- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálunk Xiaomi Note 4 (snapdragonos verzió) van még használatban, gyári akkuval.
Pár hete vettem elő feleségem régi Samsung Note3-as telefonját. Nem költöztem bele, csak feltöltöttem és egy napig használtam. A biztonsági szempontból kényes dolgokon kívül (pl. bankolás) mindenre jó az a telefon még most is.
Megnéznék egy statisztikát arról, hogy androidos telefonok fórumában, az androidos telefont használók hány százalékát érdekli, hogy melyik ájfón mennyivel jobb választás, mennyivel tovább bírja, mennyivel tovább támogatják és mennyivel mindenbenjobbmintezadroidos. -
bmt50
senior tag
Akkor most mondok Nektek valamit: Yettelnél az ~5300-as havidíjú előfizetéssel 189ezer egy 64GB-os Iphone11. Az A54 meg volt ~2 hete 174ezer.
Iphone 11 5 év múlva is Telefon lesz, ellentétben ezekkel!
Ja és plusz egy szavazat a Blackberry-kre. 9900 Bold volt az utolsó, és a 65mm-es szélességével érdekes módon ügyesebben gépeltem vele, mint a 68mm-es S9-emmel. -
lolal
senior tag
Azért a 3 éves is full ramaty, erősen kategória függő. Egy iPhone 7 vagy 6S ma is teljesen usuable míg egy vele kortárs Samsungról sajnos ez közel sem mondható el. Azonban ha szigorúan a középkategóriánál szeretnénk maradni, akkor helyt adhatunk a kijelentésednek, mert egy 3 éves középkategóriás szinte minden csak nem naprakész.
Mondjuk személy szerint én egy BlackBerry Evolve ( Optiemus Intercom licence) telefont használok cégesnek 2018 végi modell és mai napig teszi a dolgát. Ráadásként india only volt. Egy hibáját tudnám felróni, ami korából adódóan az akkumulátor üzemideje. -
gabbee75
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest