Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz Sensut #14634 üzenetére

Igen, de nem esett le, legalabbis golyossal lottem, nem soretessel, de nem hinnem hogy a soretestol leesne.
    Te foldi, ez a legkissebb gondom, meg tudnad mondani, hogy mi tortenik, amikor le kell(ene) menni az X-16-os laborba a teleportok utan? A teleportokon keresztul eljutottam az alagutba, ott vart az a pofa, Irokez (egy kepen lattam a nevet, a jatekban akombakom van), ramsoz 40 ezerert egy ruhat es elfut, aztan jon egy uzenet, de nem tudom mit kell csinalni, mivel nem olvashato, meg emlekszel esetleg, hogy ott mi tortenik?

Dhampir nekem az ejjel nem toltodott semmi, ma majd meg megnezem, mert a Clear Sky-t is ujra szeretnem jatszani, azzal is akkor jatszodtam, ott ne, ezelott 8-9 evvel, utanna mar nem, es azon az oldalon, amit a COP forumban linkeltem, lattam hogy van par CS mod is csinalva.
    Sztem nem lehet torvenyes, hisz belepve a GOG-os fiokomba, ott jelenleg is penzbe kerul, megneztem.
    Viszont erdekelne a HOI 2 es Crusader Kings nevu jatekok, es talan megtalalhato azon az oldalon, teszek veluk 1 probat.

Új hozzászólás Aktív témák