Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
válasz
Bencom ™
üzenetére
Azért valamennyire jól emlékeztem.
De nem könnyü kilőni ezt a tűzgolyót/tűzgolyókat.
Ha jól emlékszem én úgy csináltam, hogy elbújtam a montior mögé ami ott van ahol az a domkumentum is volt és megvártam amíg odaér az a gömb aztán lőttem. Kicsit hosszadalmas, de legalább nem veszítettem életet.
Viszont azt szeretném tudni, hogy mennyire van köze a végeredményhez annak, hogy én melyik frakciónak segítek?
Amúgy szerintem szinte lehetetlen megcsinálni azt a küldetést mikor a Duty csapattal lerohanjátok a Freedom bázist. A mesterlövészek mindig kiszednek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De nem könnyü kilőni ezt a tűzgolyót/tűzgolyókat.
shield