- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985
üzenetére
háát azért most egyelőre nem erőltetem...

Egyébként nincs meg valakinek a "végső" párbeszéd magyarul? Mert azért jó lenne tudni, ki kivel van és miért

Cordonba a dark valley-n keresztül kell visszamenni és akkor meg lehet úszni jobb esetben egyetlen lövés nélkül.
De nem is szükséges visszamenni, hiszen gauss gunnal is ki lehet nyitni a titkos ajtót, és akkor még 30 mp-t se kell várni
Láttam róla pár vidit 
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Most már az alap gaméval tolom, semmi javítás és mod, csak a játék és a magyarítás. Tökéletes. Még a grafika sem olyan gagyi, sztm egész jó kis game ez így is. De már akkor is várom a Clear Sky-t!!

Am. az OL 2.0-a nálam is tökéletesen ment, hisz egyszer már elmentem Pripjatyig. Aztán onnan visszamentem a legelső pályára, mert még beszélnem kellett egy faszival, aki elmondta, hogy a doki Strelok búvóhelyén van ( ezeket elfelejtettem megcsinálni..
).
Amúgy amikor beszéltem a dokival, kiírta a gép, hogy az "Öld meg Strelokot" feladat elrontva és el is tűnt a PDA-ból. Ez a korábbi modokban nem fordúlt elő, ott mindíg megmaradt a feladat a játék végéig..
Aztán most mentem volna vissza a városba és már a vörös erdő nem engedett tovább. de most már mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
shield