Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Ugyanez megvan a Secret Trails 2 modban, amit nem rég linkeltem
Brutálisan nehéz, mióta játszok vele ha 500x nem reloadoltam akkor egyszer sem. És az a legrosszabb ha eltalálnak a játékos feje így "beinog" mintha megszédülne vagy nem tudom, de lehetetlen célozni olyankor
És 75%-ban egy találattal meghalsz exoskeletonban. (legnehezebb fokozat)Ja és az hogy egy tonnát vigyél magaddal semelyik modban sem kötelező, ha zavar a nagy súlylimit bármelyik modban lejjebb veheted igényed szerint

Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Brutálisan nehéz, mióta játszok vele ha 500x nem reloadoltam akkor egyszer sem. És az a legrosszabb ha eltalálnak a játékos feje így "beinog" mintha megszédülne vagy nem tudom, de lehetetlen célozni olyankor
És 75%-ban egy találattal meghalsz exoskeletonban. (legnehezebb fokozat)

shield