- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs #9579 üzenetére
En csak Youtube es Youtube Music alkalmazasokat hasznalom, de azoknal mindig megjelenik a vezerlogomb AOD-n.
Picture in Picture hetek ota katasztrofalisan mukodik, na ott vagy van gomb, vagy nincs, neha nincs fejhallgato ikon, van amikor elozo kovetkezo gombok nincsenek, vagy a kedvencem, amikor a fejhallgato ikonra (hatterbe kuldes, nagyon sokat hasznalom) egyszeruen csak megall.
Ezek a hibak, a kamera fokuszalas keptelensege, prohardver app bezarasok (nem force close), mind a legutobbi biztonsagi frissites ota vannak jelen.
Valamit szerintem eltolt Samsung, amit remelem a szeptemberivel javitanak majd.
-
thomasvold
őstag
válasz
MadMancs #9331 üzenetére
Nekem nem hozza fel alul az opciót. Neked hogy? Változtatom, de nincs ott semmi ilyesmi. Mi a sz.r...
Szerk.: Megvan, az a gondja, hogy csak 4 jegyű pin kódot használok. Akkor ugrik fel a ez a választás, ha 6 jegyűt írok be. Na ennek meg mi értelme van? Semmi. Előző Samunál nem volt gond a 4 számjegy.
-
axlfsi
veterán
válasz
MadMancs #9203 üzenetére
Na, hát ez az! ... az Alzás kábellel van(!) ... gyorstöltés és adatkapcsolat is!
Illetve a terméklap alapján, ennek is tudnia kellene. Onnantól kezdve, hogy nem tudja (és ezt sokan jelezték is az értékelésekben) a termék megtévesztő, hamis paraméterekkel van forgalomban (és nyilván visszaviszem).
Na mindegy, csak jelezni szerettem volna, hogy mások esetleg ne fussanak ebbe bele (és ez is egy bontott volt, amit én vettem ... simán visszateszik a kínálatba ezekszerint).Az Alzás mágneses (nincs most készleten, de van nekem egy otthon) lazán tudja, amit ígér.
-
-
subset
senior tag
válasz
MadMancs #9035 üzenetére
Én 22U-ról jövök, ahhoz képest...
Akku pazar
Arcfelismerés jobb
Kamera jobb
Ujjlenyomat olvasó jobb (mindkettőn üveg van/volt, a 22U-nál a hajlított szélek miatt ugye UV-s a ragasztó aminek megint csak van vastagsága ezért is bizonytalanabb volt a feloldás)
Sebesség különösebben nem izgat - nyilván az is "jobb"
Térerő (mobil/wifi) jobb
Nehezebb és nagyobb - kicsit szokni kellett -
qltsar
veterán
válasz
MadMancs #9035 üzenetére
Meg valtozik ez, ahogy beall a rendszer.
Nem javaslom, hogy az elejen kovetkezteteseket vonj le, akar pozitiv, akar negativ a tapasztalat.
A sebesseg, roccenesmentesseg egyertelmuen SD erdeme. Egyik baratomnak S21 volt, nekem meg S21FE, mar ott latszott SD888 javara az elony, de nem meglepo, raadasul nem is az elmult evek legrosszabb Exyje volt S21-ben.
Meg amit pozitivumkent tapasztalhatsz esetleg, az a terero / halozati elerhetoseg, ha meg megvan a Yetteled, vagy esetleg lett melle masik T/std. Vodas elofizud a meglevo masik helyett.
Az szerintem nonszensz, vagy user-error kijelentes, hogy fele az uzemideje egy jelenlegi csucs iPhone-hoz kepest.
Anno amikor meg nezegettem, nekem ez jott ki: #2031
Itt meg szerintem nem is volt aktiv a rutinom, amivel WiFi eseten Airplane modeba rakom VoWiFire.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest