Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nos, nagyon kíváncsi voltam a játékra, így meló előtt gyorsan belepillantottam.
Első látásra nem rossz, valódi hack & slash, bár ami egyből feltűnt, hogy nincs tárgylista (inventory), legalábbis én nem találtam. A Diablo 3-hoz hasonlóan ez is multira kihegyezett, bár lehet egyedül is játszani. Beállíthatjuk, hogy nyilvános játék legyen, csak barátok láthassanak, vagy csak meghívással lehessen hozzánk becsatlakozni.A játékmenet nagyon árkádos lett, semmi felfedezés, csak megyünk előre egyik helyszínről a másikra, ott leverünk egy horda ellenfelet, majd ha elfogytak, kinyílik a továbbvezető út, hogy utána újra kezdődjön az egész. Szóval az első pár perc alapján a daráláson lesz a hangsúly, ami még nem lenne rossz, viszont szerintem egy minimális mennyiségű tárgymenedzsmentet és némivel nagyobb, felfedezhető pályarészeket azért beletehettek volna...

Később lesz időm többet foglalkozni vele, majd akkor leírom, mit tapasztaltam.
MOD: Tesztet nem készítek róla, mert már nem férek hozzá az admin felülethez, anélkül meg kínlódás, úgyhogy ha valaki akar írni bemutatót, csak rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Első látásra nem rossz, valódi hack & slash, bár ami egyből feltűnt, hogy nincs tárgylista (inventory), legalábbis én nem találtam. A Diablo 3-hoz hasonlóan ez is multira kihegyezett, bár lehet egyedül is játszani. Beállíthatjuk, hogy nyilvános játék legyen, csak barátok láthassanak, vagy csak meghívással lehessen hozzánk becsatlakozni.