- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Iomega #24190 üzenetére
Végig is olvastad?
"A Times cikkének megjelenése után nem sokkal az NHK, a japán közszolgálati televízió azt jelentette, hogy a tokiói stadion mellett mért nagy mértékű sugárzásnak nincs köze a fukusimai katasztrófához. A csatorna szerint a számlálókat néhány, a környéken fadobozban elásott, sugárzó köcsög térítette ki."
Tehát távol kell tartani a köcsögöket
-
twine
veterán
válasz
Iomega #23769 üzenetére
Lesz ebből a parából még 9
Feltételezve hogy ez is a Block IIA típusok közé tartozik...
Megkezdődött a GPS frissítése -
rankesz
veterán
válasz
Iomega #23392 üzenetére
Már hogy szálltak volna ki? Még mindig vannak újonnan bemutatott HP, notik, amire ugyanúgy van garancia, és utána szavatosság ideje alatt pótalkatrész is lesz bőven ha kellene... Azért még nincs temetve a márka, csak áthelyezi a súlypontot a vállalati szegmensre.
(#23393) R2D20208: A mostani Dell-ek, amik a konzumer szegmensben mennek már rég nem az a minőség amik a dellt pár éve naggyá tették... fél év alatt meghaló akksik, alultervezett hűtésrendszer, stb. HA magasabb kategóriáról beszélünk, pl. Latitude, XPS, akkor az képbe van.
Acer-t láttam párat belülről, elég gány, de attól még lehet tartós, mindenesetre nekem nincs jó tapasztalatom a márkával.
Szerintem ahogy jössz hazafele, vegyél valami Jó kis Llano-s Asus-t a sógoroknál (pl.K53TA) -
tariattila
veterán
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest