Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- 
			  Mobilarena A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

proci985 MODERÁTOR válasz  Bencom ™

üzenetére Bencom ™

üzenetéreén gondolkoztam a pisztolyos végigjátszáson...  OL 1.33ben szerintem meg lehetne csinálni, ha lehet gránátot is használni a controllerek ellen (talán gránát nélkül is megoldható lenne a dolog, vadásztam én már mindenre pisztollyal Priboi alatt, amikor kifogyott a lőszerem egy blowout alkalmával). OL 2.0ában szintén, bár a "crazy Alife@CNPP2" opciót lehet ki kéne kapcsolni. gránát nélkül meg biztos. OL 1.33ben szerintem meg lehetne csinálni, ha lehet gránátot is használni a controllerek ellen (talán gránát nélkül is megoldható lenne a dolog, vadásztam én már mindenre pisztollyal Priboi alatt, amikor kifogyott a lőszerem egy blowout alkalmával). OL 2.0ában szintén, bár a "crazy Alife@CNPP2" opciót lehet ki kéne kapcsolni. gránát nélkül meg biztos.a vintar az esetek nagyrészében jobb a gaussnál (ritkán kell olyan távoli ellenfelet lekapni, ahova már a Vintorez kevés). természetesen 50-70 méter fölött már csak a páncéltörő és sniper round játszik. mondjuk én a gaussnál többre értékeltem az SVD/Dragunovot, ameddig ellátsz, addig ellő az is (olyan 800méter tiszta időben, és ilyen távolságról sniperkedni csak 1-2 helyen lehet), és nincs olyan bugja/featureje, hogy csak ha fejre lősz, akkor sebez, egyébként meg kb semmit. .005-.006-OL1.33-Ol2.0-Priboi1.0 legnehezebb fokozat alapján;> M@trixfan: na, ennek örülök  a vége eszméletlen fíling, avagy belesni a szarkofágba/elmenni a helikopter mellett... a vége eszméletlen fíling, avagy belesni a szarkofágba/elmenni a helikopter mellett...*** Priboi *** 
 VinoRosso: ha a kék házban a bejárattól jobbra lévő szobában nincs semmi, akkor hagyd a fenébe, az összes dark valley dokut elfelejtette kirakni. esetleg próbálj meg egy ki a pályról vissza a pályára megmozdulást, ha az se megy, akkor nem fogod tudni végigvinni. a kóddal nem érsz semmit, ha nincs meg a doku... nekem is emiatt kellett félbehagynom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Filmvilág
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

OL 1.33ben szerintem meg lehetne csinálni, ha lehet gránátot is használni a controllerek ellen (talán gránát nélkül is megoldható lenne a dolog, vadásztam én már mindenre pisztollyal Priboi alatt, amikor kifogyott a lőszerem egy blowout alkalmával). OL 2.0ában szintén, bár a "crazy Alife@CNPP2" opciót lehet ki kéne kapcsolni. gránát nélkül meg biztos.
 OL 1.33ben szerintem meg lehetne csinálni, ha lehet gránátot is használni a controllerek ellen (talán gránát nélkül is megoldható lenne a dolog, vadásztam én már mindenre pisztollyal Priboi alatt, amikor kifogyott a lőszerem egy blowout alkalmával). OL 2.0ában szintén, bár a "crazy Alife@CNPP2" opciót lehet ki kéne kapcsolni. gránát nélkül meg biztos. a vége eszméletlen fíling, avagy belesni a szarkofágba/elmenni a helikopter mellett...
 a vége eszméletlen fíling, avagy belesni a szarkofágba/elmenni a helikopter mellett... 
								![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
  shield
 shield