Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
válasz
remington2
üzenetére
En mar ezzel kapcsolatban vegeztem nehany kiserletet, es arra jutottam, hogy a jarmuek fizikaja alapvetoen jo lenne (beallithato legalabbis). Viszont bizonyos a fizikai motorban levo kurtitasok miatt, megsem tud ez mindig ervenyesulni. Ha belegondolsz ez ugyanaz mint amikor a setafikalo NCP eltol a rakba... Szoval sajna valoszinuleg teljesen nem szuntetheto meg, de ha mar emlitetted probalgatom meg egy kicsit (bemegyek vele a legnagyobb kutyafalkaba
). -
emre
veterán
válasz
remington2
üzenetére
Köszi, tehát nem én piszáltam el a különböző mod-okkal.
A cicáknak meg majd dobálok kis kolbászt, hogy ne velem foglalkozzanak.To: wombation Exo-ban? Én szeretném a legjobban ha sikerülne összehozni.
Vagy esetleg úgy gondolod, ha jön a vész és rohanni kell, gyorsan beugrok egy telefonfülkébe és átöltözök?
mod: most fordult meg a fejemben, hogy esetleg be lehetne-e vezetni valami hátasállatot?
Mondjuk meglovagolni a cocákat. Vagy esetleg egy háziasított Bloodsucker hátán láthatatlan üzemmódban körbeugrálni a zónát?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).

shield