- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
Muhhahah, már forr a víz a ballonos vízadagolóban, tudtam én hogy olyat kell venni ami fűt is...
2 dekás "Matróz' is megvéve, szóval mindjárt nem lesz itt fázás... -
rankesz
veterán
Fakk olyan hideg van itt bent, hogy cipőben fázik a lábam, át van hűlve... polár pulcsiban kell lenni... gondolom amíg nem adják át az áruházat addig ba...ák bekapcsolni a kazánokat.
Most tényleg kezdjek el forró rumos teázni? Költői kérdés volt...
-
rankesz
veterán
válasz
Iomega #23392 üzenetére
Már hogy szálltak volna ki? Még mindig vannak újonnan bemutatott HP, notik, amire ugyanúgy van garancia, és utána szavatosság ideje alatt pótalkatrész is lesz bőven ha kellene... Azért még nincs temetve a márka, csak áthelyezi a súlypontot a vállalati szegmensre.
(#23393) R2D20208: A mostani Dell-ek, amik a konzumer szegmensben mennek már rég nem az a minőség amik a dellt pár éve naggyá tették... fél év alatt meghaló akksik, alultervezett hűtésrendszer, stb. HA magasabb kategóriáról beszélünk, pl. Latitude, XPS, akkor az képbe van.
Acer-t láttam párat belülről, elég gány, de attól még lehet tartós, mindenesetre nekem nincs jó tapasztalatom a márkával.
Szerintem ahogy jössz hazafele, vegyél valami Jó kis Llano-s Asus-t a sógoroknál (pl.K53TA) -
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #23385 üzenetére
Komplett szet-ben ne gondolkozz, azok hurkalevek, főleg ár-érték arányban.
Vegyél külön blokkokat, meg egy jó radit, pl MO-RA 2 vagy 3, Pumpa az nem kérdés hogy Laing D5 legyen majd. Csőből is van jó tippem, sőt, azt még tudok is adni, neked olcsón (free-be) megszámítom. Csatikat szintén tudok adni, az is megvan még, januárig vizem volt ugyebár...
VGA blokk az tényleg full bukó, egy normálisabb EK blokk még jó áron is 25, abból ugye 2 kell, ha VGA-t cserélsz felejtsd el hogy értelmes áron el tudod adni.
Szóval jól gondold meg a vizet, csak akkor ajánlom ha fullra ki vagy tömve. a későbbi tetemes bukó pedig nem annyira izgat.
-
rankesz
veterán
FRG: Egy kis kritika
A 2 db beast mellé most már tényleg nem árt megrángatni a 2500k-t. Azt a ronda zalmant vidd el a MÉH-be, és vegyél valami normális hűtőt... pl Matterhorn, D14, Mugen3...2x2 giga ram mára kevés, 16-ért kapsz itt a phn 2x4 giga low voltage 1600ast, amit még húzni is tudsz...
Hirtelen ennyi... ja Coolink 120p tényleg jó, és olcsó
Ésszel is bővíts/tuningolj, ne csak a pízt szórd!
Hirtelen ennyi, később (elmeszint)/igény szerint H2O, SSD, és a többi nyalánkság...
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #23171 üzenetére
lol, ugylatom behasaltal egy bokorba a palya vegen az eksontol jo messzire, es onnan sniperkedtel...
na joccakat
blokinek jo reggelt -
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #23104 üzenetére
ANYA, nézd mi az ott az égen? Egy madár? NEM? egy repülő? NEEEM!
Eegy repülő Makiiiii!
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #22809 üzenetére
volt szerncsém egyik délután megnézni a melóban. Nagyon gyenge
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #22754 üzenetére
Intő jel, hogy nem kell neked O 2x...
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #22471 üzenetére
Újra nyitva Caspina?
Na, akkor csak lesz itt repair tool kill...
Vagy 7végére hazamenekülsz inkább? Uncsi már a pizza is gondolom...
-
rankesz
veterán
Leszedték a Prime videót...
-
rankesz
veterán
válasz
qpwoeiruty #22370 üzenetére
KELL
Az sgs2 topikba ne linkeljétek mert lesittelnek tömeges öngyilokra buzdításért
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #22271 üzenetére
Se az alien mázsa-kettője... Amúgy biztos melege volt alattam, mert amikor megtaláltam akkor a burkolat eléggé meleg vót...
Jaa... viszont az alvó módban a wifi jelesre vizsgázott, ment a netrádió egész éjjel... bléddel hogy is van?
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #22250 üzenetére
Tegnap este a végére már "kicsit" bekábultam... lefeküdtem, és SGS-el hallgattam a netrádiót, amikor reggel felkeltem még mindig ment, csak épp a telón aludtam, és forgolódtam egész éjjel
Első dolgom volt a kijelző épségét csekkolni=) Nem lett baja.
FRG:: nem agyjátszásból írtam a reggelit, hanem komolyan gondolva megelőzve hogy egy ifjonci hév által fűtött trollinka beböfögjön valami poénosnak gondoltat
-
rankesz
veterán
Jó reggelt
Nem szeretném ha vicc tárgya lenne Jobs halála, aki ezt teszi azt én fogom jelenteni...
bármennyire is nem kedvelem a vállalat üzletpolitikáját, de tisztelgek a vezetője előtt.
-
rankesz
veterán
tedd fel a jó kis fülesed, tekerd a hangerőt feljebb, és hallgasd meg a nap befejezéseként EZT
Good Night Fellas! Have a Trippy night!
-
rankesz
veterán
válasz
Mr.Csizmás #22200 üzenetére
Nézzed mán megfele az utsó hsz-em, utána már könnyű okos (P)andútkonni...
Makesz: kb az volt, hogy miután elfogadták a hitelkérelmét, szóltam a szembebutikos hölgynek hogy figyeljem már rájuk fél percig mer én mostazonnal összehuggyozom magam...... aztán miután lepattantak, természetesen megünnepeltem a jutalékom még egyel... tehát a mai mérleg az, hogy most bontom a hetedik ilyen szmötyit, nemsoká romolhatok is... tényleg te feltetted a cm7-et?
Bocsi ZIP drive: de nem olyan egyszerű az élet egy olyan géppel kibekkelve várni a vga RMA-t ami a youtube-ot is szabotálja... amúgy a zene lájk!
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #22194 üzenetére
asszem minolta, vagy tudjaf.szom mit tanítottak anno nekünk márkatörténetből értékesítő (gyapotszedő nigger) koromban... óóójeee nem kell még kavinton
Muti= kamuzik a kis... és bizonyítékot várok...Amúgy ma pont bevertem ebből a nedűből melóba 2-t mielőtt jött egy forma hitelre gépet venni... kész is voltam, meg majd összehugggyoztam magam...lol
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #22191 üzenetére
-
rankesz
veterán
fúú gyárekeek !! basztatok már be cidertől? nem??
Na itt az ideje.. ajánlott -
rankesz
veterán
válasz
qpwoeiruty #22091 üzenetére
Kiraktam a céges gépre háttérnek...
Amúgy meg nem készülök inkább semmire, iphone kín-ót-ra is betáraztam 2 doboz cidert és vártam a csodát... ami elmaradt... megint csak nem leszek almafan.
Ha a gugliszamszung is elbaltázza akkor a végén veszek egy alcatel one touch easy-t, és elvonulok egy barlangba... -
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #22059 üzenetére
Ha 4.5 alá húzod akkor kiröhöglek...
Amúgy meg ez az írjuk ki a konfigunk aláírásba olyan mint a telefon nyakba akasztása...
Rem éééérted580 sli meg már tényleg hülyeség fullhd-ra
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21887 üzenetére
te se lehetsz már száraz, ma kb 5x írtam neked!
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #21882 üzenetére
1900cet
Én is megyek haza nézni, pedig megjött a 16 doboz 500 ml-es diamond white cider-em...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21861 üzenetére
Azt a hőmérsékletet nem úgy kell ám mérni... a hivatalos az füves terület felett 2m-el, árnyékban.
Tab-ommal mi van már? 50be nem adja?
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21841 üzenetére
Hozod a Tab-omat nigó?
50-et adok érte mondd meg az arcznak
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #21721 üzenetére
kövér nagy +1
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #21685 üzenetére
Azért ne tipordmár szegény sgs-t a sárga földbe... Én pl le nem cserélném még jó darabig ha kicsivel több ram lenne benne.
HA meg lecserélem akkor már tuti nem sgs2-re fogom, hanem valami új vacakra, hagy bukjak rajta minél többet! -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21672 üzenetére
Engem 55ért érdekel Galaxy tab... sgs-t beszámít?
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #21599 üzenetére
10-re járok szóval most még nekem is a kv/tea-rötyi-reggeli-kutyiviti stb. kombó van.
Amúgy he szerdáig no meló, akkor a f@szér nem jöttél haza szombaton/vas. reggel mint ahogy javasoltam is valahol
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Irány dobogókő, aztán jók legyetek ám estig!
-
rankesz
veterán
Ez tényleg így van, anno mikor még az NFS Hot Pursuit 2 volt az aktuális rókaből, buli előtt aktívan trinkelve néztem ahogy uncsitesóm játszik, és ki voltam akadva hogy hogy lehet egy játék ennyire smooth (akkoriban 6600gt SLI-m volt) a buli neve Főiskolás csúcskísérlt volt, hát én csúcsot döntöttem akkor, egyénit...
A diszkótól kb 4 kilóméterre ébredtem öntudatomra véresen, kiszakadt piercingel, állítólag kiraktak a kidobók, én meg bosszúból berúgtam a 300x300as üvegajtót aztán uzsgyi... hát szerintem elkaptak, mert másnap mindenem fájt kb...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21359 üzenetére
ja, kb fél liter/30 perc sebességgel tűnik el a flaskábul... a 4l végére már romképess állapotba is kerülök... úgyis még mindig jvp-vel nyomulok..hehe
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21357 üzenetére
természetesen minden pont úgy van ahogy írtad, 2 db 2000cm3-es ampulla hüledezik a fagyóban, az egyikből néha párolog egy félliteres staropramenes korsónyi...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21353 üzenetére
előbb én is betáraztam, nem volt jobb, így 4l rákóczi (nemtúrós) landolt a fagyóban...
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #21238 üzenetére
Nincs olyan állatfajta aki 80ért odaadja az 580asát... hacsak nem 10ért számolja be az 1 hetes 6950ed
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #21219 üzenetére
NEm indítottam mostanában...
Amúgy 80ért gtx580-at, KAMU -
rankesz
veterán
válasz
Mr.Csizmás #21090 üzenetére
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #21085 üzenetére
Ezt most nem értam
Amúgy Caspian BC3 mapot nézted már?
-
rankesz
veterán
Amúgy hol van Everman? Én őt azért hiányolom, jó dolgokat írt amikor nem a fizetett politikai hirdetéseit nyomta...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21044 üzenetére
NA jóva, elmászok alvadni, holnap ssd-re kell egy thinkpad rendszert klónoznom, majd brazos-os noti install, a leendő tulaj régi adatainak átköltöztetésével, majd régi fos fuji-ra Xp... eddig ennyi a fix, napközben tuti jön még pár + task...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21040 üzenetére
az enyémet a boltban mértük mikor majd' 3 éve megvettem...
de mondom, az is lehet hogy rosszul emlékszem... -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21034 üzenetére
Mennyit nyom a géped?
Én ha jól emlékszem az enyém ilyen 11 kiló valamennyit, inkább 12 fele... de lehet full hülyeséget beszélek, rég volt mérve
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21026 üzenetére
Egy tárcsafék azért nem lenne rossz rá...
Razi : + 1
nekem se műxik
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21017 üzenetére
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #21012 üzenetére
Rohadt jó bringautak vannak arra feléd úgy látom...
Nem rossz kis bringa, az enyém nemrég kapott új vázat, szürkéből átkékült (2010-es vázat kapott gariban), nem bírta az alföldi kiképzést... -
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #20985 üzenetére
hehe, jó ez a szerkesztés,
na, jelöltelek originen, de hol a viharba találom a barátlistát, ááá szar ez úgy ahogy van... -
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #20949 üzenetére
Előbb én is elindítottam, de fura volt nagyon, így inkább kiléptem...
grafikát hol lehet beállítani?
Origin-en felveszel niga, na találd ki mi a nevem?
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #20934 üzenetére
Este toljuk a bétá tnigrid?
Azt sajnálom hogy elfelejtettem teamviewert indítani, le lehetet volna remote szedni a bétát, aztán mikor hazaérek akkor fight! -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #20931 üzenetére
2 sör aztán ilyeneket csinálsz?
Iszunk versenyt tata? ehehh
-
rankesz
veterán
Amúgy meg amikor volt az optimus 2x teszt MA-n akkor ment a fórumban a röhögés, hogy elég gyanúsan fel lett gyorsítva a hendson videó (bocs korpi
) és ő is írta hogy mivel egész nap film utómunkával foglalkozik ez neki is rögtön feltűnt (Az LG anno elég durván nyomta a marketinget a MA-val, voltam én is mobilarénás sörözésen ahol a 2x-et megjelenés előtt 2-3 hónappal lehetett nyomogatni...)
Mikor leárazták a HP taccspedet akkor elég sokat priviztünk, még a helyi bestbuy-ban is nézte de nem tudott nekem szerezni sajna...
HA csaló lenne akkor már rég nem lenne a fórumon szvsz.
-
rankesz
veterán
válasz
Iomega #20912 üzenetére
Már miért ne lehetne igaz? Hollywoodban él, és postázásban szivességből segít a csóri itthonragadt földijeinek... Amúgy asszem valahol írta (talán a blogoutján) hogy a felesége celebek sörényét nyírja, ő meg animációs munkákat csinál stúdióknak, most miért kell rögtön kételkedni?
ja Makesz:: de beszólok, szóval marcangolj egyet helyettem is!
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #20907 üzenetére
Maki búra cissz...
-
rankesz
veterán
válasz
Mr.Csizmás #20896 üzenetére
gyöhet
-
rankesz
veterán
válasz
Mr.Csizmás #20883 üzenetére
-
rankesz
veterán
Láttátok a kindle fire-t? tuti lesz egy ilyenem, szerintem 100%-ra vehetjük hogy lesz rá CM... és akkor 200 dolcsiért überbrutál, mondjuk így se rossz!
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #20768 üzenetére
Hasznos lenne, csak most épp elfogyott és hogy ne legyen szita vettem hétvégén zsear új belsőket, kb. hetente kiszúrja valami gyp.s
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #20688 üzenetére
Kapd be... én meg hétvégén cseréltem belsőt elsőn-hátsón, erre ma reggel mikor indulnék dolgozni, ,az első megint lapos...
Szúrkálós barátom most egy b@szottnagy rózsatüskét nyomott bele a gumiba... nem hiszem hogy egy vérszomjas rózsatüske beleharapott volna a gumiba az úton elémugorva!!!
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #20507 üzenetére
dzsubedázd bééé, amúgy este jön, a vga, 2 gigás sapphire 6950, dirt 3 kuponnal (így már 2 lesz...)
Tényleg! DIRT3 kupon valakinek? Ócsójé adom a gémet, 2k-ért vihető
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #20499 üzenetére
FRG: csütörtökön állítólag BF3 béta, remélem nem lesz játszhatatlan az EA hálózata a rohamiatt mint anno!
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
A yetike féle irgumburgumot annyira nem,
viszont az ozorássat azt szeressük!!!
Vigyázat! Nyugalom megzavarására alkalmas kép és hanghatások...
-
rankesz
veterán
válasz
Mr.Csizmás #20466 üzenetére
ebben igazad van, de akkor ezt miért hagyják bent?
ha az ilyen marad, annyi erővel én +1-ezhetek oda ha a véleményemmel egyezőt olvasok
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #20389 üzenetére
hát, mint FB-n is írtam, ezt csak azért nézem el, mert nem jött le pöstrű a vga-m... de holnap begyűjtöm a dögcéduládat!
-
rankesz
veterán
válasz
R2D20208 #20235 üzenetére
Komolyan mondom, néha kifordul a belem, és teljesen elmegy a kedvem a fórumtól. Hát béláim, azt hiszem elmegyek egy pár nap (önkéntes) szabira.
Aztán lehet miután befalom ezt a tábla milkát és jobb kedvem kerekedik, már nem látom olyan borúsnak a helyzetet...máyköl:
NE általánosíts, mert begurulok, én pl. mikor mentem akárhova is fikázni, vagy tettem ezt eme topikon belül???
Akkor most én is jelentgessek!!!! -
rankesz
veterán
válasz
Mr.Csizmás #20176 üzenetére
Csizi: Kisesebb és laposabb lett. Elől-hátul üveglapok fogják össze a fémkeretet, ami ugye an...- csudáxom, hogy április óta nem tűnt fel senkinek.
-
rankesz
veterán
Mekkora egy köcsög cég lett ez az #pon!
Nagyra nöttek, most már megtehetik hogy olyan legyen a hozzáállásuk amilyen... -
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #19991 üzenetére
Látom töröltetted:-D
Nem vettem zokon, csak kicsit meglepett.
De jó hogy mind a 2 csaj mást néz a hátam mögött, anyjuk megint lenyúlta a tv távirányítót, a kicsi csaj meg a hercegnő és a békát nézi...
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #19988 üzenetére
Ez most komoly kérdés? mert nem látok szmájlit, ráadásul 2x...
Annyit tegyél már meg kisbarátom hogy legalább megnézel fészen a taglista doksi alapján... na én vagyok?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest