- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
Iomega #22533 üzenetére
vazze, az elsőrevolt a nyomatékos válasz a nemnem. :-)
a másodikra igen. (MINDENSZOMBATON)
no, kicsihuszár, errevarrjálgombot :-)neked ez az időszak márcsak a történelemtankönyvekből jön át, ugye ?
olyan öreg vagyok, hogy hanyatt kell feküdnöm, hogy kinehulljanak a fogaim. :-)
de ha sok speedet szedtek be, kis karfiolok, akkor esetleg utólérhettek még.gabika ?
milyen riga?
kék?
oszt akkor mivan ?"homo?
hetero.
mono?
sztereo?
change money?
......... "no?
kitől idéztem ?
ismeritek a művészurat ? :-) -
nggabi
félisten
válasz
Iomega #22195 üzenetére
én pont a fém miatt nem vettem régebben vmi canon eos 50d?t talán... nehéz volt mint a dög
aztán végül nem vettem semmilyet
rankesz: haggyámá lusta vok kimenni a konyhába
volt benne vmi furi sör, de nem jut eszembe... 299ért... mind1...
tata: most nem razi kérte h muti
a többiek valójában nem melegek, de pszt
nehogy meghallja
-
tariattila
veterán
-
-
twine
veterán
válasz
Iomega #20919 üzenetére
ááá nem....anniyra én nem is gondoltam a történet mélyére hogy csaló stb.....Nem is ilyesmit feltételeztem....csak valami blogot olvastam tőle (félig),,meg itt irtátok a porsche dolgot etc....
nekem az nem életszerű hogy valaki ilyen "összegekkel" a segge alatt ph-n blogol....nem gyanusitom én azzal hogy ő csaló.....sőt azzal sem hogy nem lehet vele üzletelni,,,hiszen lehet hogy tényleg segit és megérkezik a cucc.....nekem inkább a "mögötte lévő" "vagyon" az ami kicsit "büdös"....
Mert közhely bár, de "messziről jött ember......." (közelről lehet felismerni) -
rankesz
veterán
válasz
Iomega #20912 üzenetére
Már miért ne lehetne igaz? Hollywoodban él, és postázásban szivességből segít a csóri itthonragadt földijeinek... Amúgy asszem valahol írta (talán a blogoutján) hogy a felesége celebek sörényét nyírja, ő meg animációs munkákat csinál stúdióknak, most miért kell rögtön kételkedni?
ja Makesz:: de beszólok, szóval marcangolj egyet helyettem is!
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Iomega #20884 üzenetére
sony store, NEX-5ND ~168k magyar pénz....
piros-szupermenre-hasonlító-úr: köszi a linket, számolgatok egy kicsit...
ebájról 180k lenne távol-keletről, free shippingel, dzone2-től.
mod bankszámlára törtenő utalás esetén kérünk, hogy 1.00 USD = HUF 260.00-os árfolyammal számolj.
marad a dzones2
-
twine
veterán
válasz
Iomega #20655 üzenetére
Almával épp most borítottak ki.....
OKtatási intézmény,,,,,(művészek)
Egyik kollegína hív hogy segítsek mert az egyik "művész" file-ját nem tudja megnyitni(nyomtatni)
Belépek az irodába, mondja a művész open office...Mondom miért nem használsz Microsoft office-t ingyen kapod,,közoktatásban dolgozol....Jött a válasz:
Mert neki azt mondták ez jobb, és amúgy is közelebb áll a felülete az "epűlhöz"!
Na jó mondom de "epült" 20%-a használ az embereknek, pc-t meg 80%.....
Mire ismét rám"kontrázott" hogy a "művészek" 80% "epült" használ, és neki azt mondták az "ferrari" a pc meg..................már nem hallotam hogy mi mert otthagytam....
Sajnos nem tudtuk megnyitni az open office dokumentumait.....
Használj "epült" b@nzeg, meg pc-n open office-t ami "hasonlit az epül felületére", "mert művész vagy".....és különc....aztán az intézmények 90%-ban nem fognak tudni mit kezdeni a file-jaiddal, a hölgyek akik az irodákban dolgoznak...
asszem lassan eret vágok magamon.....az almás készülékek tényleg "sugároznak valamit" éjszaka, alvás közben, amitől ilyen agymosott lesz a felhasználók nagy hányada?Üdv ismét itt "G"
-
twine
veterán
válasz
Iomega #20651 üzenetére
ebből aztán összeállt a kép, ahogyan teker a szobabiciglivel....majd, mert megszomjazott, iszik egy alkoholmentes sört.....és levezetésképpen "rákuporodik" a guminőre.....
wihiiiihhhiiiiiii
inkább a halál....
szép napot mindenkinek....
a tegnapi páleszkúra nem hatott, úgyhogy ma gyógyhatású készítményekkel próbálkozom, rövidített munkaidővel....(későn jöttem, korán megyek)
-
-
twine
veterán
válasz
Iomega #20619 üzenetére
mi ez a "homármaci"?
Még egy teát pollypudlipötty?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Iomega #20601 üzenetére
ventilátor?
twine torokgyíkra jó a pálesz, csak ne nyeld le, mert akkor már árt... ki kell köpni, ha meguntad...
-
Ricardo
titán
válasz
Iomega #20495 üzenetére
Mondjuk ha már Goa akkor a progressiv vonal.
Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest