- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
nekem megvan eredetiben a film, kb 4-5 évvel ezelőtt láttam... egyébként szvsz köze nincs a játékhoz... az adta az alapötletet, de más párhuzam nem vonható közöttük... egyrészt ott nincs benn senki, csak a külső határt őrzik katonák, előlük menekülnek vasúton, de máshol senkivel nem találkoznak, csak anomáliákkal, meg olyan a film, hogy maga a terület az ellenség, és mindenki megkattan aki oda kerül, meg teljesen sík terepen is körbekörbe járkál és eltéved... és vannak benne színes részek is (ha jól emlékszem) viszont számomra akkor mikor még láttam, semmit nem sikerült kihámozni a sztoriból, mert nem egy akciófilm, hanem ilyen elgondolkodtató dolog... már nem is emlékszem, miért mennek a zónába (mert kívülről mennek).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield