- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Psytech
őstag
válasz
rankesz #50033 üzenetére
Mi tavaly előtt is nagyon rákészültünk, aztán anyagilag nem lett az igazi...
Idénre jónak kellett volna lennem addigra, de közbe jött egy-két rosszabb dolog, így off... Pedig elhiheted, hogy már tavaly is a kezdési napon igen fájó szívvel mentem be dolgozni.....De tudom, hogy egyszer még ottleszek, ez elég - jobb híján - nekem..
-
Psytech
őstag
válasz
rankesz #50022 üzenetére
Hát igen, én a lóvés dolgot hallottam, hogy nem akart többet fizetni nekik érte...
Nos igen, ozorától ozoráig... 2010-s eljövetel után 1 héttel már a tavalyit vártuk, amire aztán nem juthattam le, azóta az ideit vártam, amire megint nem lesz meg a keret... De majd egyszer lejutok még minimum egyszer, addig meg maradnak kisebb fesztek meg open-air bulik..Én alapvetően fullon/dark-fullon/night-fullon beállítottságú vagyok, de nem vetem meg a jó darkot, killert, sőt még az igazán jó progikat is szívesen hallgatom délelőtti napsütésben... De a legjobb buli mindig fullont jelent
(#50024) Weeman1
Üdvözletem
-
Psytech
őstag
válasz
rankesz #50011 üzenetére
Tudom mire gondolsz, engem is igen meglepően ért, főleg hogy volt egy két pletyka, hogy miért az egész.. De mondjuk annyira nem félnék tőle amúgy a helyedben, dádpuszta az akkor is dádpuszta
Meg ahogy néztem az előadók sem lesznek rosszak, szóval a hangulat az már-már garantált... Csak a kukorica-labirintus legyen meg, az óriási
-
sajtee
őstag
válasz
rankesz #49800 üzenetére
Igen, én is gondoltam rá, ez idén jött ki rajtam. Voltam már milliomegy orvosnál és kórházban, kaptam gyógyszereket is, május végéig kell szedni, várok...
Egyébként ez egy jó nap volt
nem ezt vártam
Egyik osztálytársam kirúgták... nem ezért volt jó a nap, de ez van, nem tudom, mit várt...
-
Iomega
addikt
-
tariattila
veterán
válasz
rankesz #48455 üzenetére
zárójelentésben javaslat: ...nem vezethet... ebbe nagyon nem szeretnék belenyugodni tehát további szakvéleményeket akarok... addigpedig táppénz.... röviden ennyi
mehetek vissza tápról mert minden neg.
csak épp a munkám ugrana azonnal... akkor inkább a táp. ameddig lehet
Aktív témák
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest