Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz Sensut #14638 üzenetére

Azert kerdeztem ra, mert valahogy megvettem, a faszi lelecelt, de azt mondta hogy varjak, vartam 1 napot, egyet aludtam, de nem jott, akkor azt gondoltam, hogy az a szoveg, amit emlitettem, az lesz ra a megoldas, hogy megkapjam a ruhat, ujratelepitettem az angol verziot, erre fel meg oroszul irt valami, erre visszatettem Laris magyaritasat, es lementem a speci ruha nelkul a laborba.Ott ugyesen el is kaptam a virust, most tikacsol a fohos rendesen, bar mikor pirosba fordul a fertozes, akkor tudomanyos ladaval gyogyithato zoldre.
    Vegigszenvedtem magam a sok teleporton, immar vege, megvedtem a bazist, most le kellene menjek ujra az X-18 laborba asszem.

Volna par kerdesem, amire remelem tudtok felelni, mert az a leiras amit emlitettel Sensut, igaz hogy atsegitett nemely helyen, de egyaltalan nem reszletes, es ezert idegesito ugy jatszani, hogy nem vagy biztos, hogy nem kovetsz-e el valami hulyeseget, vagy helyrehozhatatlan hibat.

Az lenne a kerdesem, hogy ott a ruhanal vajon mit kell csinalni hogy megkapjuk Irokeztol?
    A virust amit elkaptam a laborba, valaki meg tudja gyogyitani?Mert ha nem, akkor ujra kell jatszodjam Irokeztol fogva :W
    A teleportokon kivul, van meg lehetoseg ujra eljutni Pripjatyba? A fenykepezes a stadionnal nem sikerult, beallok a mutatott helyre, de sehol semmi, jobbra-balra lodorogtem, semmi, remelem meg tudom oldani a fenykepezos melot is, a helikopterest sikerult, de nem adnak valami nagy jutalmat, szinte folosleges volt vele annyit kinlodni.

Új hozzászólás Aktív témák