Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

válasz proci985 #4030 üzenetére

na végül asszem rájöttem h mi volt az, jött egy blowout és utána elmúlt. De előtte vagy fél órán keresztül kettőslátásom volt. Nem voltam kibékülve ezekkel a blowoutokkal eddig se, ezután meg már pláne nem is leszek...jah és a bárba is elég érdekesen átszabtak mindent, kicsit hangos lett a rádió, nem lehet érteni tőle a többi ember beszédét. de am jó ötlet, nem tom honnét vehették fel, meg az a Lenin kép a bejáratnál...késsz.

• VinoRosso

veterán

válasz proci985 #4030 üzenetére

én nem tom, de azt olvastam hogy az időgép anomáliában keletkezik az a cucc, és én az alapjátékban 1.4es magyarosítással használtam. Igazából nem tom mi az az időgép nevű anomália, konkrétan nem láttam, meg a kép helyén is cska egy NO DATA felírat volt, arra emlékszem, mikor böngészgettem az artifact leírásokat, hogy melyik hol merre hogyan stb...pl volt egy olyan asszem a tűzgolyó, amire azt írta, hogy akkor keletkezik, ha fém kerül az égetőbe, és elkezdtem bedobálni csavarokat meg a fegyókat de nem lett semmi. Az hogy időgép anomália kapott el scak egy tipp ami most jutott eszembe, mert nem tok másra tippelni, mert szó szerint egy idő-anomáliába kerültem az említett esetben, de ahogy olvastam itt a topicot nem csak velem volt ilyen, hanem még jó pár emberrel. Viszont nem láttam mama-s breadet, összesen max 3at találtam, abból egy task, egy stash és egy talált.

Viszont nem tom, ez a priboi most meg lekezdett szarakodni, olyan mintha folyton részeg lennék, homályos a kép néha, néha meg éles, és váltakozik, pedig nem ittam szeszt egyszer csak ilyen lett és hiába töltöm be a mentést, hiába megyek új pályára folyton ilyen, már rohadtul idegesít h megvakulok lassan. Mi a répát csináljak?

Új hozzászólás Aktív témák