- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
Laris2 #15985 üzenetére
Én megtaláltam a Kordonon az Éhezőt, beszéltem is vele, de a mocsarakban nem találkoztam vele. Ez baj? Ha most megyek (a Bűn elleni hadjárat kezdete), ott találom még a mocsárban?
A kórházban eddig nem találtam semmilyen "kék fát" meg szellemeket, maximum spéci eü. csomagot.
Az befolyásolja a játékmenetet, ha a klánom megsemmisítése után beállok a Napkeltéhez, vagy szabadon nyomom tovább?
(Jött még valamilyen homályos üzenet is a mesterlövész és a testvérének a Szeméttelepen történő megmentésekor Vakondról, a Lövészről, meg az Agroprom melletti búvóhelyről, de zavaros volt és hiába mentem oda, max. csak a GRC-sek voltak a gyártelepen)???
(Döcögve haladok ezzel a moddal, néha én sem értem, mit miért és hogyan. Restellem, de ennyi segítséget még nem kértem soha tőletek
, a végigjátszás meg egyszerűen felidegesít, mert ott sincs mindig egyértelmű válasz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest