- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzR
csendes tag
Yantar és Chernobyl külső között, azért ott még sok minden van
. Nemcsak távolságban, hanem időrendileg is a főküldetésben. Egy kicsit közelebbről kellene megadnod. A yantari feladatokat megcsináltad (psi-generátor lekapcsolása) és visszatértél? Mehettél a Cordon felé és a csaposhoz, onnan meg egyenesen a katonai raktárak és a Vörös-erdő felé, az Agymanipulálóhoz (esetleg előtte még vissza az Agropromhoz infóért, koordinátákért). Aztán Pripyat és úgy a chernobyli erőmű.
Szerintem elég sokan moddal tolják, akik már végigvitték, és azok a mentések nem biztos, hogy jók Neked, ahogy rétisün kolléga is írja. Nálam konkrétan az OL 2.2-vel működtek, de másikkal nem; és elég sok mod van.
Nekem egy mentésem van Pripyatból, amikor az utolsó átjáróhoz értem, de onnan még visszatértem mellékküldizni, felpakolni + kivégezni, kifosztani mindenkit, akit csak lehetséges. (Mivel Chernobylból már nem lehet visszamenni alapjátékkal és én még csak azzal játszottam.) A többi mentésem már az erőmű külső fele és azutáni. Ráadásul, ahogy másodszor megjelentem Pripyatban, valami bug miatt nem tudtam betölteni a közbeni mentéseket ott a pálya végéig. Na, az kétségkívül emelte a játékélményt, az izgalmakat, mivel pár jól képzett lövész újjáéledt
.
-
SzR
csendes tag
válasz
westcoastog #7419 üzenetére
Grat, megdolgoztál érte!
-
SzR
csendes tag
válasz
rétisün #7381 üzenetére
Na, én meg újraraktam ma a játékot, és kiderült, hogy mégis van egy mentésem Pripyatból; pont mielőtt átlépek az erőműhöz
(egyszer a mentésmappát valamiért átmásoltam a dokumentumok közül a játék könyvtárába, és most illesztettem vissza; el is felejtettem), innen már vissza tudok menni lezárni pár ügyet meg kutakodni, amolyan falloutosan.
A Complete 2009 modot is kipróbáltam, de azzal nem működtek a mentések, csak újra elölről. Azt olvastam, van kimondottan freeplay patch is, a további játékhoz. Még azt vetettem volna be, de így most nem kell.
Valahogyan az eredeti HUD jobban bejön, mint a mod; megszoktam. De talán egyszer úgy is végigtolom, az új elemek miatt. -
SzR
csendes tag
válasz
westcoastog #7392 üzenetére
Kár, pedig már én is figyeltem, mire jutsz vele.
-
SzR
csendes tag
válasz
westcoastog #7383 üzenetére
Én is csak úgy láttam.
-
SzR
csendes tag
válasz
rétisün #7381 üzenetére
Csak onnan van mentésem, ahol az erőmű külső oldalán visszaszámol a kitörésig.
Ha ott elindulok vissza, Pripyat felé, csak zárt kapuk vannak.
Az erőmű belső területén találtam egy nyitott kaput és egy másik helyen a fal felett is át lehetne mászni a kerítés tetején, de nem enged tovább a kapu vonalától, mintha fal lenne ott.Úgy látszik, ez már nem fog menni, akkor majd egyszer elölről ismét.
Másik, régebbi OL-t nem tettem fel, esetleg a 2010-est kipróbálom még.
-
SzR
csendes tag
Sziasztok!
A S.T.A.L.K.E.R.-t a napokban vittem végig először (régóta megvolt, csak most került sorra
), az alapverzióval játszottam, - az 1.0006-os javítással. Az utolsó teleport a tetőn és múvi, vége.
Kimaradt néhány korábbi mellékküldetés és nincs erőmű előtti mentésem, ezért az egyik Oblivion Lost modot (2.2-est) letöltöttem, hogy hátha visszatérhetek a többi területre. A mentéseim működnek a menüből, és az utolsó teleport ezúttal a nagy kémény mellé küldött le, a bosshoz. Innen azonnal elrohanok az egyik vasúti kocsihoz és felugrok rá, különben a szörny gyorsan hidegre tesz és a talajon mindjárt kikezd a háttérsugárzás is. Meglepetésemre, a kocsiról leadott pár sorozattól kifekszik (sztalker fokozaton) a lény. A kissé megviselt ruhát kicserélem egy új katonaira, ami az egyik közeli épület oldalán felfutó lépcsőn van (nem esik komolyabb bajom, míg odaérek). A talajon persze ezzel se jutnék messzire, de a teleportokkal és leugrálásokkal vissza tudok menni a kezdőponthoz, ahol először kiléptem a felszínre. Arra nem jutok tovább, zárva az ajtó. (Útközben láttam pár új szörnyikét, elég jók lettek.)
Visszajuthatok valahogy? Most nincs kedvem elölről kezdeni, inkább nekiesek a Tiszta Égboltnak.Vagy nagyon más lesz a játék és mindenképpen érdemes a moddal is kijátszani? (Jókat olvastam róla.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged