt van swap, ha annyira minden progit a RAMba akarnék tömni, akkor meg tudnám csinálni. HD2-őn egyik ROMoló írta, hogy 40 progija van RAMban (romkészítő). De szerintem ez hülyeség. -
korpicschess
veterán
válasz
rankesz #36572 üzenetére
Én is ilyenre gondoltam. Az adatok nem fontosak, kb 30 giga volt még csak rajta. Gari nélkül vettem még anno, 16-ért, új, fóliás, stb... Ez lett belőle... (vettem mellé ugyanonnan egy Sansa Clip+-t)
Ezt a gyártói dolgot lehet megnézném. Van esély, hogy így van valamiféle garancia? Pár ezret megérhet, ha nem sikerül az első megoldás.sagit:
Jóhátjó. Mondjuk nekem nem szokott ilyen gondom lenni. Bár a kezdetek óta mindig mindent bezárok... WinMo-s időkben így ment. -
-
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Cipő topic
- ASUS routerek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest