Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Erdekes. Pont tegnap futottam egy olyan dologba, hogy EKO LUCI BB firmmel akartam multiwant beallitani de ugy hogy egyik a 2,4GHz a masik az 5GHz-es WLAN kapcsolatot hasznalja azaz az N600-as max wireless sebességet kihasznaljam. A fogadó routeren gyári szoft fut. Nem jött össze mert mindkettőnek ugyanazt az atjaro ip-t adta meg hiaba mas ip-t osztott volna Na a lenyeg csak annyi, erre a spec esetre vajon ki fognak-e térni.

poli27: Igazabol nekem egy olyan kellene, ami tudja a hardveres natot es mellette a WAN felol kezelni a kulonbozo VLAN-ba sorolt dolgokat rendesen... (DIGI mas-mas VLAN-ba megy az internet és a VOIP, nem a pppoe kapcsolaton keresztul mindketto)
-
Tido
aktív tag
Azt hiszem hétfőn ki is próbálom, amikor szülőknél leszek, mert ott lenne érdekes a dolog. Kérdés: azt írtad anno, ha jól emlékszem, hogy biztonsági mentésnek azért lementetted a Samknows firmwaret, hogy vissza tudd állítani, ha valami nem sikerül. Azt hogy lehet megcsinálni?
ui.: és ha úgy hagyja az ember az USA szabványon a dolgokat, az miben jelent hátrányt? Jól emlékszem, hogy kevesebb csatornát lehet kiválasztani? Vagy más hátránnyal is jár?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ha már 'ingyen' kaptam tőlük egy 'routert')

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)