- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
nem_tom
üzenetére
Szerintem érdemes lenne kipróbálni a STALKERSOUP-t, csak végre működne. Kicsomagolva 25GB gondolom akkor valami jót is tartalmazhat.

Most akadtam Photo Realistic Zone 2 a mod-ra, idén február 22-én rakták fel, ez igen új lehet. Szokás szerint megint nem lehet letölteni erről a rohadt oldalról.
Most kompatibilitási patch-eket gyűjtöm be, két mod is működjön.
Azon az oldalon ahonnét letöltötted a OL-ot, azon is sok jó mod van, ráadásul csoportosítva és ami igen fontos le is tölthetőek.
A moddb.com kiakasztó, de ha az ember eltalálja a linket akkor ott is előfordul hogy lelehet tölteni.
A Clear Sky-t már feltelepítettem és elindítottam, bele néztem, dee...nem tudom mennyire fog tetszeni, már sokan említették hogy nem nagy szám.

-
JetiRulez
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
Tehát működik. Én nagyon lassan haladok még az alapjántékkal is. Nincs sok időm a gép előtt ülni. Más esetben pedig első sorban szocializálódom a neten. Ma is tudtam rá szánni 2 laza órát. Tetszik a SoC is, de ahogy lesem nem_tom-ot, miközben játszik (tesó), ámulok, hogy mennyivel komolyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield