Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Nálam is ez a problépma, pont ma akartam megírni. Van egy csomó olyan applikációm, ami ha wifin vagyok egyszerűen nem tér magához, nem töltődik be, nem szinkronizál. Nálam ezek pl autós alkalmzások (My Skoda, My Citroen), tárca alkalmazás (Mobile Pocket), napelemes app (SolarMan). Ahogy lekapcsolom a wifi modult, azonnal magáhoztérnek az alaklmazások, betöltődnek, jönnek a friss adatok.
Nem csak az S25U-nál tapasztaltam, hanem előtte a Z Fold 6-nál is.
Mitől van?
-
mhydas99
aktív tag
Ha egy bizonyos feladotol nem olvasod el az emailt magaban az appban, es nem az ertesitesek fulon, akkor egy ifo mulva mar nem fogja neked feldobni, hogy erkezett, mert ugy veszi hogy ignoralod a feladotol kapott leveleket.
Erre irtam, hogy az algoritmus szelektal. Probal optimalizalni, ugy ahogy a google feed is teszi a hirekkel, tartalmakkal.
En is utalom, de attol meg igy van. -
+1! Erre a gyönyörű telefonra én sem vagyok hajlandó feltenni semmilyen tokot! Vettem ugyan egy aramidot, de félretettem "vészhelyzetre". Lassan másfél hónapja megvan a teló és egyelőre karcmentes. (kopp-kopp)
nokia3650365: Én két különböző gyártótól is rendeltem hátlapi fóliát, egyet a Slickwraps-tól és kettőt a XtremeSkins-től. Az előbbit le is vámolták, inkább le sem írom, h mennyibe fájt.
Erről jut eszembe! Megmaradt egy SW Matrix fóliám! Van vele némi meló, vágni kell, de így is jó szolgálatot tehet valakinek. Budapesten átvehető, természetesen ingyen! De kérem csak olyan írjon aki tényleg használni szeretné!
-
donjohnson
addikt
ezt is nézzétek meg RCS ügyben, hátha:
próbáld meg ezt:
"Try going here:
https://myaccount.google.com/phone
Disable/Reenable the auto-verification, wait a few minutes. Check back on your Chat Features. You might have to clear cache after you've done this.
I wrote a little piece on Medium about my experience on this 🤓
https://medium.com/@jeremyc.na/google-messages-trying-to-verify-issue-fixed-29b03857627f
"
forrás, reddit: [link] -
Ez normális, mert a ciklus akkor növekszik,ha az akkut használod csak. Laptopon is ez van, lehet folyamatosan hálózatra kötve, és a ciklus marad ugyanaz.
Hátulütője is megvan, vettem már olyan telefont, amiben alig volt ciklus, de mégis gatya volt az akkuja, mert folymatosan be volt dugva töltőre, végig 100%-on volt mindenféle akku kímélő korlát nélkül (fejlesztői telefon volt).
-
tms+
aktív tag
szerintem is bosszantó és azért nem gondolom, hogy emiatt van, mert mondom, korábban se csináltam ilyet és nem volt vele baj
a Google fiókban is látom, hogy valami nem oké, de az egyik Google-ös hibaelhárítás se működött nekem
a 24 Ultra is automatikus ellenőrzésben volt, ott azt én kapcsoltam ki, hátha
A Pixel multiSIM-mel megy gond nélkül.
-
tms+
aktív tag
sokan panaszkodnak erre külföldi fórumokon is
tesómnak és nekem sem megy, Telekom eSIM
állítólag az előző készüléken kellett volna kikapcsolni és akkor nem lenne gond
de nem vagyok biztos benne, hogy emiatt ez kellene legyen, mert eddig sosem kapcsoltam ki az előzőn költözéskor és nem futottam még ilyenbe bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Windows 7
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Padavan firmware
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest