- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
Eszrevettetek hogy a Miami helyszinelok milyen jo kis super amoledesen tulszaturbalt?
-
rankesz
veterán
Razi: hozzám került egy Wildfire, amit frissítenem kellene.
Tudsz valami univerzális leírást, vagy how-to-t? Csak mert ha ez is olyan, mint amikor nggabival beszélgettetek (HBOOT meg miatököm) akkor skippelem, nem ér pár ezredest a szép napos hétvégém elcseszése
-
rankesz
veterán
Végre volt időm reggel normális kávét inni, be is vertem belőle kettőt...
Most kb. olyan a hangulat, hogy az ilyesmi zenék jönnek be...
-
rankesz
veterán
Hát, az android app lebeszélős emberke igen csúnya oltást kapott úgy látom.
Mondjuk egyben (részben) igaza van, a task killer néha tényleg több kárt csoinál mint hasznot.
-
-
rankesz
veterán
Nesztek, ebéd utáni desszert...
Persze a fagyira gondoltam (ha már úgy is Ice Cream lázban van mindenki...
)
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #45000 üzenetére
LOADING...
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ _ _ 90% of topik has loaded
-
rankesz
veterán
USB OTG kábelt valakinek?
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Azon morfondírozok hogy toljak 1 kör BF-et meló előtt vagy mi legyen...
-
rankesz
veterán
Jó éjt, ma kifejezetten jót beszélgettünk!
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Itt vagyok csak epp efs mentes nelkuli Tab 10.1 et probalok unbrickelni, meg az asztali gepen valamiert mindig elmegy a net, holott wifin meg siman tudok netezni telorol... wtf?
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Ma majdnem elindultam egy órával hamarabb dolgozni, ha asszony nem szól rám akkor azt hiszem lett volna meglepetés amikor beérek...
-
-
rankesz
veterán
T - 47 perc és hétvége... na jó holnap egy 3 órás kismama műszak még lesz...
-
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #44438 üzenetére
Reggelt.
Remélem csak vizsgálat, nem bentalvós dolog...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #44380 üzenetére
Valamit benéztél atesz, 1500 oldal lesz az, nem 15000, nem? Legalábbis a patronos arc azt mondja...
-
rankesz
veterán
Nemrég volt nálam egy ismerős, aki nagyon büszke az Iphone4-esére (szerintem mind ismerünk ilyet, tudjátok miről beszélek...) Jött egy bejövő hívása, és nem tudta elhúzni a csúszkát hogy felvegye...kicsit arcára fagyott a smile, és az egó is rögtön kisebb lett.
Nem flém indításnak szánom, a titkos olvasóklub kérem ne reagáljon.
-
rankesz
veterán
Na, most a láz (gondolom azért érzem úgy a pofám mint szalonnasütéskor) és a körte kombótól elég érdekesen érzem magam
, de még me kell csinálnom egy reinstallt adatmentéssel... az viszont annyira nem mókás
-
rankesz
veterán
Éljen a torokfájás és a takonykór
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Ez az Asus Padfone azér odaver rendesen... pedig azt hittem nem lesz valami nagy durranás...
-
rankesz
veterán
válasz
Iomega #43819 üzenetére
Jó itt most lehet nem az ellustult pesti átlagot kellene venni aki 1-2 megálló miatt is képes tömegközlekedni...
Én pl ha guglimapon kinázve 3-4 kilóméternél közelebb vagyok a célhoz akkor inkább sétálok pesten, hacsak nem kell a vonat miatt sietni.
Amúgy útálom pestet, de amikor fent vagyok akkor azért kibámészkodom magam a lehetőségekhez képest. -
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #43806 üzenetére
Ez megint csak eléggé philoxenia-s hsz lett...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #43713 üzenetére
Én is falánk lennék már ha kész lenne az ebéd, de eléggé más volt a program délelőtt, így még jódarabig nem számíthatok az ananászos sajtos pulyka medallionomra...
NA most raboltam egy szezámos rántotthusit
Aktív témák
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest