- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Nemrég megoldást kerestem Galaxy A55 5G, Android Auto-val kapcsolatos problémámra.
Nem tudtam használni a autóm ESSGOO márkájú kínai fejegységével és ahogyan többen jeleztétek, gyári fejegységekkel sem működött az AA. Most megtaláltam a megoldást. Vásároltam egy ilyen eszközt [link] és ezzel megoldódott a gondom. Vezetékesen kell csatlakoztatni a fejegységhez az eszközt, majd a telefonnal bluetooth kapcsolaton keresztül rácsatlakozni, bekapcsolva kell lennie a wifinek is és így már tökéletesen műkodik a Galaxy A55-el az Android Auto. Indítás után automatikusan csatlakozik rövid idő alatt.
Remélem segítettem néhány embernek megoldani ezt a problémát.
U.i: Egyébként sok ilyen adapter kapható az Aliexpressen, Temun, Banggoodon stb. -
madagaszkar
tag
válasz
Atish19 #1548 üzenetére
Nem volt Smart Switches költözés. Újra lett telepítve minden alkalmazás a telefon vásárlása után.
Viszont ezt most találtam egy külföldi fórumban, gondoltam kipróbálom. Engedélyezni kellett a fejlesztői beállításokat, azon belül bekapcsolni az USB hibakeresési módot, így működött.
De minden újracsatlakozáskor ki, majd be kellett kapcsolnom ezt, csak úgy csatlakozott.
Valamint mindig rákérdezett, hogy engedélyezem-e ennek a külső eszköznek, hogy hozzáférjen a telefonom adataihoz. Nem tudom, hogy ez mennyire biztonságos, tekintve, hogy egy kínai ESSGOO típusú, androidos fejegységröl van szó. -
madagaszkar
tag
válasz
madagaszkar #1530 üzenetére
Kipróbáltam ma a feleségem Galaxy A52S telójával az android autót vezetékesen és hibátlanul működik. Mindenféle kábellel - gyári, nem gyári - működött hibátlanul, pár másodperc alatt csatlakozott és használható volt az AA. Az A55-ös telómmal meg semmi.
Gondolom valami szoftveres probléma lehet. Remélem orvosolják, mert ez így nagy csalódás. Főleg, hogy elég sokat használom. -
madagaszkar
tag
Próbáltam más kábelekkel is de nem működik. Ahogy olvastam külföldi fórumokon, még a Galaxy S24-en sem működik, állítólag a legutóbbi frissítés óta. Esetleg valaki megpróbálná közületek, hogy nála működik-e, aki rendelkezik ilyen készülékkel és használ android autót? Bosszant a dolog, hogy megvettem drágán és ez az alap funkció nem működik rajta, amit egyébként gyakran használok.
Köszönöm előre is. -
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Két hete vásároltam egy Galaxy A55-öt és az a gondom vele, hogy nem csatlakozik kábelen keresztül - vezeték nélkül sem - az android autóhoz, ami egy ESSGOO típusú kínai fejegység. Korábbi telefonom egy Realme GT Master Edition, valamint a fiam telefonja is gond nélkül csatlakozik. Az autoblokkoló ki van kapcsolva rajta, egyéb megoldást nem találok. Külföldi fórumokon is olvasok hasonló problémát, galaxy A55, A14, sőt még S24-el kapcsolatban is. Járt valaki így közületek? Esetleg ha valaki talált megoldást a problémára, ossza meg legyen szíves.
U.i: Most találtam még, hogy állítólag a tavaly novemberi frissités óta áll fent ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Konzervatív és drága lett az A55, közel egy sokkal jobb Galaxy árához.
- Posta, csomagküldés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Villanyszerelés
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest