- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Netfone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz voncci #12279 üzenetére
Beállítások - Értesítések - Speciális: Az egyes alkalmazások ertesiteskategorianak külön kezelése BE
Ezután visszamesz a messages értesítés beallitasaiba és ott lesz legalul az értesítés kategóriák.
Undorító megoldás a Samsungtol, hogy az AOSP default értesítés kategória beállítást így elrejti.
-
gulyasa
őstag
válasz voncci #12217 üzenetére
Nem jellemző, hogy egy fejegység több telefont is tud kezelni - bár ki tudja... Én csak az enyémet ismerem (2021 eleji - egyel ezelőtti verziójú Suzuki SX4-Scross SLDA fejegység).
Kiindulásnak a fejegységgel, az S20-al és a használni kívánt S23 telefonnal felejtesd el minden egymás közötti párosítást.
Eztán csak az S23-al párosítsd újra a fejegységet, hátha...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
őstag
válasz voncci #12000 üzenetére
De, a Home-t kell, jól csináltad. Különben minden törlődik a telefonról.
Az ellenőrzés inkább azoknak szól, akik OTA - n frissítettek, de nem észleltek problémát.
Ha nem jó a Play Integrity ellenőrzés eredménye, akkor kell a teljes Fw frissítés Home CSC-vel.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
őstag
válasz voncci #11975 üzenetére
Sziasztok!
"Úgy néz ki, hogy jó lett, üzenet, nincs tegnapóta, fizetést még nem próbáltam"
Egy kis tapasztalat...
Én is feltettem OTA-n keresztül a májusi frissítést. Én THL csc-t használok.
A Wallet nem jelzett hibát, viszont a Play Integrity ellenőrzésen megbukott a telefon. Ez később problémát jelenthet banki és más fizetős appoknál
Ezért kénytelen voltam ODIN-al feltenni a teljes EUX Firmware-t.
Most már tökéletes ismét a telefon.
Ajánlom mindenkinek az ellenőrzést a Play Integrity check-el.OTA frissítés után:
ODIN frissítés után:
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Kami11
őstag
válasz voncci #11968 üzenetére
Kár volt törölni, frissítés után nekem is bedobta, hogy nem jó, kényszerleállítás, majd újra elindítottam a wallet-et, és már nem volt semmiféle hibaüzenet. Ma fizettem is vele sikeresen.
[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Blackphant'r
tag
válasz voncci #11872 üzenetére
Persze mindenképpen megosztom, leírom. De ez csak a hét második felében tudom megtenni addig nem nagyon van rá időm
Ha jól értem TODI1111 és Zsoltg4s fórumtárs szavait akkor a jelenlegi ILO romra és csc-re fel kell tenni odinnal az adott telefonhoz tartozó eux romot úgy hogy home csc-nek eux-et kell bejelölni és akkor nem töröl semmit. De ennek akarok utána olvasni.[ Szerkesztve ]