- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
viszont zenét nem jutubon hallgatok, max háttérzajt nyomatok
-
ForRedGlory
félisten
Erre meg csak két dolgot, mert nagyon kikívánkozik belőlem. Tudod mi a szánalmasabb annál, ahogy lereagáltátok a videót, amit linkeltem?
Hát tessék: Az embert az ember háta mögött kigúnyolni, célozgatni rá, aztán bedurcizni, ha neki nem tetszik és megy a modkerbe. Igen Dzsó és Dávid... linkelgetni faceoffba és ott tovább gúnyolódni rajta/rajtuk, kibeszélni hogy mekkora pontpontpont, és közben egymás ***t húzogatjátok, mert milyen jó a kibeszélőshow, és mekkora (mű)májerek is vagytok valójában 14-15 éves kisgyerekekként, az élet bölcseiként, hogy a másikat kigúnyoljátok.
Igen, igen, én is benne voltam nem egyben, én nem is tagadom, de én legalább látom a fától az erdőt. Ilyen a jövőben nem lesz az biztos, mert egy ideje elgondolkoztam ezen, hogy mi értelme van, és (mint kiderült) legnagyobb örömötökre ritkábban is jövök (fészből meg törlöm is magam most már végleg, mert az már szánalmas ami ott folyik. Most már lehet kibeszélni engem is ott, hiszen nem fogom látni). Egy ideig poén a másikat zrikálni, de csak egy ideig, hónapokig, hosszú hónapokig csinálni az már inkább szánalmas és megvetni való kategória. Örülni más "baján" (hogy kitiltották pl ph-ról), vagy elérni hogy elkezdjen személyeskedni majd jelenteni modkerben dettó szánalmas. Abba meg inkább bele se megyek, hogy kit kinek gúnyoltok, becéztek, hívtok a háta mögött. Ismétlem, igen én is csináltam ezt régen, nem fogom tagadni, szóval ne gyere nekem azzal hogy én is ilyen voltam, mert TUDOM.
Csak kifejezetten gyűlölöm az álszentséget, ami itt egy-két emberből kijön, de ezt már elmondtam pl Dávid esetében is, csak az utóbbi időben pár emberből búrjázik a kétszínűség. Lehet, hogy nagyobb lett az arcom, de csak ezért van, rühellem az ilyet, ilyen embereket. Biztos erre a melóm is rátesz egy adag stresszt, mert akikkel beszélek(ügyfelek) 90%-uk hülyére akar venni, és érzékenyebben reagálom le ezt a témát, és szerintem hamarabb fel is ismerem ezeket a jegyeket.
-
Ricardo
titán
" A Télapó kifejezés a 20. század első harmadában keletkezhetett, már a két világháború között is használták a Mikulás szó szinonimájaként. "
Itt magyarországon a Jézuska hozza a fa alá az ajándékot. A piros ruhás ember (mikulás/télapó) december 6-án jön és a gyerekek csizmájába pakol.
Mindenhol máshogy van, én a hazai viszonyokat veszem alapul.
"A németeknél a Weihnachtsmann, (szó szerinti fordításban Karácsonyapó) a neve.
Az angoloknál Father Christmas.
A franciáknál Pére Noel.
Amerikában a magyar elnevezéssel rokon, Szent Miklósnak megfelelő Santa Claus.
Svédországban a Jultomten manó hozza az ajándékokat.
Dániában a Julemand, a Karácsonyember látogat és Grönlandon lakik.
Az igazi Télapó, Joulupukki Finnországban a Lappföldön lakik. Hollandiában a „Sint(er) Klaas”-nak nevezett Mikulás fehér lovon jár.
Olaszországban egy nő, La Befana az ajándékozó.
A spanyol kisgyerekek a napkeleti bölcsektől (Háromkirályok: Los Reyes Magos) várják az ajándékot.
Portugáliában ilyenkor Télapó és Karácsonyapó is dolgozik.
Mexikóban, Costa Ricában és Kolumbiában a Jézuska (El Nino) veszi az ajándékokat,
Brazíliában és Peruban a Papa Noel a Karácsonyapó.
A hideg Oroszországban ilyenkor Gyed Moroz, a Fagy Apó, illetve a Fagyok Nagyapja ajándékoz, aki Babuskával és unokájával Sznyegurocskával (Hóleány) jár."De ezen nem veszünk össze
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
aggleány
addikt
Az egy kicsit kevés lesz, bár nemrég láttam egyet a hardveraprón, 75-re hirdették.
nggabi
Á, szóval hogy Te megteheted! Értem. Tényleg.
Szerintem ne nyilatkozz semmiről, nem biztonságos. Ahhoz, hogy nyilatkozhass, el kellene játszanunk a Rómeó és Júlia egy bizonyos részét: "Tagadd meg atyád, neved hajítsd el, és én sem leszek Capulet többé!" Az atyád és a Capulet szavakat tesztőlegesen behelyettesítheted más szavakkal.
Hogy én milyen jó fej vagyok, irodalom órát tartok itt neked!
FRG
Hiányoznál.
-
aggleány
addikt
Érdekes elképzelés. És mit adsz mellé árkiegészítésnek? Mondjuk egy 10.1-es Tabot?
xnace
Nekem is ez az egy bajom, de ez egyben jó is, mert így lehetne egy teletab, amin már tényleg lehet netezni is. Az S II-t sem tudom a zsebemben hurcolni, ahhoz már az is túl nagy.
Iomega
A Nexus nem tetszik. Eddig egyik sem tetszett, attól meg sikítófrászt kapok, hogy úgy néz ki, mint egy elfuserált tojás.
Luissimo
Az a baj, hogy nincs mit beismernem. Nekem nem ciki, ha tévedek, és vállalni szoktam a felelősséget azért, amit csinálok. Azért viszont nem óhajtom összemaszatolni az adatlapomat, mert valaki félreértett valamit.
Szerinted a Note se ez, se az, szerintem meg ez is, az is.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest