- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Belefutottál egy jó akcióba. Van ilyen, örülj neki!
Az április 6-a óta érvényes Yettel árlistában a Samu A54 128GB feltöltőkártyásan megvéve 178.000 Ft, legkisebb lakossági előfizetéssel 162.000 Ft.Ugyanilyen feltételek mellett (szerintem 128 GB-ost illik mellé tenni) az iPhone 11 ára feltöltőkártyával 246.000.- Ft, legkisebb lakossági előfizetéssel is 235.000.- Ft. Ez +57.000.- Ft, feltöltőkártyásban +68.000.- Ft
Ha lemond valaki némi tárhelyről, jelen pillanatban még a 64 GB-os iPhone11 is drágább 29-41.000 Ft-tal, mint az A54.Nem szabad belemenni, hogy melyik a jobb, mert mindenkinek más a jobb, és minden márkán össze lehetne veszni
De ez itt az A34 topik, ez meg még további 31 ezerrel olcsóbb -
jUUh
addikt
Pixel 5-ömet sírom néha vissza így a 7-esen, mert az nagyon könnyű és kezes készülék volt.
Bár hozzáteszem, hogy nem vagyok a kicsi készülékek híve. Sose értettem, hogy miért jó. Persze, vannak élethelyzetek amikor jól jön, de az esetek 90%-ban igazából jobb a nagyobb készülék. Hangsúlyoznám, nekem.
-
Gynt
tag
Telefonvásárlás előtt én is átnéztem a kínálatot, mert jó ár-érték arányú, kisebb méretű telefont szerettem volna venni. Ez így nem igazán jöhetett össze, így végül lett egy Xiaomi 12-es telefon. Az lehet, hogy az alsó- és a középkategóriában nincs választási lehetőség, de jelenleg ezt a tavalyi, csúcskategóriásnak mondott készüléket olcsóbban vettem meg, mint amennyibe kerül a tesztben szereplő Samsung (a 8/256 GB-os változat). (Az már más kérdés, hogy ez sem kis összeg, pláne, ha valaki még kevesebb költséggel szeretne telefont beszerezni.) Viszont méretben pont tökéletes.
"Szükség volna korlátozó intézkedésekre, amiket nyilván nem a profit orientált gyártók és szolgáltatók fognak önkéntesen megtenni. A "digitális jólét" egy bullshit. A telefonhasználat függést okoz, és kevés függőről hihető el, hogy képes magát kontrollálni."
A korlátozó intézkedéseket felejtsük el, nem is értem, hogy merül ez fel a 21. században. Az emberek józan eszére lenne szükség, de az általában nincs. Igazából annyit tehetünk, hogy megkíséreljük a hozzánk közelebb állókat (rokonok, barátok, kollégák) rábírni arra, hogy kevesebb online tartalmat fogyasszanak stb. De elárulom: ez sem fog menni. Értelmes embereket sem lehet feltétlenül meggyőzni, hogy teljesen felesleges napjában tízszer ránézni ugyanarra a híroldalra.
Már a sokadik tesztnél jön elő a közelségérzékelő problematikája. Nem értem, hogy miért olyan nagy gond ez, én magam telefonáláskor magától értetődően lezárom a készüléket, amikor beszélek. Így még véletlenül sem fog "önálló életre kelni a telefon". Persze, ha valaki tud olyan helyzetet mondani, amikor mindenképpen a közelségérzékelőre kell hagyatkozni a telefon lezárása helyett, akkor szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest