Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz proci985 #3526 üzenetére

a techdemo már volt, legalábbis én már láttam őket nem olyan rég.

SPOILER
    Szarkofágban vagyok, vagy cnpp2 ahogy te mondod.
    2 mamas van nálam meg egy holdfény, egy soul, meg egy mica (ha az a 400 bleedinges)
    Lenn felvettem azt az exot, a magas sugárzású pincében, de az ugyebár nem véd a sugárzástól...
    A gránátokat utálom pár most szedtem fel párat, mert az exo után a súlykérdés már nem mérvadó.

A guild szerint ha kinyitottam az ajtót, akkor nincs vége a pályának, menni kell tovább, vége csak akkor van, ha beszéltél már a hologrammal.

Én hamarabb is ki tudok készülni ettől a gamétől, mondom, első bloodsucker-találkozásom után két hétig pihent a játék :DDD
    Az összes x labot gyűlölöm, meg földalatti részt,de eddig ez viszi a pálmát :DDD A teleporter level legalább a szabadban lesz :))

Amúgy eredetileg SEVA-suittal mentem, ott számít a súly, de amint odaértem, benn felvettem mellé az exot, viszont a sevát sem dobtam el, a 80 kilóhoz már csak elfér :DDD

DISASTER: beszorult egyszer a Vintarom :Y Meg is haltam rögtön. Ezzel a fegyverrel ez még nem fordult elő velem.. igaz javítom is rendszeresen, csak hát most már ugye nincs rá lehetőség.

Új hozzászólás Aktív témák