Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
válasz
fontalaci #405 üzenetére
Na azért adtam el én is. Halálra idegesített a közelség érzékelője. Illetve inkább az hogy ennyi pénzért hozza azt a problémát mint egy A35.... Akkor minek ilyen drága telefon? Nekem már az A52s is mindennek megfelelt... IP67, jó kamerák (nekem elég volt bőven), normális üzemidő. Nem tudom ott Magyarországon mennyire fontos ez az 5G de itt nagyon eszi a telefon akkumulátorát.... Én ki is kapcsolom. Sosem használom.
-
Sonex79
aktív tag
válasz
fontalaci #408 üzenetére
Igazából ha azt látjuk majd 3-4 év múlva hogy az aktuális rendszeren még mindig nagyon fluid a 24fe akkor nagyon megérte, főleg ha jó áron vetted meg. S23+ ha jól gondolom még 2 évig kap frissítést ami egy óriási hátrány legalábbis nálam, mert nem szeretek azért telefont váltani mert nincs fő rendszer frissítés. Amúgy sztem a processzor tuti elég lesz 3-4 évig, ha a RAM -ot jól fogja kezelni, akkor az is.
-
válasz
fontalaci #408 üzenetére
Konkrétan mindenben elmarad az S23+ az S24 FE-től
S23+ vs S24 FE
1.5 évvel idősebb. Nem 7 évig hanem csak 4 évig kap frissítést. Lassabb is.Más: érdekes, hogy a Google készülék keresője nincs fent alapból illetve a Wallet sem. Mindegy letöltöm Google Playből. Csak megjegyeztem mint érdekességet.
-
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #376 üzenetére
Mit akarsz scannelni?
Google Fotók – Fotószkenner, Microsoft Lens - PDF Scanner vagy a gyári Samsung kamera app. -
-
-
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #305 üzenetére
Amire gondolsz azt eddig semelyik androidos telefonommal nem tudtam megoldani, megakadályozni.
Gondolom valamilyen megfontolásból direkt így hagyták az android fejlesztői.Esetleg az Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikban kérdezz rá.
-
direwolf
őstag
válasz
fontalaci #291 üzenetére
Akkor inkább egy Xiaomi 67W GaN charger, és letudva minden eszközöd töltése. Akár egyszerre. Adnak hozzá egy jó kábelt is.
szerk.: nekem van ilyen, meg egy Baseus GaN5 pro 65W is. Kb. ugyan azt tudja, csak a Baseus egy kicsit drágább.
-
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #293 üzenetére
Ingyen végül is jó, én azt szoktam mondani, hogy: "Ingyen még a szar is ízlik!".
Én hónapok óta egy Alzás vezetéknélküli töltővel töltöm a telefont.
Felrakom rá, szépen lassan feltölti a telefont (kikapcsoltam az összes gyorstöltés funkciót a rendszerben), nem gyilkolom az USB csatlakozót. -
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #291 üzenetére
Valamire biztos jó, pl. tölteni vele a telefont, de szerintem ezzel a töltővel a 25 Wattos "gyorstöltést" elfelejtheted.
Az Alzán néha leakciózzák a Samsung 25 Wattos "gyorstöltőt", akkor érdemes megvenni, utoljára ott fél áron vettem az eredeti Samsung töltőt.
Érdemes nézni az árukeresőt is, ott is ki lehet fogni Samsung töltőből akciósat.
25 Wattnál többel amúgy se tudod tölteni a telefont. -
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #271 üzenetére
A IT bulvár mindig lehúzza, fanyalog az Exynosra, mert divat fanyalogni rá, hogy nem Snapdragon.
Engedd el, lassan négy hónapja használom a telefont, szinte a megjelenése, boltba kerülése napján rendeltem, vettem meg, nem csalódtam benne.
A legjobban nekem a vezetékmentes töltés tetszik benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A S24+ méretében adja körülbelül az S24 tudását néhány kompromisszummal, de olcsóbban. Mégis a tapasztalat az, hogy fél év múlva lehet jó vétel.
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Politika
- Spórolós topik
- Formula-1
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest