- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #1945 üzenetére
Semmire sem jutottam vele, mert:
Why can't I see the files I have transferred to my iPhone/iTouch?
"Currently, iphone explorer and phone disk copy image and media files onto the deivce, but they do not update the databases needed to see those files when using the Photos or iPod app. Our reommendation at this time for those who wish to transfer files that way is to wait for the release of our iPhone App. ( approx. release date is Dec 1st, 2010) "Azért köszi...
-
ForRedGlory
félisten
-
tariattila
veterán
válasz
Everman #1815 üzenetére
de klassz az a baloldali gép ! Tiéd?
rankesz: mi bajod ott... ma este is volt brick meg minden...
na jó macskatúltengés van de az az újdonság most (és más nincs is)
nekem ez a froyora kell rakni meg efs backup meg tuning jobbra balra még nem jön be...kivénhedt rom-oló vagyok...
de megnéznék egy működő példányt az biztosszentháromság:
én tuti JS8 -at raknék JQ1 modemmel....speedmod k13e ahogy mondod...és kész! -
kutkut
addikt
válasz
Everman #1809 üzenetére
"Állítsd be a két screenshootot megfelelően és nem lesz méretbeli különbség a szövegben"
Mondtam, hogy nem a csak szövegre gondoltam...
"az iPhone kijelzője szélesebb"
Nem.
Jó, az app store-t elismerem. Én magára az iPhone-ra gondoltam... Az apple ezt az utat választotta... Évente, szinte napra pontosan adnak ki 1 telefont... A többi gyártó meg évente kiad X telefont, minden (ár)szegmensbe. Egyik se jobb a másiknál... Csak más. Mellesleg megértem az apple döntését, én is ezt csináltam volna.
Viszont, ha addig (iPhone előtt) az összes gyártó adott volna ki évente 1 telefont, akkor az lett volna az újítás, hogy egy (akármilyen másik) gyártó kiad 30 telót 1 év alatt.
Mondjuk kicsi lett volna rá az esély... És ezt már soha nem tudjuk meg.
35-40 millió???
Az azért nagyon durva lenne, csak i4-ből...
pentile matrix... hát igen... még kezdetleges volt ez a dolog, ezen javít elvileg az SGS II.
De azért nem olyan szörnyű ez a felbontás... Sőt, a nagyobb kijelző miatt még messzebbről is "kell" nézni, amitől még inkább nem olyan zavaró. Én pont olyan messziről nézem, ahonnan már "nem látszanak"a pixelek. Közelebbről nézve is "csak" szövegeknél látszik.
Amúgy mostanában elég sokat játszom a Modern Combat 2-vel (jó játék)... Hát ott időm nincs a pixeleket bámulni...
Arról a "filozófiáról" meg (még) nem sokat tudok, de valami olyasmi, hogy az "epülös" betűk jobban hasonlítanak a nyomtatásban használt betűkre és ezáltal "kevésbé olvasható", vagy valami ilyesmi...
Szal, ezzel inkább dicsértem az iPhone-t, mert a felbontásnak köszönhetően, már tényleg olyan, mint ha papíron, nyomtatásban olvasnánk...Csak ugye az újságban se szeretjük az apró betűs részt...
Mennyi smile...
-
kutkut
addikt
válasz
Everman #1803 üzenetére
A betűméretet a böngészőre mondtam... (A többi helyen asszem lehet is állítani.) Itt a "sorok" méretére gondoltam... Részemről nehezebb rá-"koppintani"
ezekre... Meg ezekre. De mondom, ez lehet, hogy csak megszokás kérdése.
"Ez mindig jó duma, csak kicsit falls.
Az iPhone, mint smartphone (SDK, App Store stb.) ugyanúgy 3 éve van piacon, mint az Android, a Market pl. keményen 2 hónappal később nyitott, mint az App Store."Azért akkor is volt előnye... Számít az az 1 év is, 2 hónap is (- addigra már elterjedtebb volt)... És maga az, hogy "apple", már ismert volt jó ideje... pl: Mac... De inkább iPod... + Steve Jobs.......
"iPhone 4-ből az első héten 3 millió fogyott el."
És azóta minden héten elfogyott 3 millió???
Az iPhone nem az "epülös filozófia" miatt nem annyira szőrös? Jó, meg persze a felbontás, amivel már tényleg jól olvasható eme "filozófia"...
Vagy itt nincs is ilyen? -
tariattila
veterán
válasz
Everman #1787 üzenetére
kösz a tippet... de voltam szemorvosnál...
ezért is írtam, hogy nekem a méret fontosabb mint a felbontás
sajnos nem gyógyítható baja van a szememnek amit csak kemény kontaktlencse korrigál...azt meg hordja akinek több az anyukája egynél...
ez van... a sasszeműeknek biztos olvashatóbb a szipiszupi felbontásnak köszönhetően még akkor is ha méretileg kisebb...
ez persze számomra érdekes de biztosan igazad van hiszen neked mindkettő van és még a szemed is jó... -
kutkut
addikt
válasz
Everman #1796 üzenetére
Jó, pont azt találtam... SGS-en mindenhol (albumok, előadók, számok...) ugyanakkora...
Nézd meg...
Amúgy az tényleg ötletes, hogy elrejti a http-t... Nem is értem, miért nincs ilyen androidon... Chrome-on el van rejtve.Egyébként az SGS-en nem is az "albumok" nézet volt...
Az eladásokat meg fölösleges nézni... iPhone, 4 éve van... Android?!
Az SGS-ből eladtak 10m+-t, szerintem i4-ből is kb ennyi lehetett...
-
kutkut
addikt
válasz
Everman #1793 üzenetére
A homescreenen lévő ikonok így is elég nagyok... De igaz, félreérthetően írtam... Ilyenekre gondoltam:
Azt elismerem, hogy az iPhone 4-en, a felbontása miatt olvashatóbbak a kisebb betűk, de nekem azok túl kicsik...
Hiába tűéles...
De ezt csak magamról állítom... Az is lehet, hogy csak azért, mert már megszoktam az SGS-t.
Bocsi a felbontásért, így sikerült megvágnom.
-
kutkut
addikt
válasz
Everman #1791 üzenetére
Azért az SGS-ből is eladtak pát darabot...
Lehet, hogy az átlagnak jó a 3,5"... Ebben egyetértek. Talán nekem is jó lenne...
Nekem az is elég lenne, ha a betűk, ikonok "gombok" nagyobbak lennének... Lehet, hogy csak az SGS miatt, de szerintem minden pici az iOS-en... Nehezebb rányomni a a kisebb ikonokra, a böngésző betűmérete meg... Tudom, atomic...
Csak kérdés, hogyha ezeket növelnék, nem kéne-e magát a kijelzőt is növelni... -
debrejo
senior tag
válasz
Everman #1787 üzenetére
"Nem ideológia, hanem tény." Ember, honnan ez a légből kapott gondolat? Tán ezt is valami "kutatók" tárták fel? Mint a pingvinfos röppályáját taglaló "tudományos" megfigyelés? Akinek esetleg jobban tetszik a 4"-os méret, az génhibás? Remélem nem haragszol meg, de ezen most jót röhögtem. Normális, sőt, majdhogynem nőies kezem van (nemkellaflame
) de sosem okozott gondot a tepsi telefonom bárminemű használata.
"Nyugi, az Apple nem Samsung. Ha ők összehoznak ilyesmit, ott nem lesz véletlen nyomogatás (legalábbis remélem)." Most akkor te tutira tudod (belsős infó), vagy gondolod (szintén belsős, a te gondolatod), vagy reméled (isteni sugallat)? Nem ugyanaz a ketegória. Az, hogy az Apple nem Samsung, hidd el még az itteni "habzószájú" fórumozók is tudják. Még csak az kéne.
"mert nincs meg az a felület, mint az iPhone-on, ahol kényelmesen meg lehet fogni két oldalt a készüléket." Nem vagyok sem nagy fórumozó, sem nagy szaki e téren, de feszt abba botlok, hogy az sgs egy iphone koppintás. Csak más. MIkor honnan nézzük, értem
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #1612 üzenetére
Igazából telefonálni a legjobbak a nem okostelefonok, hiszen a sok beállítási lehetőség csak elrontja a végén az egészet és az érintősöket nemcsak az ujjaddal kened össze, hanem az arcoddal is....
1628: Kő? 120 ezerért?
Legfeljebb márvány, abból is a legjobb minőség és sokkal nagyobb darab... Bár meg kell jegyeznem ennek szép a kidolgozása....
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Everman #1612 üzenetére
Engem csak a pillanatnyi megakadások zavarnak az animációkban. Meg az, hogyha elindítok egy nagyobb alkalmazást akkor másodpercekig nem történik semmi. Laggfix ide vagy oda... Ja, meg örülnék egy ablakrlforgatás animációnak is. Ha ezeket a Gúgli megoldaná az Ice creammel és valami beteges ok folytán kijönne az SGSre is, akkor teljesen elégedett lennék. Sok dolfa lesz mostanság a nagy testvérnek a droiddal, mert egyre több gond válik szembetűnővé. Gondolok itt a fregmentációra, meg arra, hogy mindenen laggol...
FRG: eltűntél a szakmai totyikból, csak nem beszippantott az almás vágódeszka?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #1531 üzenetére
Ja, hogy az magyar volt? Ránézésre angol volt, de nyitogatva látom akad magyar is...
Nincs olyan app, amelyik kigyűjti a magyarokat? Mint az androidos Made in Hungary...
Ha tényleg olyan jó az alma, majd elcsábulok egy iPhone-ra, ha lejjebb megy az ára...
A fiam azt mondta ma, hogy az egyik ismerőse iPhone-ja androidos... idézem:
"Tisztára ugyanaz, Market, meg minden" Ennyire hasonlít? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #1523 üzenetére
Hát, többek között az is előny, hogy lekvárosbödönnel is föl tudok menni a Google-fiókomat megnézni...
/bazz, aláhúzta a guglit, mikor kisbetűvel írtam, mikor átírtam nagyra, rendben találta a róka.... na ez az igazi változás..../
Magyar nyelvű fejlesztések vannak az Almára? Tegnap is kérdezgettem már, de valahogy elsikkadt....
Egyébként, ahogy megy le nálunk az ára, nyilván egyre kevésbé kell milliomosnak/kuporgatós sznobnak lenni az Apple termékek megvásárlásához...
[link][link] bár látszik, hogy az USA-ban hasonlóárú lesz a Tab mint az iPad de nálunk nem biztos....
/iPad-ot aláhúzta..../
Most nézegetem, az ájpadban nincs GPS?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #1523 üzenetére
Az rendben van, valamilyen szinten kell korlátozni, de ezzel semmi baj. Olyan sosem lesz hogy csak egy gépen szinkronizalhatod a telefonod, mint almánál. Hazavittem vidékre, osszekotottem a géppel, és kiirta hogy új pc, akarom-e szinkronizalni, de akkor készülnek fel hogy mindent töröl, ami rajta van. Na pl ez a korlátozás. Bár gondolom ezzel tisztában vagy. A Google Kispistajoska ehhez képest.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #1512 üzenetére
Igazából rengeteg ilyen program van, de most csak olyanokra gondoltam, amit használok is....
pl. semmilyen CAD-CAM progit nem, semmilyen nyomdai előkészítőt, stb......
A normál napi szinten használtakra nekem mindre van ingyenes, persze, ha muszáj lenne, megvenném a Lightroomot például, de nem tudnám kihasználni....
Elsősorban nem a sebességre gondoltam a nem szeretném használni kifejezéssel, hanem a tapogatást egy képen, aztán meg százon, talán, ha telne egy 24"-os érintős displayre, azon csinálnám, de az sem biztos, túl közelről kellene nézni, aztán meg nem győznék hátralépni, mint a festők.....
Kapacitív toll típusfüggő? Most már két készülékhez is tudnám használni.... Ráadásul az almás az olcsóbb...[link] -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #1508 üzenetére
Rajzolni úgy gondoltam, hogy mondjuk wifin kommunikál a számítógéppel és a monitoron nézem az eredményt. Az egér helyettesítésére inkább. Bár a nyomásérzékelés nyilván kimaradna, de egy képen dolgozni nyilván jobban lehetne, mint egérrel....
A videokonvertálásnál meg nem ilyesmire gondoltam, hanem mondjuk letöltök a tecsőről száz videót és azt konvertálom, vagy egy nyaralás többszáz képét szerkesztgetni, módosítgatni...
No meg azért ha lehet, legyen ingyenes is a program, a windowson csak az oprendszerért fizettem, a többire van ingyenes alternatíva.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #1506 üzenetére
Asztali gépen is használható programok nyilván jobban futnak azokon, videót konvertálni, szerkeszteni képeket alakítani nyilván nem igazán érdemes egy miniatűr tableten /22-32 collos monitorokhoz és komoly processzorokhoz képest, / inkább a menet közben, pár percig, munkahelyen is használható megoldások érdekelnének, amik a klasszikus pécére nemigen vannak... esetleg az iPad használható rajztábla helyett pl. ? ez wooouuw lenne nagyon, mert azok a táblácskák bizony elég drágák...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #1500 üzenetére
Az iReader nem kínai, az a másik verzsön, kettő hozzáférhető a Marketen....
Pont azért kérdeztem, hogy mi van iPadre, mert a widows/symbian programokat ismerem csak valamennyire, androidon még keresem, hogy mi az, amire használhatom az olvasáson internetezésen és esetleg játékon kívül...
Az nem segít nekem, ha csak homályos utalást kapok, hogy jobb az iPades verzió.....
Munkára és határidőnaplóként nincs szükségem rá, de lehet, hogy tudnék valami jót csinálni, csak még nem is sejtem, hogy lehet......
Magyar nyelven hol lehet egyébként hivatalos almás információhoz jutni? Kerestem volna, hogy milyen alkalmazások férhetőek hozzá az Apple -től , de csak ezt találtam:[link] innen az iPades link már ide visz...[link] tovább kattintgatva pedig semmilyen magyar nyelvű appot nem találtam hirtelen....
A guglival meg mégse keressem már a konkurens progikat..... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #1486 üzenetére
Nem a Kindlevel olvasom, hanem az iReaderrel, az jobban tetszik...
A Tab mérete nekem jobban fekszik, a Pad nagy lett volna kissé, arra a célra, amire leginkább használom, az olvasás és az esetleges munkahelyi böngészés, még a Tab és a Haipad közötti 5dkg is észrevehető.
Konkrétan mi az, amire használható a Pad és nem használható a Tab?
Munkáról ne beszéljünk, arra nekem egyik sem lenne jó, sőt fórumot is csak olvasni szeretek érintőképernyőn, moderálni meg csak végszükségben....
Az Android mint szoftver tudtommal kivétel, a csere teljesen megengedett, a gyári romok módosítása tiltható meg legföljebb, pécére is bármikor tehetsz Linuxot, vagy bármilyen szabad oprendszert, de úgy tudom, az Apple nem engedi elvileg más oprendszerek telepítését a tőlük vett hardverre.
Ezért érdekelt volna az Apple EULA hivatalos magyar szövege.... -
tariattila
veterán
válasz
Everman #1486 üzenetére
persze ext4-en gyorsabb (a quadrant jahh)... érzetre nem sok különbség van
én a laikus felhasználók szempontjából mondtam, hogy jó...és gyors (2.1 után mindenképp)
amint lesz forráskód a gingerhez és elkészülnek a kernelek rendesen (2e recoveryvel)
akkor arra váltok egyértelműena múltkor azért a supercurio kernellel ext4-en használtam próbaképp és tényleg brutál úgy...
de most sima rfs-en vagyok ...igaz főzöttet felraktam a root és tv kikapcsanimáció miatt (mer az kell ugye)
a quadrant meg nem érdekel mert gingeren főleg hamis... meg ugye amúgy is snapdragonra optimalizált bench...
-
-
rankesz
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Everman #1431 üzenetére
Na most a "kipróbálják"-kal csak annyi a bibi, hogy almásból van párféle, androidosból meg rengeteg, mindet igen kevesen próbálják ki....
Az előzőekre is, nem romolgatok, gyári a rom a Bladen és mégis lejátssza a youtube videók jó részét, a csak flashben hozzáférhetőeket nem ez a videó például hozzáférhető hatféle felbontású mp4-ben, plusz a flash .... beágyazva nyilván a flashek az elsődlegesek, de legtöbbször ott amúgy is a legkisebb felbontást teszik...
Ez a szám a tecsőn a Blade számára ötféle "kiszerelésben" érhető el, egyébként meg vagy tizenötfélében...
A megveszem és használom nekem teljesen kóser, a Tabot nem kellett mókolni, ahogy a T-től kihoztam, úgy van, nincs szükség semmi romcserére, tehát az az érv, hogy az androidos cuccot mókolva használod leginkább, nem áll....
Ellenben tudtommal almás cuccnál mókolás nélkül nincs egy csomó program, de ezt csak hallottam, nem tapasztalatból mondom, csak az i-s topikok a "jailbreak" nevű dologtól szoktak hangosak lenni.....
Mint mondtam, vettem volna ájpadot, de sokkal drágább lett volna a 3g-s, ráadásul nem is forgalmazzák csak ezt kapod az oldalon, köszönöm szépen....
Mint látható:[link] potom 77k-val került volna többe, ráadásul azonnal ki kellett volna fizetni... picit nagy is lenne, de azt megszoktam volna....
Ha már vannak itt almások, megkérdezném, hogy /tényleg érdekel, nem provokatíve/ hogy natúr saját PRC konverteket lehet-e olvasni az almás készülékeken, mert nekem eddig az jött le, hogy gyári állapotban nem...
Persze az iPad már elég nagy, ahhoz, hogy a PDF-ek is jól olvashatóak legyenek általában, de az iPhone nem.....Külön még erre:[link] azt hittem, Te legalább érted, hogy nem vizsgálva a tartalmat, a formát és magyartalanságot kritizáltam elsősorban, a logikai bukfencekkel együtt, próbáld kívülállóként olvasni, helyettesítsd be az ájfon android és fless szavakat másra....
Ő mondja meg, mit akar mondani a vitapartnere, aki nincs jelen, majd cáfolja az általa a másik szájába adott szavakat.... -
nggabi
félisten
válasz
Everman #1463 üzenetére
és nem is cikiztél ki h i4 tud a skypeon videóhívást sgs nem
na ne szórakozzatok... már vagy 3x láttam ahogy nem tudták befejezni a hívást i4en... nyomta a gombot, kihangosítva meg ugyanúgy ment tovább... és miért van az a mozdulat h hívás után vagy 5x rányom a letesz gombra??? biztos megszokás mi?
nekem sgsen hívásproblémáim nem voltak, lehet ez nálad vmi fícsör
most 88%on vagyok, 10kor vettem le... gagyi ez megyek is nagyobb aksiért
-
ForRedGlory
félisten
-
joey04
titán
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #1417 üzenetére
Ott van a facebook.com
Kattints rá a képre, mármint a youtube videó képére. A Safari nyit egy új ablakot, megnyílik ugyanaz a facebook oldal, és kiírja hogy kéne flash. Ha meg a kép melletti hivatkozásra kattintasz, akkor nyitja a youtube klienst.
Levideózzam Galaxy-val, ha nem megy? -
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #1414 üzenetére
Nézegesd a nemzetisport.hu-t, és ott a videókat. Na azok pont ilyenek.
Ki beszél itt ájfónról? Olyanom nincs, csak iPad, de akkor újat mondtál... nem ugyanúgy működik ugyanaz az iOS a két eszközön? iPaden az van amit írtam, ez az eljárás gyári böngészővel. Nincs Done gomb rajta. Done gomb eddigi 2-3 napos alma tudásommal olyan oldalon van, ahol benne van az oldalban a videó, és azt nagyítod ki. Ha külön nyitja meg a klienst, akkor baszhatod
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #1409 üzenetére
Ez a kép érdekes, mert Safarin pont ilyen. Total nyújtottak a videók, pont mint ez a kép. Persze ha rakattintok a lejáratása, az nem lesz nyújtott szar, de ezt az általad betett képet androidon meg nem láttam, szemben a safarival
Lehet ezt a Safarit tanítani magyar szavakra? Csomót nem ismer, és ha legközelebb is beírom ugyanazt a szót, ki akarja javitani valami báró sávra
Igen, ha a linkre kattintok, elindítja a YouTube klienst, de nem is ezt írtam. Én az oldalon akarom látni a videót, és nem tudom
Ez meg tény. Tok sokat kell így nyomkodni...
1. Rakatt a linkre
2. Elindul a kliens és videó
3. Vége a videonak, na itt jön a gond. Hogy megyek vissza Safariba?
4. Két gyors lenyomás alma gombon
5. Feljön ugye a híres multi tasking és kattinthatok rá a Safari ikonra.Gondolom nem kell tovább ragozni, hogy ez milyen körülményes. Aztán idióta handras az általam linkelt videoban azt mondja, milyen gaz, hogy külön meg kell érinteni a kijelzőt hogy pl hangerőt allithassunk, felesleges kattintgatas
-
tariattila
veterán
-
joey04
titán
válasz
Everman #1360 üzenetére
SGS nálam a samoled miatt kiesett, szóval kb bármilyen kompromisszumra képes vagyok, csak ne kelljen azt a kijelzőt bámulnom. ezt leszámítva erősebb gép a SGS, főleg mókolás után persze. Én csak kíváncsiság miatt veszek valamit, minden évben kipróbálok iPhone mellett 2-3 telefont. A 2X tényleg meglepően gyors, nem olyan akadozós, mint az SGS2, a Pyramid is érdekes lehet. majd még meglátom, pénzfüggő is lesz a dolog persze.
Wp7-en gondolkodtam még, vagy Optimus 7 vagy HD7 (baromi nagyot esett az ára), de Karma lebeszélt róla, lényegében bármit kérdeztem a rendszerről, mindenre elkeserítő volt a válasza. pl.: bugok, frissítés, appok.
-
joey04
titán
válasz
Everman #1355 üzenetére
nekem a tördelés kéne droid böngészőből. a bajom meg az vele, mint az egész rendszerrel, érezhetően izzad. akkor már inkább kockák. én is droidot veszek, igaz én iphone 4 mellé. nem mondom melyiket, mert még a saját véleményem szerint is túlárazott lesz, de régen kedveltem a márkát, és egyszerűen tetszik a gép. nem, nem samsung, még véletlenül sem.
-
-
joey04
titán
kellene bizony, de az önmagában nekem marha kevés.
771: nagy igazságot mondtál most. az elejétől kezdve figyelem a topikot, és egy szót sem szóltam, mert csak 1-2 problémás hozzászólás akadt elvétve, de nem vészes (pl amikor olyat linkeltél, ahol leidiótáztál). Akkor szóltam, amikor elkezdődött a hergelés, hogy írjatok Ulkeshnek. Személyeskedésre nincs semmilyen elfogadható indok.
-
joey04
titán
korrekt lista, kb egyetértek, ami engem nem zavar:
testre szabható lock screen
Safarinál legyen elérhető a full screen
ami nem igazán érdekel, de jó volna:
Wifin keresztüli szinkronizálás
amit én hozzátennék:
Nem kell nekem lehúzható roló
nekem kéne.na meg a bt fájlküldés.
ami nem igazán érdekel de jó volna, és a te listádban nincs benne:
UMS mód.
764: és azzal konkrétan mi a gondod. a hülyézést, idiótázást, buzizást, hazugot én megkaptam a sgs topikban a legtöbbet ráadásul.
-
telya
aktív tag
te meg tenyleg elvezed ha tevinformaciokkal bombazod a nepet? egyszeruen szornyu belegondolni abba a lehetosegbe hogy valaki elolvassa a hazugsagaidat es azt gondolja hogy igaz, mert mi oka lenne valakinek felrevezetni mast.. es ez az amit en sem ertek. nem ertem hogy okozhat ez barkinek oromot amit csinalsz. ha az apple naponta fizetne nekem 10ezret hogy ilyet csinaljak mint te, erre a szintre meg akkor sem ereszkednek le, a becsuletem tobbet er ennel.
a pentile matrixnak semmi koze semmilyen savodosashoz, csak az effektiv felbontas csokkenesehez van koze. az android rendszer pedig sosem volt az oka a savododasnak, csak a beepitett gallery app jelenitette meg 16 biten a dolgokat, ami barmelyik masik program hasznalataval elkerulheto, lasd
(mindket kep ugyanarrol a telorol keszult)
a voodoo color fix-nek pedig abszolut semmi koze az egvilagon a savosodashoz, a szinhomersekletet probalja foleg javitani, az elallitott szineket szinprofilokkal hozza kozelebb a neutralis szinthez, info rola itt
ez volt az utolso alkalom hogy hozzadszoltam itt, mindenki lathatja ebbol a hozzaszolasban is, hogy szinte minden egyes dolog amit mondott everman kollega egy hazugsag volt, igy higyjen neki barki aki olvasgatja a baromsagait a jovoben is. -
joey04
titán
Ha gonosz lennék, akkor mondanám, hogy iPhone-nál legalább működik rendesen a fényerő szabályozás
Én minden telefonon kikapcsolom az automata fényerőállítást, mert nagyon alálő az igényeimnek. az iphone áll a legközelebb hozzá. de azért még itt is kilövöm.ja remélem számodra egyértelmű, hogy egyszer sem téged védtelek, vagyok olyan egoista, hogy csak magamat.
Én még emlékszem a régi vitáinkra, pl hogy az első iphoneban nem volt 3g, és én hogy kardoskodtam, hogy de, az nagyon kéne bele. vagy a bt fájlküldés, amiben most sem értünk egyet. bár az okot persze elfogadom. vagy az af kamera. -
tariattila
veterán
sajna nekem nincs tapasztalatom csak a Blade kijelzőjével... az rendesen olvashatatlan ha kis pára kerül rá és azt maszatolom... ilyet SGS-en soha se láttam... nem is szoktam takarítani se mert nem látszik rajta különösebben zavaró kosz
de i-hez nem tudom viszonyítani... kipróbálnáma #744-re tudnál reagálni légyszi...köszi!
közben írtál rá... igaz nem pont ezt kérdeztem ott...egyébként Téged nem zavar, hogy más eléd ugorva kezd védeni/beleszólni a dolgaidba ezáltal mégnagyobb kavarást okozva körülötted? (csak érdeklődésszinten)
-
telya
aktív tag
szo sem volt ilyesmirol.
"A "szakmai" hozzászólásaidat meg pontról, pontra cáfoltam"
hazugsagokkal es tevinformaciokkal amiket modszeresen sorban semmisse tettem, csak te eszre sem vetted az almas szemuvegeden keresztul. meg ugy is nehez eszrevenni ha kozben van egy moderator melletted aki szepen kitorli a szakmai hozzaszolasaimat, de az megint egy mas dolog. ios-es telefonom volt kb egy evig, nem egy ismerosom telefonjat en magam csinaltam meg amikor valami gond volt vele, valoszinuleg sokkal tobbet ertek ios-hez mint akar te, akar barki mas itt, en veled ellentetben nem a levegobe beszeltem, en programozoi szemmel nezem a dolgokat, te pedig steve jobs demagog hulyitese szemevel, ez a fo kulonbseg koztunk.
a vitan nincs mit folytatni, azt hiszem ezt mar kelloen kihangsulyoztam, nem is egyszer. amit te csinalsz, azt semmilyen joindulattal nem lehet vitanak se nevezni, mert a vitaban az is bennevan hogy az ember ertelmesen beszelget. -
telya
aktív tag
"Ja, a BSD Unix többszálú működése az csak legenda gondolom."
pontosan, az osszes "halando" program szamara egy legenda, ugyanis nem hasznalhatjak.
"Amivel az Apple konkrétan lefed minden olyan szolgáltatást, aminek szüksége van a háttérben futásra."
amire kinek van szuksege? az apple-nek? steve jobs-nak? neked? abszolut nem fed le semmit, 3 alapdolgot lefed, minden masnak a hatterben valo futtatasa egy megoldhatatlan problema ios-en. mutass mar egy appstore-os progit amit le tud tolteni pl torrentet a hatterben. vajon miert nincs ilyen? ha egyszer "minden olyan szolgaltatast lefed aminek szuksege vana hatterben futasra" (by everman)? te ugy szoktal letolteni hogy kozben nezed hogy hogy megy a letoltes es semmi mast nem csinalsz? eleg sok idod lehetde ez csak 1 pelda a megszamlalhatatlanul sok teljesen eletszeru helyzet kozul amire az ios teljesen alkalmatlan.
"Ha értenél a dologhoz, akkor tudnád, hogy az Android is hasonlóan működik, ha háttérbe küldesz egy alkalmazást, akkor ha normálisan van programozva, akkor szintén felfüggeszti a futását, a különbség az, hogy az Apple az SDK-n és az előzetes elleneőrzésen keresztül kikényszeríti ezt, míg egy Androidos alkalmazás, ha hibásan van elkészítve lezabálja az aksidat. "
ez igy egeszen egyszeruen egy hazugsag, amivel tovabbi tanubizonysagot adsz a hozza-nem-ertesedrol. es az a baj, hogy fejlesztettem mar android-ra, tudom hogy mukodik a multitasking rajta, szoval rossz embernek akarod beadni a hazugsagaidat"GPS, hang, notifikációk stb" azt a stb-t szerintem le sem kellett volna irnod, mert ennyiben kis is merul az egesz dolog
az ertelmetlenul valo hatterben futasrol meg lasd a fentieket.
a skype semmit nem tud csinalni amikor a hatterben van, csak odanyomni eled egy notification-t. ezen kivul semmit nem tud csinalni a hatterben, minden aktiv allapota tortent dolgot akkor tud csak elkezdeni feldolgozni ha ujra aktiv lesz azaz eloterbe helyezed."Egyébként csak halkan jegyzem meg, hogy az API-n keresztüli többszálú működés csak az App Store-os alkalmazásokra igaz, a Cydiás alkalmazások a BSD saját megoldását használják a multitaszkingra ami a desktop UNIX rendszerek megoldását használja."
nahat, einstein! nem mondod? ez komoly? szerinted en mit mondtam az alabbival amit meg ideztel is?
"lenyeg hogy a nem rendszerszintu progik (beepitett progik (+ cydia progik)) semmilyen modon nem kepesek a hatterben futni"
te fel is szoktad fogni amit olvasol? hasznos szokas lenne.
"a Widgeteket az Apple kezdte használni OSX alatt, a Google onnan lopta az ötletet"
ehhez nem is fuzok hozza. semmit. barki fel perc rakereses utan megbizonyosodhat rola, hogy ez is egy hazugsag. nem a google talalta fel a widget-eket, nem ok szartak a spanyol viaszt, semmi kozuk a widget-ek kitalalasahoz es elso hasznalatahoz.es akkor itt fejeztem be tenylegesen a musort veled. innentol ignoralni foglak mert egyszeruen nincs annyi idom hogy olyanvalakivel vitatkozzak aki azt se tudja hogy mirol vitatkozik.
-
telya
aktív tag
azt irtad hogy az aksija gyengebb, ami egeszen egyszeruen nem igaz.
a szubpixeles kommented annak az egyszeru dolognak a boncolgatasa hogy kisebb a felbontasa amit mar mondtam. egyebkent az h a 3gs-hez van kozelebb a felbontas igy szinten egy eszetlen hazugsag, es ha tudnal szamolni, ilyet biztos hogy nem mondanal.
amennyire tulszaturaltak a szinek rajta, iphone4-en kb pont ugyanannyira alaulszaturaltak, tehat pont ugyanolyan elbaszott a semleges szaturaltsaghoz kepest az iphone4 kijelzoje is, csak ott meg fakok is a szinek. szo sincs honapok alatt eloregedo szubpixelekrol, sok hosszu ev kell hozza, ha elobb tortenik barmi eszreveheto valtozas az egyedi hoba amit javitanak garancialisan. tovabba szo sincs nagyobb fogyasztasrol, az atlagos kepernyotartalmak mellett kb ugyanolyan a fogyasztasuk annak ellenere hogy mennyivel nagyobb az sgs kijelzoje, fekete-kozeli szinnel az sgs fogyasztasa konvergal a nullahoz. egyedul akkor fogyaszt tobbet, ha az egesz kep feher es max fenyeron van.
"Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam és ha youtube videókat nézek akkor is ezt látom, fotókról nem is beszélve.
A videók fakóbbak, élettelenebbek, a képek meg mosottak SGS-en."
fordulj szemeszhez.
"Ezen most csendben és elnézően somolygok"
mosolyogj csak, ettol meg nem valtozik hogy mekkora baromsagot mondtal.
a jo alkalmazas nemtom mit takar nalad egyebkent de igazan "jo" alkalmazasok olyan szempontbol hogy rendszerszinten hasznosak iphone-on az agyonkorlatozott os miatt gyakorlatilag nem is lehetnek. melyik a kedvenc filekezelod iphone-ra? ja, bocs
>30 fps-es a video megjelenites a non-hd flash videok lejatszasanal, szoval nagyon nem megy ez a talalgatas sem neked. linkelj mar be a flash plugin nelkul egy videolejatszasrol egy videot iphone-on, mondjuk egy index.hu videoval
es itt be is fejeztem veled a vitat mert olyan dologrol probalsz beszelni amirol nyilvanvalkoan a szomszed mariskanak is tobb fogalma van mint neked amihez pluszban hozzajon a steve jobs hulyesegeire beszukult elhulyitett gondolkodas(nelkuli)modod. majd akkor gyere vissza ha tudni is fogod hogy mirol beszelsz. addig is viszlat. -
philoxenia
MODERÁTOR
De mivel gyári az adathordozó, lehetnek olyan részei, amit akármilyen felhasználói beavatkozástól függetlenül kezel, nem mondom, hogy így van, de én így csinálnám, akár egy független csippel például, ami csak a felírásokat rögzíti, milyen forrásból, mikor stb....
Egy PC-nél cseréled a wincsesztert, de a mobiloknál a gyári memóriát nemigen lehet cserélni, lehet elkülönített része, amit soha nem lát egy külső program megfelelő kód nélkül.
Jó példa erre a csodazip a Blade-nél, amire a gyári alaprom előtt senki sem tudott rájönni, ami ráadásul hardvertiltást is tartalmazott. /256MB-ból lett hirtelen 512MB, ha valaki nem tudná.../599: gagyi, csavaros az ájfon? még a haipadomon sincsenek csavarok....
vagy retro fíling.....
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest