- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelly416
veterán
válasz fojtviki #13240 üzenetére
Az én repertoárom kissé tágasabb és szerteágazóbb.
Ericsson T20
Ericsson T20s
Sony Ericsson T610i
Sony Ericsson W300i
Samsung Omnia
Samsung Wave
Samsung B2100
Motorola Defy
HTC EVO 3D
Sony Xperia ION
Motorola RAZR i
Sony Xperia Z
LG Optimus G
Asus Padfone 2
Motorola Moto G
Sony Z1 Compact
Sony Z3 Compact
Asus Padfone Infinity 2
Samsung A7 2015
LG G Flex 2
Lenovo Vibe Z2 pro
Sony Xperia Z2
LG G4
Xiaomi Redmi Note 4
Motorola Moto X4
Samsung J3 2016
Samsung A3 2017
Xiaomi Mi A2 lite
Samsung A8 2018
Samsung S9
Xiaomi Mi 9T pro
Poco F2 pro
Samsung S20 FE
Samsung A04s
iPhone 13
Mi 9T pro
Samsun
g S23
Moto RAZR 40 Ultra
Samsung S23
De a lényeg, hogy ha ennyire nem tudsz megbékélni a Samuval és elég sok pénzed van, próbáld ki. Már csak azért is, hogy elmondhasd, kipróbáltad. Vagy bejön, vagy nem. A fájlkezelést kicsit sem tudtam megszokni, nálam az volt a válóok. -
gulyasa
őstag
válasz fojtviki #13240 üzenetére
"...valamiért a Skoda Octaviaban nem működik a navi, mármint hiába dugom rá a telefont, nem ismeri fel a fejegység. Más telefonokkal meg megy."
Ez nagyjából megszokott jelenség. Az esetek túlnyomó részében egy kábelcsere megoldja a problémát.
Tavaly Huawei-ről Samsung-ra váltva nálam sem akart működni Suzuki S-Cross-ban az S23+ a P20 Pro-hoz bevált gyári gyorstöltő kábellel. Vettem egy noname USB 2.0-ás USB-A - TypeC kábelt és azzal már rendesen működik az Android Auto és vele a Waze, Google Térkép, stb.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
qltsar
veterán
-
kelly416
veterán
válasz fojtviki #13237 üzenetére
Igazad is van. Én alapból tokot sem használok. Van egy tok a garázsba koszolni, meg van egy citromsárga ami a színe miatt ügyeletben is hasznos plusz van rajta magsafe karika így autós tartóba jó. Autós tartón meg kb. csak ügyeleti idő alatt van a teló. Azaz durván 70%-ban tok nélkül használom, így sem látszik tajta semmi bő fél év után sem.
Durva lehet az a tok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest