- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz
kalapaacs #50420 üzenetére
A Samsung szervizes szerint is rossz volt mindegyik kijelző, amit bevittem megmutattam, szóval nem az én szememmel van a baj, hanem a kijelzőkkel. és nézd meg itt a topikban is, van itt is jónéhány ilyen kijelzőről szóló post.
Én a helyedben megnézném a test menüben (*#0*#) a Vibration (Black) pontnál, sötét szobában a kijeéződ, mert könnyen lehet, hogy az sem jó.
Regards: Csepy
-
agabe
addikt
válasz
kalapaacs #50124 üzenetére
Lehet a beta firmware az oka, de az is lehet, hogy regi a simkartyad.
Nekem (meg masnak is) barmilyen fozott, akarmilyen lokalizacioju rommal egybol beallitotta maganak a telo a 3G-t...meg szinte be sem bootolt a telepites utan rendesen, meg allitgattam a legalapabb dolgokat, de a HDSPA jel mar akkor mindig kint volt az ertesitesi savban.,
Ha stabil rommal is ez a helyzet, akkor ket megoldas van:
kezzel beallitani (nem nagy ugy)
uj simkartyat kerni a szolgaltatotol -
Varszegig
veterán
válasz
kalapaacs #50124 üzenetére
azt nem állítom, hogy akkor sem fog menni, ha a fejed tetejére állsz, de azt gondolom, előbb stabil dolgokkal kell próbálkozni, hogy ne zavarhassanak be egyéb tényezők.
Utolsó hivatalos firm: XWKI4, amit elvileg OTA frissítani lehet XWLA4-re T-seknél.
Használható még az XWKI8, és az XWKK5 is, ezeket a KIES nem ismeri, de elvben hivatalos stabil firmek. Szóval ezekből választhatsz, aztán lássuk, úgy megy-e? -
Varszegig
veterán
válasz
kalapaacs #50120 üzenetére
meg kéne próbálni egy hivatalos firmmel, nem pedig egy kiszivárgott bétával legelőször is.
Merész vagy, hogy mókolt firmmel bevitted a T-be. Örülj, hogy nem tépték darabokra a garipapírtHozzátenném, ez nem is igaz:
"Mivel nem T-Mobile-os firmware hanem Samsung gyári, egyértelmű nem tartalmazza a netes beállításokat."Megfelelő firmmel, product kóddal mindig tartalmazza a beállításokat, mert azt a simből veszi. Az én telefonom nem t-s, hanem független, a firmes XEH prodkódos, azonban bérmikor újrahúztam, azonnal beállította az apn-t helyesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest