- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
_stick_
üzenetére
Hát ilyenkor nem árt odafigyelni, hogy milyen stalkereket ölsz meg. Bár általában a csapos olyanok megölését adja neked, akiket nem sajnálnak a többiek se. Olyan előfordúl, hogy a célpont körűl van néhány ember akiket amúgy nem kéne lelőni, de mivel a társukat lelövöd, ők is rád támadnak.. Ilyenkor egyértelmű a teendőd.
Általában azért nem szokott gond lenni belőle. Mondjuk ilyenkor csinálj egy mentést ( a célpont kiiktatása előtt ), azt ha a bárban nem lőnek rád, akkor nem volt gond, ha meg igen akkor visszatöltessz és nem végzed el a feladatot ( visszaadod a csaposnak... ).Amúgy meg, szerezzél egy vagon lőszert ( csak is páncéltörőt, a többit dobd el csak + súly.. ) hozzá stukit, azt ilyenkor, ha gáz van lehet aprítani.
Nekem a csomagom súlyának kb 70-80%-a lőszer és stuki, a többi artifact + ez meg az... -
lsc
nagyúr
válasz
_stick_
üzenetére
Én mielőtt elfogadom a küldetést csinálok egy mentést a küldetéshez hesonló névvel , amíg nem ok addig arra nem mentek . Az automentés akkor készül , amikor pályát váltasz , tehát mikor bemész a bárhoz próbáld elkerülni a tagot . /Nekem egyszer hasonló helyzetben az segített , hogy elszaladtam mellette , úgy nem volt gond ./
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Általában azért nem szokott gond lenni belőle. Mondjuk ilyenkor csinálj egy mentést ( a célpont kiiktatása előtt ), azt ha a bárban nem lőnek rád, akkor nem volt gond, ha meg igen akkor visszatöltessz és nem végzed el a feladatot ( visszaadod a csaposnak... ).
egyszer már megjártam
shield