Hirdetés
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
Bencom ™
üzenetére
Ez így elég hülyeség. Akkor kapom a jó cuccokat, ha másokat kell megölnöm, de ha ezt megteszem leszednek a bárban, vagy más forgalmas helyeken.
Megcsinálhatták volna úgy, hogy akit ki kell nyírni, azt mindenki utálja és akkor mindeninél haver leszek, ha azt kinyírom (ezt több játékban már meg tudták csinálni, itt miért nem
)
nah, jól felbaxta az agyam
Mind1, OL mod fel, restart.
És akkor ne vállaljam el azokat a küldetéseket, amik frakció tagok ellen szólnak?lsc: sajna mikor lelőttem a tagot kifutottam a bárból, megcsináltam egy pár küldit és mikor visszamentem már közellenség voltam

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook UX425EA
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Megcsinálhatták volna úgy, hogy akit ki kell nyírni, azt mindenki utálja és akkor mindeninél haver leszek, ha azt kinyírom (ezt több játékban már meg tudták csinálni, itt miért nem
)
És akkor ne vállaljam el azokat a küldetéseket, amik frakció tagok ellen szólnak?
shield