- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
-
hodostamas
addikt
válasz
Ricardo #19096 üzenetére
a plusztól csak az amiatt félek, hogy esetleg házi támogatottságban nem lesz olyan erős.
még egyszer nem akarok olyan telefont venni, amihez nincs elég választék, vagy hónapokat kell várni valamire. (sg3)a legjobb egy s2 lenne, arra biztos lesz elég hamar ics. SGS(+)-re amúgy várható vajon?
-
Iomega
addikt
-
twine
veterán
válasz
Ricardo #18182 üzenetére
Reggelt......
tariattila(#18152):Egy úr, horgászat közben is úr!
Először a terminátor oldalán kerestem,mert rémlett hogy valahol láttam(magamnak is lementettem annó, pont ilyen helyzetekre)...aztán jött a PFC....Azért mesélj már plííííz majd a fejleményekről...Mert ha olajozottan megy minden, a garancia második évének lejárta előtt, nekiesek felrakok valami brutális színű témát, és töltőről egész nap "járatom" a kijelzőt had égjen a kurv@'nyjátAddig még egy JIG-re is "beruházok", aztán elvileg nyoma sem lesz az előéletnek...majd pislogok hogy két éve a gyári rommal használom
-
tariattila
veterán
válasz
Ricardo #18013 üzenetére
az nem a vége volt hanem az első harmad...
amúgy 25-30ml a "szabvány"... annyi pedig simán megvolt az
lehet többet is de akkor csorbul a minőség...ARTU: a második linkre nem a MI privátbeszélgetéseink jöttek be
Telenor: végre felvették...
váltottam oktondi tarifa 180-ra... (mivel ez is "S" kat. így engedi)
de 900 pénz a váltás... ha lejár 2 hónap múlva az egy év akkor megint váltok és megint 900Ft...ezt az Opera minit nemtom és nemértem miért kavarják bele a korlátlan böngészés feltételeibe... nem mindegy nekik miről korlátlan (LOLmár!)
-
rankesz
veterán
válasz
Ricardo #17570 üzenetére
őőőő jogos, ezt akartam
süsü, remélem ezzel nem "bűnöztem"...
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest