- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Nos úgy tűnik igen csak ennyi. A leírás alapján nem fontos gyári ROM sem (4b), ha van egy tar-os kerneled, majd azzal újraindítva flash-elhető a kíván ROM.
Én csak ezt a részt nem értem igazán: 6) Let the phone reboot and wait until the android chap finishes his spinny wire ball belly animation and then remove the battery and do a factory reset using the usual power/vol up/ home trick.Szóval ki kell kapni az aksit az android figura drótlabdás animációja végeztével?
Hát ez egy kicsit rosszul hangzik, amikor egy művelet közben el kell távolítani az aksit.
Én nem biztos, hogy kipróbálnámLehet megvárnám, hátha jelentkezik itt valaki aki átparticionálta már az S2-jét. Nehogy tégla legyen belőle!
-
stefi68
addikt
Úgy emlékszem olvastam erről, hogy át lehet particionálni...
Hopsz, meg is van -> Partition your internal memory for better App management (Pit Files)
Azért olvasd át legalább 3x, nehogy baj legyen.
-
logarithm
őstag
CM 10.1 Samsung SGS2 készülékre röviden sd-re a rom és gapps, majd cwm recoveryben wipe mindennek és felteszed.
(#35994) blade4
voodoo louder fizetős 100ft kb, de amire kell jó. noozxoide / viper4android
Illetve apolo kernelt, ha felteszel és felteszed mellé a configuratort, abban is lehet emelni a hangerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest