Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut
üzenetére
Igen, de nem esett le, legalabbis golyossal lottem, nem soretessel, de nem hinnem hogy a soretestol leesne.
Te foldi, ez a legkissebb gondom, meg tudnad mondani, hogy mi tortenik, amikor le kell(ene) menni az X-16-os laborba a teleportok utan? A teleportokon keresztul eljutottam az alagutba, ott vart az a pofa, Irokez (egy kepen lattam a nevet, a jatekban akombakom van), ramsoz 40 ezerert egy ruhat es elfut, aztan jon egy uzenet, de nem tudom mit kell csinalni, mivel nem olvashato, meg emlekszel esetleg, hogy ott mi tortenik?Dhampir nekem az ejjel nem toltodott semmi, ma majd meg megnezem, mert a Clear Sky-t is ujra szeretnem jatszani, azzal is akkor jatszodtam, ott ne, ezelott 8-9 evvel, utanna mar nem, es azon az oldalon, amit a COP forumban linkeltem, lattam hogy van par CS mod is csinalva.
Sztem nem lehet torvenyes, hisz belepve a GOG-os fiokomba, ott jelenleg is penzbe kerul, megneztem.
Viszont erdekelne a HOI 2 es Crusader Kings nevu jatekok, es talan megtalalhato azon az oldalon, teszek veluk 1 probat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield