Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
nggabi #19428 üzenetére
te meg hol születtél? Nem degecen?
Asszonynak jó lesz az a fehér mini! 'Oszt akkor a "bléd" mehet a 'csába az ár/tudás arányával...1ft hűség nélkül
Odáig jutottunk ma az ügyfélszolgálatos kisasszonnyal hogy ez nem is elírásilyet lehet venni....de gondolta bedob egy olyat hogy mivel családi opció kell mellé még egy voda előfizu....mondtam semi gond, épp most akartam a feltöltőkártyás zsugámat átrakatni előfizetésre, mert a konkurenciánál lejárt a hűségem
Ennyibe maradtunk.....mondtam kiválasztom a saját csomagom is és jöhet az 1ft-os mini hűség nélkül
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #19225 üzenetére
Jövő héten kapom meg, mert bevitettem a pannóniára ismiék boltjába, majd ha hét elején megyünk pestre akkor fogom látni...
Amúgy ma este 8-ig melóztam, bontottuk a boltot, az emeleten meg csináltuk az újat...
Lehet holnap is bemegyek, még át kell kötnöm a netet, meg flexelés, meg kipakolás, stb... de lehet szarok bele, és kihasználom a családdal az utsó jóidős vásárnapot...
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #19020 üzenetére
eljáccák a hattyú halálát utána meg kiderül vazz, hogy van rom amin nem alszik a wifi ha nem akarom....loll
hihetetlen...nézmá... célozgat a kutya... szerinted mifaszom drága egy 30ezres telón he? az is olcsó nem csak a 169 forintos szarvashang... meg gyereknek kakaóalátét laptop...
gondókoggymá és megérted
Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest