- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Ez így már szerte ágazó... Én csak egy egyszerű win betöltésre gondolok és utána megnézed mennyi helyet foglal a win 4-8-16 gb ram mellet. És ugye mindegyikkel elindul, csak nem olyan gyorsan. A droidnak is megvannak a maga igényei ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
De mivel ez csak SOS így nem fogsz sms-ezgetni.
Aki akart eddig is túrázott. Az offline térképekkel nem nehéz. Na meg az erdő a csendről szól szerintem. Nem értem minek oda digitális a világ? Persze van aki ott is a Spotyt akarja hallgatni... Személy szerint én ezt csak egy felesleges drágító tényezőnek tartom mivel nagyon kevesen fogják használni.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
rep3at
őstag
Ez a műholdas kommunikáció dolog meg olyan hogy már nem tudnak mit kitalálni kb. Kíváncsi leszek hány ember fogja kihasználni. Bár inkább ne kelljen ugye de én egy átlagembernél nem tudok olyan élethelyzetet elképzelni hogy szüksége legyen rá.
A témánál maradva: Én megtapogattam az újabb Ultrákat, hát semmi extra. Biztos nem váltanám le azért a pár változtatásért.
Mondjuk az vicces volt hogy mikor felmentek az árak a tudjuk mi miatt akkor használtan drágábban el tudtam volna adni a telómat mint amennyiért újonnan vettem. Ilyen sincs gyakran..
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest