- Nem lesz iPhone 19
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = -
üzenetére
mail sent;>
transmute meg kell, anélkül pripatyban/CNPPben szó szerint megesznek reggelire. úgy néz ki amíg nincs meg a pda bejegyzésed róla, addig nem enged müxölni, ha minden jólmegy, írok, hogy mi hol van (pár info eléggé bugos, és még nem találom a filet, ami leírja, hogy mi hogyan és miben... a kommentek meg néha ukránul/oroszul? vannak
).szivesen;> próbáld ki, én pripaty előtt vagyok (= elvileg mindenhol teszteltem), eddig még nem volt vele baj. ma picit még megpróbálom tweakelni, egyenlőre a gépágyú és géppuska lőszer valamiért drágának tűnik, lehet az kimaradt. meg megpróbálom reaktiválni a militaryS9et barmannél (ha meg nem lesz, akkor megmüxölök valaki mást).
valamint valszeg egy teszt erejéig engedem neki az AMK artifactok eladását, kíváncsi vagyok, hogy még mit nem találtam meg.
láttad, én mit szívtam a szarkofágnál, pedig azért valamennyire felkészülten mentem oda... hittem azt, amíg oda nem értem

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
shield