- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
shield #13942 üzenetére
#13940-ben pár dolgot leírtam a módosításokról, ami az Autumn Aurora 2.ben van.
(#13944) shield: Így igaz. Nekem is meglepetés, hogy egy 10 éves játék így meg tud fogni, de érvényesül az a tézis, hogy a játékban elsősorban az élmény a fontos, másodsorban a küllem. És bár régi játékok, 2007-2008-ban már tartott ott a technika, hogy mai szemmel sem annyira gáz a grafikája, plusz ott vannak a grafikai modok. Hozzáteszem, a Clear Sky és a Call of Pripyat játékokhoz már nem tettem fel grafikai modot, mert alapból voltak olyan szépek, mint a ShoC a PRZ 2.1 moddal. Nekem legalábbis úgy látszik.
-
válasz
Balathruin #13938 üzenetére
Ez van, köszi. Viszont nagyon jó, hogy pl. lehet benne felszerelést javítani, még javító kitek is vannak a fegyverekhez és ruházathoz.
Érdekes viszont és nagy nehezítés a medikit használat módosítása (fedezékben érdemes használni, mert néhány másodpercig eltart az alkalmazása és hatás kifejtése), valamint hogy az artifactok nem csak úgy hevernek a földön, hanem detektorral kell kiugrasztani őket, alá Call of Pripyat.
-
válasz
Balathruin #13935 üzenetére
Urak, köszi a tippeket!
Az Autumn Aurorához jók az alapjáték mentései? Gondolom nem, de azért megkérdem, mert ha lehet, nem akarom újrakezdeni, ha már megjártam az X16-ot is.
-
Tegnap érdekes élményem volt a vanilla SoC-ban: a Yantar tó melletti gyárban bóklásztam (gravi képződményt kerestem a professzornak), amikor a gyár hátuljában egy teherautó mellett, egy tűz körül 4 zombi álldogált. Bedobtam közéjük egy gránátot, és a reakció bámulatos volt: mintha élő stalkerek lettek volna, gyorsan szétszaladtak, majd megállva újra normál zombi sebességgel kezdtek mozogni. Tehát szaladtak a zombik.!
Egyébként hihetetlenül magával ragadóak a Stalker játékok. Már azt nézem, melyik modokat lenne érdemes kipróbálni, amelyek hasonló élményt nyújtanak, mint az alapjátékok.
-
Hali sztalkerek! Második alkalommal állok neki a SoC-nak (miután végigvittem a Clear Skyt kétszer, köztük egyszer a CoP-ot is). Az első végigjátszás során nem tűnt fel, de most megkérdem, hogy lehet-e a vanilla verzióban fegyvert és ruhát javítani, illetve fejleszteni?
-
Nekem Steamen van és ott 1.0006-os a játék verziója, megy vele a magyarítás is.
(#13751) Antonius1978 Igen, az alapjátékot tolom. 10 évvel megjelenése után is érdemes nekikezdeni, ha korábban nem játszott vele az ember, csak kell neki egy HD pack, amivel legalább a textúrák jobban néznek ki. Szeretem, ha egy játék immerzív, és ez olyan.
-
-
válasz
kekeeci #13731 üzenetére
FPS a zsánerem a Duke Nukem 3D óta, azaz húsz éve. Soroljam? HL+addons, HL2+addons, Crysis sorozat, Mass Effect sorozat (jön az Androméda márciusban!
), Bioshock 1-2, Alien + AVP sorozat, HALO 1, Serious Sam sorozat, Borderlands sorozat, Projet IGI, Jedi Knight sorozat, Portal 1-2, Duke Nukem Forever, csak amik hirtelen eszembe jutnak.
-
válasz
Balathruin #13729 üzenetére
Köszi, akkor maradok a vanilla alapnál. Nekem így is új ez az egész, még tanulom.
-
válasz
Balathruin #13727 üzenetére
Köszi. Az OGSE csak a játékmenetre van hatással, vagy grafikai turbó is van benne?
-
válasz
Balathruin #13725 üzenetére
Köszi a tanácsot. Igazi zöldfülű újonc vagyok még sztalker körökben.
Beszéltük arról, hogy kinyírtam a szökött katonát (sztalkert), aki valami dokumentumról adott volna infót a katonai bázison. Nos, az X18 után az első kereskedőhöz mentem (Sidorovich), aki beszélt újra egy táskáról vagy dokumentumról, ami a katonai bázison van. Nem lehet, hogy ha kinyírom a szökött katonát, a küldetést Sidorovich-tól kapom meg? Vagy keverek valamit...
-
válasz
Balathruin #13723 üzenetére
-
válasz
Balathruin #13719 üzenetére
Már alapból ilyen grafikai hibás. Most vagy a Win10-et nem szereti, vagy a Polarist. Majd kipróbálom Win7-en HD 3850 CF konfiggal is.
-
válasz
Balathruin #13717 üzenetére
A Steam alap játékkal játszom (vanilla), amire feltettem a Photo Realistic Zone 2.1 csomagot, de az csak a grafikát tupírozza, a játékmenetet nem változtatja meg.
Nem tudom, hogy csak nálam van-e gond, de vannak grafikai hibák a játékban Win10 alatt RX 470-nel. Az árnyékok hol vannak, hol hiányoznak, a kép szélén egy egész sávot beterítenek időnként, valamint hosszú, oda nem illő poligonok is vannak a levegőben függve. Ráadásul a fenti mod shadereit bemásolva a játék kilép, amikor elindítok egy mentett állást arra hivatkozva, hogy nincs a gépemben shader model 1.1 kártya.
-
válasz
Antonius1978 #13703 üzenetére
Én most fedeztem fel a Stalkert, 10 évvel a megjelenés után, és jó játéknak tűnik.
Én a mocsárbeli sztalkert lelőttem, mert a csapostól kaptam egy ilyen feladatot, amit teljesíteni akartam. Rosszul tettem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged