Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro96
tag
Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az 1300mah power pack-ról, ugyanis vettem egyet, egy új 1650 mah akkuval együtt. 1 hónap után az a tapasztalatom, hogy a power pack 40% plusszot ad az akku töltöttségéhez. Így 4. 5 órára kitolja az amúgy 3 órás képernyőidőt +nettel! Legalább +50-60%-ot vártam volna a kütyütől szerintetek?
-
pro96
tag
Sziasztok! Gyári vissza után nem tudja a telefonom a névjegy hivást fülhöz emelésre... nem tudom, hogy mi ennek a funkciónak a neve, de előtte működött!
-
pro96
tag
[link]
Sziasztok! Erre valakinek ötlete? -
pro96
tag
Üdv. Mindenkinek! Hogyan lehetne a roló lehúzása után az értesítés szövegét teljes terjedelmében elolvasni, mert ICS alatt egyszerűen ment úgy, hogy nyomva tartottam a szöveget, így végig futott a végéig...most csak az "alkalmazásinfó" ablak ugrik elő és kész! Kösz!
-
pro96
tag
válasz
vrgkrisztian #25123 üzenetére
Köszi, tényleg ott van a beállítások között, de egy filmhez csak egyszer ajánlja fel, ha mondjuk beállítom a movie hangzást, miért nem tudom módosítani virtuális 7.1-re...
na, most megint engedte, aztán 3* nem.... érthetetlen, vagy béna vagyok és vmit nem ugyanugy csinálok... -
pro96
tag
Üdv. Csak most vettem észre, hogy nincs 5.1 a videó lejátszóban, szerintem ics alatt javított a hangzáson, szerettem...
-
pro96
tag
Üdv.Mindenkinek! Nemus launchert használok, de ma reggel vettem észre, hogy TW alatt beszél a teló, görgetéskor, mappa nyitáskor stb. Talk back letiltva, Voice commander is, de nem segít, 1 hete van JB, akkor még pár napig használtam is a TW-t, de akkor nem beszélt... Még egy kérdés, ICS alatt volt olyan vágólap megjelenítés, ahol egyszerre láttam több korábban bemásolt dolgot is, most mindíg csak az utolsó másolást tudom beilleszteni. Hogyan tudom elérni azt a felületet?
-
pro96
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
pro96
tag
Sziasztok! Megrendeltem a 2000mAh akkut és az lenne a kérdésem, hogy a csere előtt mit kell tennem, hogy a telefon tudja használni a nagyobb akkumulátort és ne a régi töltés/merítési ciklust vegye alapul, hanem újra a nullaról tanulja kezelni a nagyobb kapacitásu aksit? Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest