Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulyokferi
lelkes újonc
Sziasztok!
3 hete már nyomkodom a sima S24-et és alapvetően nagyon szeretem, viszont az akksi azért csalódás..visszaolvastam és látom, hogy ez a kb. 4 órás SOT a tipikus. Ezzel kapcsolatban merül fel bennem, hogy ezidáig én voltam ennyire eltévedve és ebben a méret kategóriában ez a normális üzemidő? Jó, tudom, hülye voltam, nem jártam utána, mert ha tudtam volna, hogy az S24+ mennyivel jobb üzemidővel bír, akkor biztos azt választom a "kompaktság" helyett, de ez a 4000mAh megtévesztett a Note9 után (igen, tudom, hogy azóta a hardver jóval komolyabb lett) és simán azt hittem, hogy ebben a telefonban 1 napot lazán bír mondjuk olyan 6 órás SOT-vel..😅
Valamint meg felmerült bennem a csere S24+-ra, általában az ilyen cserék mennyire érik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Vírusirtó topic
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Villanyszerelés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest