- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Bencom ™
üzenetére
***OL 2.0***
Most mié? Csak az OL 2.0-a volt fent...

proci985: Hát ezaz, hogy eleve így raktam fel az Ol 2.0-t. Am. Red Foresten már én is átmentem 2x is de nem volt gond, most meg fagy, mint álat.

Andras828: hát nem tudom. én ezt nem próbáltam, de mint írtam,már voltam ott és akkor ment rendesen, csak most van baja...
Amúgy ma kipróbáltam megint. Betöltöttem az előtte levő pályát, ott nem volt gond. Aztán perc múlva jött egy kitörés, majd mikor annak vége lett, megint kifagyott.
Szal sehogysem jó most már végképp, fogalmam sincs mi lehet vele.
Mindenesetre most leszedtem a gamét, aztán újraraktam ( registri takarítás, savegame törlése, más egyéb nyomok eltakarítása megvolt ) és most nem teszek fel hozzá semmit ( még patcht-et sem ) és így tolom most a gamét
. Tisztán az eredetit, aztán meglátom mi lesz...
Amúgy a windowsom is kb 1 hónapos, szal még az sem lehet vele, hogy esetleg tele volna régi szeméttel a gép ( nameg erre azért ügyelek, szal takarítom amit kell rendszeresen... ), úgyhogy nemtudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- Iphone 13 Black független szép állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szal sehogysem jó most már végképp, fogalmam sincs mi lehet vele.
. Tisztán az eredetit, aztán meglátom mi lesz...
shield