Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor esett a hétvégén
- Apple Watch
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkarika85
csendes tag
válasz
PedroPascal #747 üzenetére
Nem, mert s24 is megkapta. Legalábbis a sima. Nálam látszik. S24 256gb.
-
MrPetya19
addikt
válasz
PedroPascal #766 üzenetére
Nálam S21-en is rosszabb az elmúlt hónapokban valamiért.
-
viewdetails
addikt
válasz
PedroPascal #763 üzenetére
Én az S24-el kezdtem el ezzel küzdeni, konkrétan az OMV terminálok és a mosó ami többszöri próbálkozásra működött. Az S25 kicsit jobb, de itt is hosszú másodpercek telnek el mire csippan. Kártyával azonnal megy.
-
ppancser
csendes tag
válasz
PedroPascal #740 üzenetére
És tiszteletben is tartom a véleményed
Én nemszivesen dugdosnék aksikat a fülembe, hivjatok old school-nak de maradok a vezetékesnél
Nade mindekinek a maga véleménye -
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #728 üzenetére
Ezzel már áprilisire változott.
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #725 üzenetére
-
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #722 üzenetére
Majd jön a One UI 8, ki tudja ott mit szabnak át.
-
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #720 üzenetére
Akkor jól láttam. Nem volt hülyeség meglépniük, elég kicsire sikeredett.
-
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #718 üzenetére
Ezt nem tudtam, nálam most dobta ki.
Most én látok homályosan, vagy tényleg nagyobb lett az aksi ikonja ? -
emiki6
veterán
válasz
PedroPascal #706 üzenetére
Hát ezaz. Mondjuk komplex kérdés, mert ahány ember annyiféle szempont, hogy miért ezt a telefont veszi és hogyan kezeli, mennyire ügyetlen, mekkora veszélynek van kitéve stb.
Én nem teszek rájuk tokot, mert ezek szép telefonok )ez a kék lesz eddig a legszebb telefonom valszeg) és én szeretek telefont fogni, nem tokot. Ezért kötöttem ki a gumilábaknál. A fogását nem befolyásolja, térfogatát nem növeli, zsebből kivéve könnyebb megfogni, és le lehet tenni aggodalom nélkül.
Persze mindig használtan vettem a telóim, noha gyakorlatilag újszerűen (mert mindenki tokban tartotta, lefóliázva) és egyikre sem költöttem 100k-nál többet. Gondolkozom, hogy emiatt egy új s25-tel tegyek e kivételt, de lehet csak annyit fogok csinálni, hogy jobban vigyázok rá, hogy ne ejthessem le, ne eshessen le, jobban meggondolom, hogy hova teszem le stb. Szerencsére ez nekem nem jelent problémát és megelőzésben jó vagyok.
De aki a hardver miatt veszi vagy nem tud rá vigyázni vagy ügyetlen vagy fontosak neki a tokok adta előnyök stb, az nyilván tegye tokba. Ki hol köt kompromisszumot. Szerintem az olcsó, gagyi tok is egy jogos kompromisszum, ha valakinek az felel meg.
-
manokaki
addikt
válasz
PedroPascal #680 üzenetére
hát most ott sincs , legalább is nem láttam most
-
emiki6
veterán
válasz
PedroPascal #666 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hátha valakinek hasznos, hogy:
- Appból véve a SHOPAPP -5%
- Működik még az AYCM10 -10%-ért.
(Ez a kettő együtt az épp futó 10%-os kedvezménnyel -23%)Továbbá néhány banknak van partner programja, nálam a unicredit -15%-ot ad a most járó 10%-on felül (cserébe a shopapp és aycm10 nem használható, tehát csak 0.5%-kal olcsóbb
) és 10%-ot visszatérítenek, ha beállítja az ember, de az erste is hasonló és talán a K&H is. Érdemes lehet ismerőst megkérni és rajta keresztül venni, ha valaki nem erstés vagy unis.
Mindenesetre így elég jó deal-ek és az s24 és 25 között csak 15% difi van, szóval valszeg én is egy 25-öst fogok beújítani így az s10e után. -
Cs.Tibor
kezdő
válasz
PedroPascal #666 üzenetére
Köszi!
Sikerült lőnöm egy S25-öt...(-15%) -
Cs.Tibor
kezdő
válasz
PedroPascal #574 üzenetére
"az S25-re van megint promóciós kód.."
- Írnál erről több infót, esetleg linket?
- A hivatkozott kuponos topikot nem találom....
-
TTom65
tag
válasz
PedroPascal #640 üzenetére
-
ppancser
csendes tag
válasz
PedroPascal #658 üzenetére
Uh vastagon fogott a ceruza az árazásnál
Ha vennék akkor [ilyet] igy tudnám használni a telót és a fülesemet is töltés közben, bár csak 15w -
Magill
csendes tag
válasz
PedroPascal #649 üzenetére
Köszi megrendeltem
lelektani határom súrolta az ára... De én nem kötöttem biztosítást es nagyon tetszik hogy a lencsek közé is megy a tok (kosz miatt).
-
Magill
csendes tag
válasz
Köszönöm nem ismertem ezt a márkát csak samusat neztem eddig. Ez tetszik: [alzarol uag tok]
Bevallom az s10+-omon csak valami random gagyi tok volt évekig ami elállt a kerettől, így védte a pofára eséstől, meg kerámia hatlapos volt... Hát mindent túlélt. De ezekben az új szériákban semmit nem szeretek bevallom szerintem koönnyebben is sérülnek.. Vartam vartam, de muszáj volt szoftver miatt váltani ... -
grafnet
veterán
válasz
>40 $
Ennyiért már lehet is. -
EngineerBoy
tag
válasz
PedroPascal #589 üzenetére
Sima képek készítésénel se zavart, igen ezeket a praktikákat ismerem amit küldtél.
Engem azert zavar, hogy az ember kiad egy valag pénzt és sz@rt kap. -
fjudors
aktív tag
válasz
PedroPascal #619 üzenetére
azzrt az utóbbi időben ott sem szégyenlősek az árazásnál (pl kevlar)
és valamilyen érthetetlen oknál fogva elkezdték a felesleges po4gyüjtő nyilások alkalmazását, pl a gomboknálegyébként szvsz ma már sokkal szolidabbak, mint régen... lsd civilian
-
tms+
aktív tag
válasz
PedroPascal #622 üzenetére
értem, köszi. ja hogy az műanyag, azt hittem ennyiért már fém lesz
egy ideje én is szemezek már a Pitakával
-
fjudors
aktív tag
válasz
PedroPascal #612 üzenetére
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
PedroPascal #589 üzenetére
Bakker , neked ellopták a vessző gombodat.
Ezt rossz volt elolvasni. -
EngineerBoy
tag
válasz
S23-nál elég erősen jelen volt a banán.
S25-nél van valami fejlemény?
Mozgó gyereket mennyire tud lefotozni mozgas kozben van olyan ugyes mint az iphone?
Színek továbbra is tul vannak szaturalva? -
nobiand
aktív tag
válasz
PedroPascal #584 üzenetére
Köszi, megnézem. Csak még minden "új" az android világában.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
PedroPascal #580 üzenetére
Akkor valóban eldőlni látszik…
-
migabi24
nagyúr
válasz
PedroPascal #576 üzenetére
Viccelsz? Szinte azért veszem meg a telefont
csakis Sunset Moonrise, mióta megjelent ácsingózok utánna.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Hát én ha megveszem akkor a telekomtól részletre, az még beleférne, most győzködöm magam
-
migabi24
nagyúr
válasz
PedroPascal #560 üzenetére
Persze csurog a nyálam rá nekem is, csak most van más kiadás sajnos, meg kicsit duzzogok még mindig, hogy képpesek voltak ezt a banános kamerát újra elsütni, de asszonynak kéna lassan másik teló, azt csak az enyémet adnám neki
nem kell neki S25, néztem a Xiaomi 15-öt de az már pont annyival nagyobb, hogy nekem az már kényelmetlen, szóval megint ott vagyunk, hogy ha nem szimpi az iphone, akkor nincs más alternatíva sajnos
-
doooo
veterán
válasz
PedroPascal #550 üzenetére
10 hónap van még addig. Konkrétan semmi nem biztos.
-
migabi24
nagyúr
válasz
PedroPascal #544 üzenetére
Aztán nehogy sírás legyen hogy merül mint az állat
-
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #544 üzenetére
Pont most frissítettem.
-
S@c@
őstag
válasz
PedroPascal #492 üzenetére
ha csak 10% akkor nekem nem éri meg. A 7.0 one ui után majd elválik, addig kivárok már
-
palesz53
senior tag
válasz
PedroPascal #481 üzenetére
Igen.
Tényleg nem tudom hogy sikerült ezt a frissítési káoszt összehozni a Samunak! Nagyon elbaxták.
És akkor nyáron jön a 16... Miért nem lehetett azt bevárni?!
Ilyenkor már az évekkel ezelőtti Galaxyk is megkapták a havi frissítést, most meg még az idei sem. -
Damage401
senior tag
válasz
PedroPascal #460 üzenetére
Legkisebb tag🤩
-
Damage401
senior tag
válasz
PedroPascal #454 üzenetére
Amerikai már használják. Csak EUban van most korlátozás. Valószínűleg 18.4 -el jön ahogy az Apple Intelligencia is működni fog már.
-
csorbajeno
veterán
válasz
PedroPascal #454 üzenetére
Az Apple még nem használja az RCS szaványt, de elő lett írva nekik is, mint a Type-C, talán május körültől fogják használni.
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #453 üzenetére
Most néztem van akinél SMS van akinél RCS van ha írni akarok neki. Tehát nálam valóban megy. Azt vettem észre hogy az összes iPhoneos ismerősömnél sms van. Ott ez nem működik vagy nem kompatibilis ezzel?
-
tms+
aktív tag
válasz
PedroPascal #449 üzenetére
azon belül is csak S25 szériánál, de nem mindenkinél
-
tms+
aktív tag
válasz
PedroPascal #447 üzenetére
sokaknak nem ment, se a Telekom, se a Samsung, se a Google nem tudott segíteni ezen, egyszer csak elkezdett egyre több embernek működni tegnaptól, akiknek eddig nem ment, először a Samsung Üzenetekben, de van, akinek már a Google Messagesben is megy.
-
válasz
PedroPascal #444 üzenetére
akkor nem értem, nekem megy. lehet szolgáltató oldalán van tiltva?
"A telefon üzenetkezelőjébe belépve első alkalommal a kezelő felajánlja a szolgáltatáson belül a chat funkció használatát. Ehhez előbb el kell fogadnod a DT RCS szolgáltatáshoz kapcsolódó Felhasználási feltételeket."
-
válasz
PedroPascal #439 üzenetére
Samsung messages telepítve van? Másik sim van a telóban?
-
jereti
tag
válasz
PedroPascal #438 üzenetére
Nyugodtan add fel, nem nálad van a hiba. Viszont tegnap óta a Samsung Messages végre működik rcs-sel mindenkinél.
-
retroid
senior tag
válasz
PedroPascal #439 üzenetére
Max 1-2 nap
Utána valszeg kiirja h nem támogatott -
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #438 üzenetére
-
LallerHUN
tag
válasz
PedroPascal #436 üzenetére
Azt hogy miért nem megy különböző okai lehetnek... én a helyedben ezeken a pontokon mennék végig hátha segít: [link] google FAQ ebben a topicban
-
|AP|
veterán
válasz
PedroPascal #416 üzenetére
sajnálom, még mindig nem tetszik
-
MrBazsi
senior tag
válasz
PedroPascal #382 üzenetére
S22 fólia jó volt s23ra azt tudom, csak nem veszek ha nem muszáj, de ha igen miért ne tenném rá
-
Sam8888
tag
válasz
PedroPascal #331 üzenetére
Én angolul használom, nekem elsőre tudta, kírta, hogy Feb 7.-n adták ki.
Mondjuk én a simát használom, lehet az is különbség, de angolul meglepően jól működik eddig. -
mhydas99
senior tag
válasz
PedroPascal #327 üzenetére
Es hat ezzel is boldogult, angolul kerdezve, de magyarul felolvasva a szoveg elso felet :D
-
mhydas99
senior tag
válasz
Most miert kotozkodsz? Higgy mar az AI-nak. Ha azt mondja hogy nem azt hasznalod, akkor nem azt hasznalod. Lehet a Temu ertekesiti az elmult 2 ev Samsung S szeriajat csak a Samsungnak nem tunt meg fel
Most kiprobaltam ezt a kerdesed, termeszetesen angolul, hibatlan valaszt adott ra
Szerintem a magyar nyelvet ne eroltesd. Angolul a Google assistant volt a legjobb seged magasan, most a Gemini is szepen halad felfele.
-
válasz
Megkérdeztem tőle én is.
Nekem is ezt válaszolta.
Rávilágítottam, hogy tévedett, utána már helyesen írta (megjelent az S25-széria). -
autotaxmo
őstag
válasz
PedroPascal #296 üzenetére
Osztom a velemenyt
-
robbi5
csendes tag
válasz
PedroPascal #314 üzenetére
Koszi, akkor majd ellovom vmikor a 13 ezer pontot (meg nem jelent meg) valamire.
Van amugy felhasznalasi ideje, 1 ev vagy nem veszik el x ido utan?De, olvastam a promot de a kb 15 ezresbol akkor lett volna kb 10 ezer a samsung tok, amit sose vettem.
Nem tudom, hogy mennyire strapabiroak stb, plusz nem szeretem ha latszik vmilyen markajelzes, plane nem felirat.Ma vettem egy magsafes, carbon tokot 10 ezerert, ezt meg is tudtam fogni, jol nez ki, minoseginek tunik.
Majd ha lesz a kb 3 ezres Hurtel markaju Thunderbolt tok amit eddig vettem a telefonjaimra akkor veszek olyat is.
-
viewdetails
addikt
válasz
PedroPascal #305 üzenetére
Közel sem. Egyik a háttérárolóra ír, a másik a RAM-ot zippeli.
-
tms+
aktív tag
válasz
PedroPascal #308 üzenetére
news@m2.email.samsung.com küldte
-
tms+
aktív tag
válasz
PedroPascal #303 üzenetére
én február 11-én regisztráltam a Doktor24-be, 2 nap múlva megérkezett a jóváhagyás a kóddal
-
viewdetails
addikt
válasz
PedroPascal #298 üzenetére
Nem swapfile, ZRAM, memória tömörítés.
-
robbi5
csendes tag
válasz
PedroPascal #300 üzenetére
Köszi, szépen! Akkor majd várom az emailt
.
-
S@c@
őstag
válasz
PedroPascal #271 üzenetére
Uzemidoben mit erzel s23 vs s25?
-
Damage401
senior tag
válasz
PedroPascal #286 üzenetére
Próbáld ki, de ha érzékeny vagy a Hzekre, sajnos elveszi a kedved majd az almátol, de amúgy jó rendszer és uzemidő jellemezte, átlag 1,5nap 7h kijelző idővel 4G WiFi vegyesen.
-
Damage401
senior tag
válasz
PedroPascal #282 üzenetére
Sima 14 el inkább vagy a most megjelenő 16e vel ismerkedj. Én látom a különbséget a 60hz és 120hz között. Darabosnak érződik az iPhone. De ha hagysz magadnak időt megszokni akkor nem veszed fel annyira. Igen sima ip16. Megszokás kérdése
-
Damage401
senior tag
válasz
PedroPascal #280 üzenetére
Mindkettő jó a maga rendszerével, de mikor a médiában nyomkodtam meg először az S25, elsőre szerelem lett, fluid 120hz kijelző. One ui amúgy is tetszett. Előtte is Samsungjaim voltak. De ez a one ui 7.0 nagyon pattogó. Mindkettőt lehet kedvelni valamiben. De Samsung visszahuzott. Ip16 előtt S24 volt, de az asszonynak megtetszett, így "vàltanom" kellett.
-
Damage401
senior tag
válasz
PedroPascal #278 üzenetére
Apple IPhone 16ról.
-
mhydas99
senior tag
válasz
PedroPascal #259 üzenetére
Nem is ertem ki az, aki nem szokta rendszeresen szappanos vizzel megmosni a szilikontokot. En pl. 1-2 hetente megcsinalom, aztan mar nyilvan a telefont is megtakaritom alaposan. Az egesz 5 perc...
-
migabi24
nagyúr
válasz
PedroPascal #265 üzenetére
Én mindig nézek élőképet mielőtt vásárolok, jó lenne nekem is az S25, de én többet vártam, ez nekem kevés, hogy zsebbe nyúljak
-
Sam8888
tag
válasz
PedroPascal #257 üzenetére
Köszi, tokom már van.
Az a probléma, hogy a kosz bekerül a tok és a teló közé és az szétkarcolja, ezért gondoltam a hátlapra valami védelmet.
Dbrand tényleg jónak tűnik. -
Sam8888
tag
válasz
PedroPascal #253 üzenetére
A hátlapra létezik fólia? Az sem baj, ha színes.
-
válasz
PedroPascal #223 üzenetére
Szerintem a Samsung még ugyanebben a felállásban fog gondolkodni a jövőben. Ha csak S25 és S25U lenne és belőnék a méretet kb az ipro-hoz, kihagynák a plus verziót, akkor lehet sikeresebbek lennének. Az A szériéból meg csinálnának gyengített két fajtát és kész.
(ha olvassa valaki a Samsung-tól, valami pozícióban lévő egyén, akkor üzenem, hogy: Szívesen!)
-
MrPetya19
addikt
válasz
PedroPascal #203 üzenetére
Akkor már legyen benne a toll támogatás is. Nem kell a házban lennie, de támogassa.
Ha anno az eredeti Note 5.5"-ös kijelzőjén jó volt a toll, akkor ezen is jó lehetne. -
válasz
PedroPascal #218 üzenetére
Méretben a 16pro az S25 és az S25+ között van.
Egyébként értelek -
válasz
PedroPascal #212 üzenetére
Tévúton jársz, amikor azt írod, hogy „nem akarom megérteni”.
Teljesen rosszul látod…
-
válasz
PedroPascal #212 üzenetére
Én örülnék neki ha Samsung abban is utánozná az Apple-t hogy kis méretben is csinálna abszolút csúcs mobilt.
De nincs csúcs mobil kis méretben az Apple-nek. A mini volt, meg az SE széria, de azok sem egyeztek meg a Pro modellek "belsejével".
Mit jelent nálad a kis méret?
Vagy a PRO és a MAX-ra gondolsz alapból,hogy uyganaz és a S25 ugyanolyan legyen, mint a S25U? De ott van egy köztes méret, a 25+
-
tms+
aktív tag
válasz
PedroPascal #209 üzenetére
szerintem is jó lenne, Pixelből is inkább a Pro verziót választottam, nem az XL-t, szerintem Samsungnál én is így tennék
-
válasz
Csak a pontosítás kedvéért írtam, mert az Apple 4 telót adott ki.
De oké. A Pro és a Pro -max között is van némi különbség. Tárhely is kisebbről indul a Pro.nál....meg amit előttem írtak, még azok is. A kamera valóban, az ugyanaz, meg a proci. -
válasz
• Akkumulátor kapacitása
• Megjelenítő mérete
• Megjelenítő felbontása -
válasz
PedroPascal #203 üzenetére
Például: Sima 16 és 16 plus A18 proc.
16 pro és Max A18pro proc.
A simákban nincs 120hz, gyengébb a kamera, stb., szóval ott sem úgy van, ahogyan gondolod. -
MrPetya19
addikt
válasz
PedroPascal #137 üzenetére
Én is megnéztem szép és jó kijelzőn. Nem tudom én s hogy miért nem látod azt amit mi.
Oké, hogy sok mindenben jobb a Samsung, fejlődött sokat a HDR. A vonalélesség, főleg a széleken egész egyszerűen rosszabb. Régen is gondjuk volt ezzel és még most is van, igazán javíthattak volna rajta hardveresen. Ez egy csúcs telefon, legyen ehhez méltó kamera hardver benne. -
semetka
őstag
válasz
PedroPascal #144 üzenetére
Sony-m volt, többet nem veszek olyan túlárazott vackot az tuti, illetve nehogy már fél milliós telót kelljen venni ha egy 7 éves középkategóriás telónál szeretnék legalább ugyanolyan de inkább jobb képet kapni. Tudom infláció stb de 100k-ért újonnan vettem 2018 végén a Nokia-t. Bíznék benne hogy szoftverileg javítják de nincs semmi garancia erre valószínű.
-
semetka
őstag
válasz
PedroPascal #135 üzenetére
Az IMG kezdetűek a Nokia-s képek, a sima dátumos a S25.
-
MrPetya19
addikt
válasz
PedroPascal #135 üzenetére
Hát az egyiknél a Nokián érdekes az ég kékje, de tény hogy sokkal élesebb cserébe, főleg a széleken. Ez a samsungnak évek óta probléma és ciki ennyi pénzért.
Mikor Samsungom lett nekem is az tűnt föl elsőnek a kamerában, hogy a lencserajzolat egész egyszerűen nem olyan jó. -
semetka
őstag
válasz
PedroPascal #120 üzenetére
Én most egy Nokia 7 plus-ról váltottam 6,5 év után. Legjobb telefonom ever, mégha nem is flagship teló. Bízom benne hogy nem lesz csalódás, és majd ezt a telót mondhatom később annak. Sebességet tekintve ebben 100%ig biztos vagyok hogy nem lesz csalódás. Kamerától félek mert a Nokia-nak kiemelkedő kamerája volt, de holnap megy a teszt
-
semetka
őstag
válasz
PedroPascal #114 üzenetére
Nekem ez az első Samsung-om, lesz még pár kérdésem, az tuti
-
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #114 üzenetére
Azt, hogy csak válaszoltam, a feltett kérdésre. Előző 24U- kiírta, egy pillanatra. Mindegy, ezt engedjük el. Nekem nyolc mit ír ki, ha minden jól működik.
-
kengyel
nagyúr
válasz
PedroPascal #112 üzenetére
Komoly, mert arra a pillanatra sem írja ki. Ott jelzi is, az rendben is van. De előbb olvass vissza, minthogy komolyozól. Ok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A piac legkompaktabb csúcs-közeli mobilja a Galaxy S25, de kell áldozatot hozni a méretért.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden, ami hőszivattyú
- BorosPoH!ár
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest