Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
proci985
üzenetére
na végül asszem rájöttem h mi volt az, jött egy blowout és utána elmúlt. De előtte vagy fél órán keresztül kettőslátásom volt. Nem voltam kibékülve ezekkel a blowoutokkal eddig se, ezután meg már pláne nem is leszek...jah és a bárba is elég érdekesen átszabtak mindent, kicsit hangos lett a rádió, nem lehet érteni tőle a többi ember beszédét. de am jó ötlet, nem tom honnét vehették fel, meg az a Lenin kép a bejáratnál...késsz.
-
VinoRosso
veterán
válasz
proci985
üzenetére
én nem tom, de azt olvastam hogy az időgép anomáliában keletkezik az a cucc, és én az alapjátékban 1.4es magyarosítással használtam. Igazából nem tom mi az az időgép nevű anomália, konkrétan nem láttam, meg a kép helyén is cska egy NO DATA felírat volt, arra emlékszem, mikor böngészgettem az artifact leírásokat, hogy melyik hol merre hogyan stb...pl volt egy olyan asszem a tűzgolyó, amire azt írta, hogy akkor keletkezik, ha fém kerül az égetőbe, és elkezdtem bedobálni csavarokat meg a fegyókat de nem lett semmi. Az hogy időgép anomália kapott el scak egy tipp ami most jutott eszembe, mert nem tok másra tippelni, mert szó szerint egy idő-anomáliába kerültem az említett esetben, de ahogy olvastam itt a topicot nem csak velem volt ilyen, hanem még jó pár emberrel. Viszont nem láttam mama-s breadet, összesen max 3at találtam, abból egy task, egy stash és egy talált.
Viszont nem tom, ez a priboi most meg lekezdett szarakodni, olyan mintha folyton részeg lennék, homályos a kép néha, néha meg éles, és váltakozik, pedig nem ittam szeszt egyszer csak ilyen lett és hiába töltöm be a mentést, hiába megyek új pályára folyton ilyen, már rohadtul idegesít h megvakulok lassan. Mi a répát csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen széket vegyek?
- Hardcore café
- Horgász topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sweet.tv - internetes TV
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield