Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
OLED tényleg jó lesz, egyszer majd lecserélem a TFT-t, majd amikor a DVD-írót Blue-Ray Disc íróra
A vásárlás előtti átnézés természetesen megvolt nálam is, a probléma ott kezdődött, hogy 2 nap után jött ki rajta a pixelhiba, addig semmi baja nem volt. DE mivel eddig lejárt a Sam 3 napos garanciája a kisker felé (gondolom 2-3 nappal korábban kapták a monitort) és már csak az FVH által megszabott 3 napos cseregaranciám volt érvényben, a kisker nem akarta benyelni a monitort és csak hosszas huzavona és kormányrendeletfelolvasgatás után voltak hajlandóak cserélni... -
X@b3e
addikt
A félreértések elkerülése végett ez nem Samsung-elleni oltás. Egy frászt!! Én is egy ilyen monitort szeretnék, csak már a 3. hibás példánynál tartok...
Célom annyi, hogy rávilágítsak arra a tényre, hogy ebben a formában ez a garancia értelmét veszti, mert 3 napon belűl bármely gyártó bármely monitorát köteles visszacserélni 3 munkanapon belül bárminemű panasz esetén. Ezért mondom azt, hogy ez a garancia reklámfogás. És senkit se tévesszen meg a 3 év teljes körű garancia, mert az már nem 1 pixelről szól, hanem ISO szabvány alapján 4 halott pixelről vagy 2 hibás pixelről 10*10cm-es felületen belűl mondja ki a cserét...
-
X@b3e
addikt
Erről az a véleményem, hogy ha kiad valaki 2 hónapi magyar átlagfizetést egy monitorra, akkor az Istenbocsáss legyen már tökéletes... Te benyelnél egy pixeles monitort? Gondolkozz előre, lehet egyszer arra is sor kerül, hogy eladod. Vajon mennyit buksz azon, hogy belenyugodtál a hibás pixeledbe, és amikor rákérdeznek, akkor lesütött fejjel mondod, hogy thja, van rajta egy hibás pixel...
-
X@b3e
addikt
Azt, hogy egy nap után nem cserélik ki, csak a bolt mondja, mert NEKIK nem cserélik, és nem szívesen nyelnek be egy pixeles moncsit. A vásárlónak joga van cserét/pénzt kérni, csak erről persze hallgatnak a kiskerben, mert nem érdekük mondani, de ha utána jársz, akkor tudod hogy ez a helyzet... (Lásd #1 hsz. kormányrendelet)
-
X@b3e
addikt
Akiről én még tudom az 1 pixeles cserét, az az AG Neovo
-
X@b3e
addikt
Szal az a helyzet, hogy a minap kaptam felvilágosítást a Samsung-Magyarország ügyfélszolgálatától, hogy az 1 pixel hibára vonatkozó csere 3 NAPIG ÉRVÉNYES
Nah ez sztem azért egy marketing fogás, és semmi több, mert tartós fogyasztási cikk (mint pl TFT monitor) vásárlása esetén az ide vonatkozó kormányrendelet szerint (151/2003 922 Kr. 7.§) a termék vásárlást követő 3 napon belűl a vevő kérésére köteles azt visszacserélni / árát visszadni a vevő részére.
Tehát amúgy is ki kell cserélnie a boltnak a monitort 3 napon belül, mindennemű ''1 pixel gar'' nélkül is, a köztudatban pedig az él, hogy ez a garancia is 3 évre szól. Ez sajnos saját keserű tapasztalat, mindenkinek a figyelmébe ajánlom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest