- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
Barin_Duty #9056 üzenetére
Manapság a Filefront elérhetetlen kis hazánkból. Legalább is letölteni nem enged. Máshonnan pedig nagyon nehéz ezeket a modokat beszerezni.
-
JetiRulez
őstag
Szerettem volna az imént felpatchelni a Steam-es játékomat, de elakadtam.
Ezen a fórumon írják lépésről lépésre, de a szükséges "XR_3DA.exe.SteamtoRetail.1.0005.PAR2" fájl letöltésére mutató link halott és a kugli sem ad rendes találatot.
Honnan lehetne ezt a fájlt megszerezni? -
JetiRulez
őstag
válasz
Barin_Duty #8986 üzenetére
Érdekes. Nem bírtuk működésre sehogy az OL10-et 2.2-es magyarítással. Töröltük is a vérbe.
-
JetiRulez
őstag
válasz
nem_tom #8903 üzenetére
Tehát működik. Én nagyon lassan haladok még az alapjántékkal is. Nincs sok időm a gép előtt ülni. Más esetben pedig első sorban szocializálódom a neten. Ma is tudtam rá szánni 2 laza órát. Tetszik a SoC is, de ahogy lesem nem_tom-ot, miközben játszik (tesó), ámulok, hogy mennyivel komolyabb.
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Az Oblivion Lost-hoz honnan tudnám megszerezni a magyarítást? Keresgélek már egy jó ideje, de csupa halott linkbe botlom.
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Nem tudja valaki, hogyan lehet Steam nélkül elindítani a játékot?
Annak idején a GTA4 is elindult Steam nélkül a LaunchGTAIV.exe-vel.Látom még a multiplayer működésre bírása is nagyon macerás. Találtam cikkeket, amikben registry módosításokról írnak az 1.0006 patch feltelepítéséhez...nincs nekem most ennyi szabadidőm.
-
JetiRulez
őstag
Találtam itthon egy 2007-es GameStar magazint. A címlapon a S.T.A.L.K.E.R. és van benne egy több oldalas teszt. Ezt el fogom olvasni, meg még nem is néztem bele a magazinba.
GTA IV után megpróbálok újra nekiugrani a játéknak. Hátha ezúttal nem parázok be annyira. -
JetiRulez
őstag
Szerintetek mennyire normális az, hogy az első próbálkozás után hangokat véltem hallani félálomban a játékból és minden neszre felriadtam 5 percenként? Félek, hogy a végén még az epilepsziám is kiújul. Talán a fejhallgató is rátett egy lapáttal.
Azt hiszem hagynom kéne még egy darabig a játékot.
Mondjuk havernak is volt már ilyen esete, hogy valamelyik másik játék után 1-2 napig hallott furcsa hangokat a fejében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest